- 21 Şubat 2017
- 426
- 1.285
-
- Konu Sahibi Papatyali_anne
Bende öğretmenle alakalı olduğunu düşünüyorum. Alt komşum başka bi sübyan okuluna vermişti oğlunu orda sayıları filan parmakla toplama çıkarma gibi işlemleri öğretmişler. Bizde öyle şeyler olmadı. Kendimi de suçluyorum tabi. Onlar yapmadı ben yapsaydım evde. Ve sınıf arkadaşlarının çoğu geçen sene anasınıfına gitmiş ve orda sesi harfleri okumayı ve yazmayı da öğrenmişler. Bu yüzden sanırım oğlum arada çok sırıtıyorSübyan okulunda öğretmenlik yapıyorum. Çizgi çalışmaları da düzenli yaptırıyoruz sanırım fazla üzerine düşülmedi. Üzerine gidilirse düzene girebilir. Fazla çalışma yaptırın bunaltmadan. Az görmüşse bocalar tabi cocuk
İnanın iki gündür ne yerdeyim ne gökte derler ya öyle dolanıyorum. Sıkmadan evde çalıştırmaya çalışıyorum. Oğlum öğretmeni erkek diye zaten bi istemedi çekindi. Şimdi tam alışıyor derken bide bu çıktı. Bana problemli gibi gelmiyor ama öğretmen böyle konuşunca aklıma binbir türlü şey geliyorŞuan öğretmene nedense cok kızdım.daha bismillah yeni başladı tavrı ve yaklaşımı ne kadar yanlış.sakın canınız sıkkın diye cocugunuzun üstüne gitmeyim.çocuk bu sıkılır bunalır yazarken öğrenirken aklı oyuna gidder dalgın olur.lütfen hemen cogunuzun problemliymiş gibi görmeyin güzelce konuşun kendiniz evde oyun yoluyla birlikte calışın.
Sağolun. Bu yorumlar benim için öyle kıymetli ki.Sınıf öğretmeniyim bence kötü değil anasınıfına gidp böyle olan çocuklar da var . Ama tabi çocuğunuzun daha iyi olup daha hızlı ılerlemesı ıcın evde calısmalar yapabılırsınızsakin olun
Siz çok bunalmışsınız. Kendinize çok yüklenmeyin. Daha çok yeniler. Evde destekleyin ama sıkıştırmadan tabi yoluna girer çabucak inşallahBende öğretmenle alakalı olduğunu düşünüyorum. Alt komşum başka bi sübyan okuluna vermişti oğlunu orda sayıları filan parmakla toplama çıkarma gibi işlemleri öğretmişler. Bizde öyle şeyler olmadı. Kendimi de suçluyorum tabi. Onlar yapmadı ben yapsaydım evde. Ve sınıf arkadaşlarının çoğu geçen sene anasınıfına gitmiş ve orda sesi harfleri okumayı ve yazmayı da öğrenmişler. Bu yüzden sanırım oğlum arada çok sırıtıyor
Anaokuluna neden vermediniz ki? İlkokula hazırlardı en azındanMerhaba canım kızlar. Öyle dertliyim ki. Kafam durdu içim daraldı resmen.
Oğlum 20 ekim .2017 doğumlu
Geçen sene ana sınıfına gitmedi. Sübyan okuluna gitti.
Ben bu yıl anasınıfına gitmesini istiyordum çünkü diğer çocuklara göre geri kalır diye düşünüyordum. 1. Sınıfa kaydı çıktı. Ben genede anasınıfı taraftarı olsamda eşim okulada gidip öğretmenle konuşiyim bi dedi. Ordaki öğretmen bişey olmaz filan demiş kaydı yapıp geldi. Neyse 1.sınıfa başaldık.
Geçen toplantıda öğretmen sınıfın malesefki başarısızlarından olduğunu söyledi. Dün de tekrar konuştuk. Söylediklerimi tam yapamıyor. Beni anlamıyor Çizmesi yazması kötü gibi bi sürü kötü şey söyledi yıkıldım.
Geçen sene sübyan okulunda oğlum 2. Olarak kurana geçti. Bunu söyleme sebebim. Anlamada sıkıntısı olsa böyle çabuk geçemezdi diye düşünüyorum. Ve orda yazma ile ilgili çok bişey yapmamışlardı. Bu yüzden anasınıfına gitsin istedim.
alta resim ekliycem bakın ve yorumlayın çok mu kötü. bana o kadar kötü gelmiyor harfleri ama öğretmen çok morelimi bozdu. Dün L harfine geçtiler bu gün diyo ki, el yazamamış. Hatta defterinede not düşmüş.
Son olarak Bana kaynak kitap yada dikkatini geliştirecek bişeyleer önerirseniz çok sevinirim.
( lütfen sübyan okulu ile ilgili yorum yapmayın konum o değil. Sadece açıklayıcı olsun diye yazdım. Zaten çok kötüyüm. )
İnanın iki gündür ne yerdeyim ne gökte derler ya öyle dolanıyorum. Sıkmadan evde çalıştırmaya çalışıyorum. Oğlum öğretmeni erkek diye zaten bi istemedi çekindi. Şimdi tam alışıyor derken bide bu çıktı. Bana problemli gibi gelmiyor ama öğretmen böyle konuşunca aklıma binbir türlü şey geliyor
Niyetim Bun sene vermekti ama bir şekilde olmadı. Hem bana yaş olarak küçül geliyor daha hala 6 yaşını tamamlamış durumda değil. Hemde yetersiz görüyordum. Ve korktuğum başıma geliyorAnaokuluna neden vermediniz ki? İlkokula hazırlardı en azından
İnşAllahSiz çok bunalmışsınız. Kendinize çok yüklenmeyin. Daha çok yeniler. Evde destekleyin ama sıkıştırmadan tabi yoluna girer çabucak inşallah
Bence de kendinizi suclamalisiniz. Cidden onlar yapmadı siz yapsaydiniz evde. Ya da takipte kalsaydiniz bu yaş grubu neler yapıyor,sizin çocuğunuz ne halde.Bende öğretmenle alakalı olduğunu düşünüyorum. Alt komşum başka bi sübyan okuluna vermişti oğlunu orda sayıları filan parmakla toplama çıkarma gibi işlemleri öğretmişler. Bizde öyle şeyler olmadı. Kendimi de suçluyorum tabi. Onlar yapmadı ben yapsaydım evde. Ve sınıf arkadaşlarının çoğu geçen sene anasınıfına gitmiş ve orda sesi harfleri okumayı ve yazmayı da öğrenmişler. Bu yüzden sanırım oğlum arada çok sırıtıyor
Normalde bu okullar da anasıınıfı gibi orda ne yapılıyorsa yapıyorlar. Çizgi çalışmaları kesme yapıştırma boyama filan. Hepsini yapıyorlar bu biraz bizim öğretmenimizden ve birazda benden kaynaklanıyorKeşke sübyan okuluna sadece yazın ya da önceki sene gönderseydiniz. Anaokuluna gitmesi 1. sınıf için daha faydalı, zemin orada oluşuyor. Şart mıydı bu kadar anlamadım ki.
Biliyorum ama yine de devlet anaokulları kadar disiplinli ve özverili olduğunu düşünmüyorum. Aynı şey özel anaokulları/kreşler için de geçerli. Bu arada yazısı çok kötü değil. Bence o açığı kapatırsınız.Normalde bu okullar da anasıınıfı gibi orda ne yapılıyorsa yapıyorlar. Çizgi çalışmaları kesme yapıştırma boyama filan. Hepsini yapıyorlar bu biraz bizim öğretmenimizden ve birazda benden kaynaklanıyor
İnşAllah. SağolunBiliyorum ama yine de devlet anaokulları kadar disiplinli ve özverili olduğunu düşünmüyorum. Aynı şey özel anaokulları/kreşler için de geçerli. Bu arada yazısı çok kötü değil. Bence o açığı kapatırsınız.