- 4 Aralık 2022
- 859
- 1.068
- 43
- 35
- Konu Sahibi Huzurkokanmevsimler
Hayir ama şimdiye kadar hicbir öğretmen bu kadar sıkıntı yaratacak birşey söylemedi. Tekrar değerlendirme istenecegini ilk defa şimdi bu öğretmenler sayesinde ogrendim. Oğlum gercekten sakin bir cocuk, arada sinirlendiği oluyor ama o da insan neticede. Bu öğretmen sene basindan beri ders yaptiriken de geçen seneki çalışmaları devam ettirmedi. Gayet naif bir şekilde 'hocam geçen sene büyük yol katettik çalışmalari bunlar' dememe ragmen yine bildiğini yapti. Bu sene ilerleyemedik hic. Yaptıkları çalışmalar çok özensiz. Evde tekrar yaptırırken duzeltebildiklerimi düzeltiyorum ama tamamini düzeltmem mümkün olmuyor. Yani o zamandan belliydi bu şekilde verim alamayacağımız.Ben özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde çalıştım 1 yıl ağır davranış sorunu olan otizimli öğrencimde vardı,atipik olanda vardı, otizm olup tanısı öög olanda vardı hepsininde yeri bende ayrıdır hepsi de çok özel çocuklardı. Ben zaten sizin çocuğunuz için asla kötü hiçbir şey söylemedim. Öğretmene karşı olan tutumunuzu eleştirdim.