Allah razı olsun canım inşallah. Evet çok şükür ki çalışıyorum :) bıraktım inşallah bugün itibari ile :)heyecandorukta allah sabır versin özlem olacak desene. Çalışıyor olman iyi ama gün içerisinde aklını dağıtıcaksın. YEŞİL ÇAY poğaça sakın yeme. Bende çalışırken sabah cok yerdim.
Benimde iki oğlum var bende kimseye bırakmıyor um evde kendim yapıyorum 80 idim 65 düştüm hedefim 60 olmak canım yutube de videolar var fazla zor olmayan aryobik yazınca çıkıyor ondan yap çok faydasını görürsün canımderman baktım ve şok oldum. Keşke oglanı bırakıp yürüme şansım olsa yürümeyi çok severim. Kulağımda müzik miss.
Ben 93 kilodan düştüm dogum dan 6 ay sonra diyete başlayıp bir sene önce 69 ları görmüştüm sonra yedim de yedim 76 ya cıktım isyaaaaannnnn
1 mile Ekspres yaptım. Cook yoruldum iyi hamlamışım
günaydın kızlar.
hafif kahvaltımı yaptım.
bol suyumu içiyorum.
spor sabah vakit olmadı.
akşama bakalım.:)
Canım 1 mil yapabiliyorsan 1 mil videosu aç.. 3 mil açıp 1 mil yapınca olmuyor...
Farkedersen videonın sonlarına doğru tempo düşüyor yavaş yavaş bitiriyorlar... Hatta 3,fast mil videosunda soğuma hareketleri de var..
3 mil videosunun 1 milinde bırakırsan tempo yüksekken pat kesiliyor bi anda...
Benimde iki oğlum var bende kimseye bırakmıyor um evde kendim yapıyorum 80 idim 65 düştüm hedefim 60 olmak canım yutube de videolar var fazla zor olmayan aryobik yazınca çıkıyor ondan yap çok faydasını görürsün canım
Okeydir Can'ım ben zaten Karatay yapıyorumTeşekkür ederim. Sende karatay yapacaksın değil mi. Tamam anka sen ben üçümüz menüler eleştirilecek. Su iç kalk spor yap gibi gibi telkinler verilecek okey mi
Çok iyi bende tartıldım aynıyım şükürKızlar ben de tartıl dım tam 76.0 ı gördüm. Yani o üç gün içinde almamışım. Cok şükür
Daha gaza geliriz Can'ım merak etmeaynen öyle canım
canım bugün 0 kaçamak bekliyoruz senden hadi bak
akşam 19:00'da buraya şöyle bir mesaj bekliyoruz
"KIZLAR SAAT 19:00 BEN YEMEK YEMEYİ BIRAKTIM, 2 LİTRE SUYUMU İÇTİM VE HİÇ KAÇAMAK YAPMADIM"
derman ayyy canım ilk resim süperde ikinci resim bizim kızları bozmasın
zaten bozulmaya meyilimliler
Maşallah Sana fit bir annesin darısı bizlerin başına canımBenimde iki oğlum var bende kimseye bırakmıyor um evde kendim yapıyorum 80 idim 65 düştüm hedefim 60 olmak canım yutube de videolar var fazla zor olmayan aryobik yazınca çıkıyor ondan yap çok faydasını görürsün canım
Diyet degil tatlım yaşam felsefesiKaratay iyidir ben de yapıyorum diyet felsefesi olarak hayatıma otursa süper olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?