🧮📖1. Sınıf anneleri 🖇️2023-2024📎📚

Üzülme canım bizim de aynı veli toplantısı vardı. Kardeşi varsa evde olabilir, herkes oyun oynarken vs ders yapmak istememesi normal dedi. Benim kızım da kavga dövüş ödev yapıyor. Okumaları yapmıyor mesela

Hem üzülüp ağlıyor ama ödev deyince sarteli atiyo sanki

Bizimde sınıfta para toplandi 50 tl. Açıkçası herkese böyle daha uygun geliyor artık ekonomi herşeyin önünde ne yazikki

Bizim de öyle, bir de bana kızıyor ne çok ödev diye. Sanki ben verdim ya ödevi, hocaya ses atalım ona kız dedim
Biz ödevleri tek seferde yapmıyoruz. Başlıyoruz yarısına gelince mola zamanı diyorum. Yarım saate alarm kuruyorum. Alarm çalınca mola bitti diyorum geliyor. Hem de sıkılmıyor böyle olunca.

Merhaba bende birşey sormak istiyorum. Sizin öğretmenleriniz okuma yazma dışında matematik hayat bilgisi falan işliyor mu? Bizimki şuan sadece okuma yazma ile ilerliyor acaba biraz daha ilerleyince mi basliyorlar digerlerine
Matematik de yapıyorlar aynı zamanda geçen hafta 5 er 2 ser sayma yaptılar..Ara ara onlara çalışıyoruz evde de
Bol bol okuma yaotirman lazım öncelikle kolay olanları okut 2 harfli olan heceleri mesela onları tek hamlede okuyunca gaza gelir

Mesela bizimkide yeni harflerden takılıyor u ve t de sürekli takılıyor okuması gecikiyor bu yüzden

Ben yaptircam bol bol okuma, amma velakin kendisi istemiyor... Ne yapcam şaşırdım artık kavga bagrisla okuma yapıyoruz ara tatil öncesine göre bir tık daha iyi gibi ama harfler çoğalıyor ki durmadan sizler hangi harftesiniz? Biz bu hafta ö ve r harfindeyiz. Dün r harfine geçtiler. Yani neden hafta da iki harf gidiyorlar anlamıyorum. Daha ö harfini oturtamadan r geliyor. Haftaya yine diğerleri eklenecek

Biz dün ü ve ye yi öğrendik bu bile hızlı geldi bana geçen hafta k de olan sınıflar duydum şok oldum

Yok normal 1. Sinif mufredati ama daha yavas isleniyor kucuk olduklari icin. E l a k i n bitti.
Yani ben şuan 1. Sınıfta ağırdan alınmasını isterdim. Çünkü ardimizdan atlı kovalıyor gibi davranıyorlar. Keşke arastirsaydim geçen sene kendim biraz ogretseydim diyorum. Bence çok şanslısınız. Sindire sindire öğrenecek çocuklar

Biz dün ü ve ye yi öğrendik bu bile hızlı geldi bana geçen hafta k de olan sınıflar duydum şok oldum
K miiiii, bende şok her hafta bir harf öğrenilse bence normal gidebilirdi. Bu şekilde ben birde küçük çocuğumda olduğu için aşırı zorlanıyorum. Allah nasip ederse küçüğüme erken ogretcem yaa
Yani birazda çocukta iş bitiyor sanki, istek sıfır. Ben kendimi hatırlıyorum ne kadar istekliydim ödevlerimi kendim yapardım. Desemki ogretmen sayfa sayfa ödev veriyor o da yok yani. Buna rağmen canı istemiyor ya bende cildiriyorum

Benim bebe ödevlere heves etmiyor ama farklı yerlerden farklı şeyler okumayı seviyor. Ben de onun nabzına göre şerbet vere vere baya ilerlettik. Şu an her şeyi okuyor, yazma tabi tam oturmadı ama. Yine de ödev yaptırmak zulüm yani bazen zorlamadım bile yapması için İnşallah kötü sonuçlar doğurmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…