• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Teşekkür ederim. Sende karatay yapacaksın değil mi. Tamam anka sen ben üçümüz menüler eleştirilecek. Su iç kalk spor yap gibi gibi telkinler verilecek okey mi
Karatay iyidir ben de yapıyorum diyet felsefesi olarak hayatıma otursa süper olacak.

Hadi görüşürüz.. ben kitap a başlayim. Cccoook sohbet etmeyin kaçırmak istemiyorum. Eminim sizlerle bu kilo cuk lar gidiceeek

O zaman size ne getirdimmmmmmmmmmmm

1127752.jpg

Eşim yarın gidiyor :KK43: sabaha kadar uyuyamadim ben de güzel bir kahvaltı hazirlayayim dedim canım zaten ise gideceğim az sonra ... Ve artık sağlıklı yaşama başlamak istiyorum erken kalkıp erken yatmak bakalım inşallah :)
Aaa senin esindi dimi askere gidicek olan. ALLAH yardmcnz olsun canmm :( kesinlikle erken kalkmak lazm. Ben erken kalkmaya basladgmdan beri sanki siskinligim gitti. Biraz da oyle zayifladm. Tabi calisiyorken cok kilo aldm duzensiz yemek pogca vs. Smdi evde oldgmdan daha iyiyim. Biyle rahata kavusunca hic bir daha calisasim da gelmiyor aslnda :KK51::KK70:

yesa yesa diyorsun ki
Istedikten sonra herşey olur.
Tamamdır mesaj alındı ...

mavimli mavimli karatay ı diyet değil de sağlıklı beslenme olarak algılasak kilo felan kalmicak da işte nefs işte

aynen öyle canım :KK19:

Aaa senin esindi dimi askere gidicek olan. ALLAH yardmcnz olsun canmm :KK43: kesinlikle erken kalkmak lazm. Ben erken kalkmaya basladgmdan beri sanki siskinligim gitti. Biraz da oyle zayifladm. Tabi calisiyorken cok kilo aldm duzensiz yemek pogca vs. Smdi evde oldgmdan daha iyiyim. Biyle rahata kavusunca hic bir daha calisasim da gelmiyor aslnda :KK51::KK70:

canım bugün 0 kaçamak bekliyoruz senden hadi bak

akşam 19:00'da buraya şöyle bir mesaj bekliyoruz

"KIZLAR SAAT 19:00 BEN YEMEK YEMEYİ BIRAKTIM, 2 LİTRE SUYUMU İÇTİM VE HİÇ KAÇAMAK YAPMADIM"

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

derman derman ayyy canım ilk resim süperde ikinci resim bizim kızları bozmasın :stop:

zaten bozulmaya meyilimliler :KK70:

Aaa senin esindi dimi askere gidicek olan. ALLAH yardmcnz olsun canmm :KK43: kesinlikle erken kalkmak lazm. Ben erken kalkmaya basladgmdan beri sanki siskinligim gitti. Biraz da oyle zayifladm. Tabi calisiyorken cok kilo aldm duzensiz yemek pogca vs. Smdi evde oldgmdan daha iyiyim. Biyle rahata kavusunca hic bir daha calisasim da gelmiyor aslnda :KK51::KK70:

Allah razı olsun canım evet benim eşim..
Bende 2 Şubat itibariyle kendime kurallar koydum inşallah başarabilirim eğer yapabilirsem yazacağım burada da :)
Bende evde oturursam başlayamam çalışmaya gibi geliyor :D Bende hep poğaça simit ıvır zıvırla besleniyordum ama bıraktım İnşallah :)
Şu an şirketteyim yeşil çayımı aldım ve su şişemi doldurdum kendimi çok iyi hissediyorum :)

heyecandorukta heyecandorukta allah sabır versin özlem olacak desene. Çalışıyor olman iyi ama gün içerisinde aklını dağıtıcaksın. YEŞİL ÇAY :KK9: poğaça sakın yeme. Bende çalışırken sabah cok yerdim.

Back