1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

ben bir ara bayaa abartıp spora vermiştim kendimi ama bıraktığımda daha kötü oldu

o yüzden bu sefer haftada 3 kere leslie 2-3 mil yapacağım ve bunu da sürekli hale getirmeye çalışacağım

Niye kötü oldu canım... Beraber yapalım sporu da kanka... Beraber yaptıklarımız ne kadar çoğaldı.

Herkese günaydın kızım gece 2 de yattı bu saate kadar uyanamadık ben limonlu suyumu içeyim yeni gelen arkadaşlarım hoş gelmişler

Niye kötü oldu canım... Beraber yapalım sporu da kanka... Beraber yaptıklarımız ne kadar çoğaldı.

canım o ara çok abanmıştım

leslie, callan, jillian, bi abla daha vardı o falan sürekli beraber takılıyorduk gelsin squatlar gitsin love handle eritme videolarıydı

bir anda bırakınca sanki şişmiş gibi hissediyorum vücudumu böyle kötü işte yahu anlatamadım

haftada 3 gün düzenli yapalım ama mutlaka

suyun var mı bu arada

o tupper oyuncak değil

Soda içiyorum tupper yanımda takılıyor.. Evde canı sıkılmasın diye geziyor benimle

sabah 1 dilim ekmek
biraz tulum peyniri
domates salatalık
2 zeytin
1 yumurta
1 lt su ve 1 kupa dokuz otlu çay içildi.
gün boyuda ayran çorbası yemeyi düşünüyorum

Soda içiyorum tupper yanımda takılıyor.. Evde canı sıkılmasın diye geziyor benimle

Soda da güzel iç tabii maden suyu diyorsun değil mi?

Limonlu soda meyveli soda falan aman deyim anka

doldur al eline dolu dolu gezsin

Soda da güzel iç tabii maden suyu diyorsun değil mi?

Limonlu soda meyveli soda falan aman deyim anka

doldur al eline dolu dolu gezsin
Evet sade maden suyu...
Dolu geziyor zaten.. Bi sure sonra döküp yeniliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…