• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

ben bir ara bayaa abartıp spora vermiştim kendimi ama bıraktığımda daha kötü oldu

o yüzden bu sefer haftada 3 kere leslie 2-3 mil yapacağım ve bunu da sürekli hale getirmeye çalışacağım :KK50:

Niye kötü oldu canım... Beraber yapalım sporu da kanka... Beraber yaptıklarımız ne kadar çoğaldı. :D

Herkese günaydın kızım gece 2 de yattı bu saate kadar uyanamadık ben limonlu suyumu içeyim yeni gelen arkadaşlarım hoş gelmişler :KK54:

:KK70:
Niye kötü oldu canım... Beraber yapalım sporu da kanka... Beraber yaptıklarımız ne kadar çoğaldı. :KK70:

canım o ara çok abanmıştım

leslie, callan, jillian, bi abla daha vardı o falan sürekli beraber takılıyorduk gelsin squatlar gitsin love handle eritme videolarıydı

bir anda bırakınca sanki şişmiş gibi hissediyorum vücudumu böyle kötü işte yahu anlatamadım :KK70:

haftada 3 gün düzenli yapalım ama mutlaka

suyun var mı bu arada

o tupper oyuncak değil:KK70:

:KK70:

canım o ara çok abanmıştım

leslie, callan, jillian, bi abla daha vardı o falan sürekli beraber takılıyorduk gelsin squatlar gitsin love handle eritme videolarıydı

bir anda bırakınca sanki şişmiş gibi hissediyorum vücudumu böyle kötü işte yahu anlatamadım :KK70:

haftada 3 gün düzenli yapalım ama mutlaka

suyun var mı bu arada

o tupper oyuncak değil:KK70:

Soda içiyorum tupper yanımda takılıyor.. Evde canı sıkılmasın diye geziyor benimle :D

sabah 1 dilim ekmek
biraz tulum peyniri
domates salatalık
2 zeytin
1 yumurta
1 lt su ve 1 kupa dokuz otlu çay içildi.
gün boyuda ayran çorbası yemeyi düşünüyorum

Soda içiyorum tupper yanımda takılıyor.. Evde canı sıkılmasın diye geziyor benimle :KK70:

Soda da güzel iç tabii maden suyu diyorsun değil mi?

Limonlu soda meyveli soda falan aman deyim anka

doldur al eline dolu dolu gezsin :KK19:

Soda da güzel iç tabii maden suyu diyorsun değil mi?

Limonlu soda meyveli soda falan aman deyim anka

doldur al eline dolu dolu gezsin :KK19:
Evet sade maden suyu...
Dolu geziyor zaten.. Bi sure sonra döküp yeniliyorum :D

Back