Anka dedigin gibi yaptım. 1 mile Ekspres i açtım. Sonunda tempo düştü tabi. Iyi hissettirdi beni
3 mil açıp yapabildiğim kadar yaparım deyince şey etmiştim...
Bende 5,30 kaldım6.30 kahvaltımı yaptım 2 saat yürüyüş yaptım geldim ve 1 litreye yakın su içtim
Selamlar bugün itibariyle başlıyorum bir zahmet:) hasta olduğum için pek aktif olamadım sayfalarda çok ilerlemiş geçmiş okumam zor bebekten fırsat olmaz.
yesa günlük menü yazmak zorunlu değil sanırım, ben yazmasam daha iyi çünkü abur cubur dışında normal yiyorum, abur cubur yemeyince veriyorum kilo, yazınca arkadaşların canı ister diye yazmıyım diyorum:)
Canolar bildirim 8 inde mi başlayacak?
Ay bende ilk bildiğimden geç kaldım sandımaynen canım ilk bildirim günümüz 8'i
yaşam yazıp silmiştimDiyet degil tatlım yaşam felsefesi
Saat 8.33
SU ŞİŞESİNİ DOLDURMAYAN KALMASIN
HADİ KIZLAR
YA GİDECEK
YA GİDECEK BU KİLOLAR
ben de 60ları görmek istiyorumsu şişem dolu , bu sabah tartıda 73 gördüm çok mutlu oldum. ben ayça kaya nın sayarak zayıflama olayını takip ediyorum. hem yasaklar yok hemde kendi programımı kendim yapıyorum.
bu sabah kahvaltımı paylaşayım bir dilim ekmek , bi kibrik kutusu peynir, 2-3 yaprak marul 2 bardak şekersiz çay. ara öğün yapmadım ben ara öğünleri öğleden sonraya saklıyorum. öğle yemeği iş yerinden pilav makarna ekmek dışında ne varsa yiyorum.
gitsin bu kilolar gitsin ne olur artık 60 lı rakamları görmek istiyorum
su şişem dolu , bu sabah tartıda 73 gördüm çok mutlu oldum. ben ayça kaya nın sayarak zayıflama olayını takip ediyorum. hem yasaklar yok hemde kendi programımı kendim yapıyorum.
bu sabah kahvaltımı paylaşayım bir dilim ekmek , bi kibrik kutusu peynir, 2-3 yaprak marul 2 bardak şekersiz çay. ara öğün yapmadım ben ara öğünleri öğleden sonraya saklıyorum. öğle yemeği iş yerinden pilav makarna ekmek dışında ne varsa yiyorum.
gitsin bu kilolar gitsin ne olur artık 60 lı rakamları görmek istiyorum
Allah razı olsun canım evet benim eşim..
Bende 2 Şubat itibariyle kendime kurallar koydum inşallah başarabilirim eğer yapabilirsem yazacağım burada da :)
Bende evde oturursam başlayamam çalışmaya gibi geliyorBende hep poğaça simit ıvır zıvırla besleniyordum ama bıraktım İnşallah :)
Şu an şirketteyim yeşil çayımı aldım ve su şişemi doldurdum kendimi çok iyi hissediyorum :)
Maşallah sana Atom Karınca gibisin.Bende 5,30 kaldım6.30 kahvaltımı yaptım 2 saat yürüyüş yaptım geldim ve 1 litreye yakın su içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?