• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Yesa ben 0.75 lik şişem var. Önce ılık su da tarcın zencefil bekletiyorum. Tabi tane olanlarından sonra üstüne su ekliyorum. Mis gibi ılık ılık içiyorum

derman derman baktım ve şok oldum. Keşke oglanı bırakıp yürüme şansım olsa yürümeyi çok severim. Kulağımda müzik miss.
Ben 93 kilodan düştüm dogum dan 6 ay sonra diyete başlayıp bir sene önce 69 ları görmüştüm sonra yedim de yedim 76 ya cıktım isyaaaaannnnn:KK42:

heyecandorukta heyecandorukta allah sabır versin özlem olacak desene. Çalışıyor olman iyi ama gün içerisinde aklını dağıtıcaksın. YEŞİL ÇAY :KK9: poğaça sakın yeme. Bende çalışırken sabah cok yerdim.
Allah razı olsun canım inşallah. Evet çok şükür ki çalışıyorum :) bıraktım inşallah bugün itibari ile :)

derman derman baktım ve şok oldum. Keşke oglanı bırakıp yürüme şansım olsa yürümeyi çok severim. Kulağımda müzik miss.
Ben 93 kilodan düştüm dogum dan 6 ay sonra diyete başlayıp bir sene önce 69 ları görmüştüm sonra yedim de yedim 76 ya cıktım isyaaaaannnnn:KK42:
Benimde iki oğlum var bende kimseye bırakmıyor um evde kendim yapıyorum 80 idim 65 düştüm hedefim 60 olmak canım yutube de videolar var fazla zor olmayan aryobik yazınca çıkıyor ondan yap çok faydasını görürsün canım

günaydın kızlar.
hafif kahvaltımı yaptım.
bol suyumu içiyorum.

spor sabah vakit olmadı.
akşama bakalım.:)

1 mile Ekspres yaptım. Cook yoruldum iyi hamlamışım

Canım 1 mil yapabiliyorsan 1 mil videosu aç.. 3 mil açıp 1 mil yapınca olmuyor...
Farkedersen videonın sonlarına doğru tempo düşüyor yavaş yavaş bitiriyorlar... Hatta 3,fast mil videosunda soğuma hareketleri de var..
3 mil videosunun 1 milinde bırakırsan tempo yüksekken pat kesiliyor bi anda...

Canım 1 mil yapabiliyorsan 1 mil videosu aç.. 3 mil açıp 1 mil yapınca olmuyor...
Farkedersen videonın sonlarına doğru tempo düşüyor yavaş yavaş bitiriyorlar... Hatta 3,fast mil videosunda soğuma hareketleri de var..
3 mil videosunun 1 milinde bırakırsan tempo yüksekken pat kesiliyor bi anda...

Anka dedigin gibi yaptım. 1 mile Ekspres i açtım. Sonunda tempo düştü tabi. Iyi hissettirdi beni

Benimde iki oğlum var bende kimseye bırakmıyor um evde kendim yapıyorum 80 idim 65 düştüm hedefim 60 olmak canım yutube de videolar var fazla zor olmayan aryobik yazınca çıkıyor ondan yap çok faydasını görürsün canım

Derman bende evde yaptım genelde sporları. 93 den düştüm bu hallere de dışarıda yürümek daha güzel değil mi.
Spor istegi geldi ya mutlaka spor yapıcam.

Kızlar ben de tartıl dım tam 76.0 ı gördüm. Yani o üç gün içinde almamışım. Cok şükür

aynen öyle canım :KK19:

canım bugün 0 kaçamak bekliyoruz senden hadi bak

akşam 19:00'da buraya şöyle bir mesaj bekliyoruz

"KIZLAR SAAT 19:00 BEN YEMEK YEMEYİ BIRAKTIM, 2 LİTRE SUYUMU İÇTİM VE HİÇ KAÇAMAK YAPMADIM"

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

derman derman ayyy canım ilk resim süperde ikinci resim bizim kızları bozmasın :stop:

zaten bozulmaya meyilimliler :KK70:
Daha gaza geliriz Can'ım merak etme

Back