Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo sayfalar ne ara ilerlemiş bir sürü kişi var:) yeni tanışıcam:)
Canım ben motivasyon amaçlı her yediğimi yazıyom ama akşama topluda yazıyorumKızlar menuleri akşamlarl toplu yazın ya. Ne bilelim kim sabah ne yemiş akşam ne yemiş... Toplu halde görürüz en azından yorumlarız...
Canım ben motivasyon amaçlı her yediğimi yazıyom ama akşama topluda yazıyorum
Canım ben motivasyon amaçlı her yediğimi yazıyom ama akşama topluda yazıyorum
Hoşbuldum canim ne kaynattıniz bu kadar sayfa daha yarış başlamadan, okumasam olnaz okusam olmaz:)Hoşgeldin canım..
Hoşbuldum canim ne kaynattıniz bu kadar sayfa daha yarış başlamadan, okumasam olnaz okusam olmaz:)
Evet pul biber yogurt cok yararli ama ben de mide agrisi yapiyor. Bi de spor yapsam tam olacak ama iki cocuk olunca vakit kalmiyor. Mumkun ildugunca menu paylasmaya calisacagim.tamam canım sıkıntı olmaz diyet listen de varsa
benim diyetisyen de 9'a koymuştur bir şeyler ama ben onu takip etmeyeceğim
19:00'dan sonra hiç bir şey yemeden vermeye çalışacağım,
en en fazla yoğurt pul biber ve limon üçlüsünü yaparım artık
Hoşbuldum canim ne kaynattıniz bu kadar sayfa daha yarış başlamadan, okumasam olnaz okusam olmaz:)
Evet pul biber yogurt cok yararli ama ben de mide agrisi yapiyor. Bi de spor yapsam tam olacak ama iki cocuk olunca vakit kalmiyor. Mumkun ildugunca menu paylasmaya calisacagim.
Ben sadece bizim sayfadakiler olacak sandım:) 1subata kadar evdeki abur cuburu bitirmem lazımÖnemli bişey yok canım. Geyik bol bol hiç zahmet etme önemli bşey yok... Biz kaynatmadık zaten..
1 şubatta başlıyoruz... İyileş gel sen de hadi...
Tamam canımCanım aksama toplu olursa anka nin da dedigi gibi daha toplu olur ve yorumlar da daha sağlıklı olur
Öyle yapalım bence de :)
Biride yoklugumu fark etmedi
İyiyim Allaha şükür, sizler nasılsınız ?kalabalık ondan canım nasılsın iyi misin
Ben sadece bizim sayfadakiler olacak sandım:) 1subata kadar evdeki abur cuburu bitirmem lazım
Ah canım bunu söyleyeceğimi hiç düşunmezdim ama iştahim yok zorla yiyorum resmen:) abur cubur kac poset oldu elim gitmiyor yemek aklıma gelmiyor:) hep iştahsız olmayı isterdim oldum sonunda:)eflalim yaaaaaaaaaaaa 1 şubata kadar salmıyoruz arkadaşlarrrrrrrrr lütfen
Ah canım bunu söyleyeceğimi hiç düşunmezdim ama iştahim yok zorla yiyorum resmen:) abur cubur kac poset oldu elim gitmiyor yemek aklıma gelmiyor:) hep iştahsız olmayı isterdim oldum sonunda:)