• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Kızlar menuleri akşamlarl toplu yazın ya. Ne bilelim kim sabah ne yemiş akşam ne yemiş... Toplu halde görürüz en azından yorumlarız...

Kızlar merhabalar.
Yaş 28
Kilom 76 diyelim
en son 75 idim üç gündür baya yiyorum.
Boy 1.75

Hedef 70

2013 agustos diyete başlamıştım.
93 den düştüm.
En düşük kilom 69 u görmüştüm.
Ama yedik çe illa ki alıyor insan.

tamam canım sıkıntı olmaz diyet listen de varsa

benim diyetisyen de 9'a koymuştur bir şeyler ama ben onu takip etmeyeceğim

19:00'dan sonra hiç bir şey yemeden vermeye çalışacağım,

en en fazla yoğurt pul biber ve limon üçlüsünü yaparım artık

:confused:
Evet pul biber yogurt cok yararli ama ben de mide agrisi yapiyor. Bi de spor yapsam tam olacak ama iki cocuk olunca vakit kalmiyor. Mumkun ildugunca menu paylasmaya calisacagim.

Hoşbuldum canim ne kaynattıniz bu kadar sayfa daha yarış başlamadan, okumasam olnaz okusam olmaz:)

Önemli bişey yok canım. Geyik bol bol hiç zahmet etme önemli bşey yok... Biz kaynatmadık zaten.. :D
1 şubatta başlıyoruz... İyileş gel sen de hadi...

Evet pul biber yogurt cok yararli ama ben de mide agrisi yapiyor. Bi de spor yapsam tam olacak ama iki cocuk olunca vakit kalmiyor. Mumkun ildugunca menu paylasmaya calisacagim.

evet canım miden hassas ise sıkıntı dediğin gibi :KK51:

menülerini de bekliyoruz :KK50:

Önemli bişey yok canım. Geyik bol bol hiç zahmet etme önemli bşey yok... Biz kaynatmadık zaten.. :KK70:
1 şubatta başlıyoruz... İyileş gel sen de hadi...
Ben sadece bizim sayfadakiler olacak sandım:) 1subata kadar evdeki abur cuburu bitirmem lazım:KK70:

eflalim yaaaaaaaaaaaa 1 şubata kadar salmıyoruz arkadaşlarrrrrrrrr lütfen :KK20:
Ah canım bunu söyleyeceğimi hiç düşunmezdim ama iştahim yok zorla yiyorum resmen:) abur cubur kac poset oldu elim gitmiyor yemek aklıma gelmiyor:) hep iştahsız olmayı isterdim oldum sonunda:)

Ah canım bunu söyleyeceğimi hiç düşunmezdim ama iştahim yok zorla yiyorum resmen:) abur cubur kac poset oldu elim gitmiyor yemek aklıma gelmiyor:) hep iştahsız olmayı isterdim oldum sonunda:)

canım gitsin artık şu kilolar, verdikçe sen de mutlu olacaksın

bizim neyimiz eksik

dümdüz karın artık hayal değil

:KK71::KK71::KK71::KK71:

Back