İyi akşamlar arkadaşlar.. Oğlum meslek Lisesinin özel alt sınıfına gidiyor. Bu sene 2. sınıf ve geçen seneki öğretmenleri değişti,bu seneki öğretmenleri oğlumun iyi gittiğini bir sıkıntı olmadığını söylerken son birkaç haftadır oğlumun agresif davranışları olduğunu söylüyorlar. İzinsiz afedersiniz lavaboya diye çıkıp oradan kantine gitmesi bisküvi almaya çalışması parası olmamasına rağmen. Tabi ki bu kabul edilebilir bir şey değil. Ben de eve geldiği zaman konuşuyorum anlayabileceği şekilde uyarmaya çalışıyorum. Onun dışında dr kontrollerimiz devam ediyor psikiyatra gidiyoruz ancak öğretmenimiz bu son birkaçtır Rama tekrar rapor değerlendirilmesi yapması için talepte bulunacağını söyledi. Ben de tabii ki bu duruma üzüldüm. Sonuçta oğlum 2 senedir bu okulda düzeni bozulacak ve oğlum gerçekten hani hiçbir anne çocuğuna konduramaz belki olumsuz şeyler ama oğlum ağır bir durumda değil bu öğretmenler 2 öğretmen 4 öğrenci bir öğretmene 2 öğrenci düşüyor. Yani açıkçası öğretmen hiç zora gelemiyor gibi geldi oğlum zaten normal düzeyde bir çocuk olsaydı özel eğitim sınıfına gitmezdi kimseye bir zorluğumuz da olsun tabii ki istemiyorum, bir zararımız olsun istemiyorum. Elimden geldiğince ben de oğlumun daha iyi yerlere gelebilmesi için uğraşıyorum. Hani ilerisini düşünerek her an her saniye belki hareketlerimize davranışlarımıza dikkat ediyoruz. Öyle çocuğunu tamam böyle artik diye kabullenip bırakmış ta degilim. Tabiki durumu kabulleneli yillar oldu ama ilerleyebilmesi için umudumu kaybetmedim. Onun dışında eğitim öğretim süresi boyunca hiçbir öğretmenimizden şimdiye kadar böyle bir talep almamıştım. Bu öğretmenler açıkçası hani kötülemek istemiyorum ama geçen sene oğlum büyük yol katetmişti öğretmenlerimizin yaptığı çalışmalarla. Bu sene ben çok naif bir şekilde bunu belirtmeme rağmen geçen seneki çalışmaları devam ettirelim defterleri bunlar diye belirtmeme rağmen çok özensiz bir şekilde farklı şekilde çalışmalar yaptı ve özensiz olduğu da zaten çocuğumun başında durmamasından belliydi. Defteri önüne veriyor, çok karman karışık yazıyor çocuk ama geçen sene daha iyi gidiyorduk. Bütün bunlara rağmen bir de kendisi böyle bir talepte bulununca üzüldüm açıkçası. Çünkü oğlum okulunu çok seviyor. Tabiki ayni okulda farklı öğretmenlerle ilerlemeyi isterdim ama o da mümkün görünmüyor. Sizlerden ricam bilir arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim Bu durumda nasıl davranmam gerekiyor?