- 7 Ağustos 2023
- 1.125
- 1.979
- 34
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Maşallah hevesli kuzucuk demek ki darısı başımızaaaaaaBu ara da biz okumaya geçtik TeyzeleriiiiDarısı diğer yavrucuklara olsun inşallah Bol bol kelime yazdırın tombala yapıp oynayın çok işe yarıyor.
Üzülme canım bizim de aynı veli toplantısı vardı. Kardeşi varsa evde olabilir, herkes oyun oynarken vs ders yapmak istememesi normal dedi. Benim kızım da kavga dövüş ödev yapıyor. Okumaları yapmıyor meselaSelam hanımlar. Canım çok sıkkın, benim kız hem ödev yapmakta, okuma yapmakta istekli değil. Hemde okuyamıyorum diye ağlıyor... Evde birde kardeşi olunca ben işin içinden hiç çıkamaz oldum.
Harfleri birleştirmeyi kavradı ama harf harf okuyor. Mesela kalem yazıyor diyelim, KKK aaa Ka, lll eee le, mmm eklersem lem diyor ya da diyemiyor mesela çok uzatiyor
Hem üzülüp ağlıyor ama ödev deyince sarteli atiyo sankiÜzülme canım bizim de aynı veli toplantısı vardı. Kardeşi varsa evde olabilir, herkes oyun oynarken vs ders yapmak istememesi normal dedi. Benim kızım da kavga dövüş ödev yapıyor. Okumaları yapmıyor mesela
Bizimde sınıfta para toplandi 50 tl. Açıkçası herkese böyle daha uygun geliyor artık ekonomi herşeyin önünde ne yazikkiHerkese tekrardan selam. Veli Grubumuz da öğretmenler günü için hediye konusu açıldı. Ben bireysel alınması yönündeyim. Sonuç da çocukların öğretmeni ve onların vermesi daha şık olur. Velhasıl grubun hepsi toplu alınmasından taraf oldu. Bir tek ben bireysel alacağım Sizce çok göze batar mıyım ? Yada öğretmen farklı düşünür mü ?
Bizim de öyle, bir de bana kızıyor ne çok ödev diye. Sanki ben verdim ya ödevi, hocaya ses atalım ona kız dedimHem üzülüp ağlıyor ama ödev deyince sarteli atiyo sanki
Biz ödevleri tek seferde yapmıyoruz. Başlıyoruz yarısına gelince mola zamanı diyorum. Yarım saate alarm kuruyorum. Alarm çalınca mola bitti diyorum geliyor. Hem de sıkılmıyor böyle olunca.Bizim de öyle, bir de bana kızıyor ne çok ödev diye. Sanki ben verdim ya ödevi, hocaya ses atalım ona kız dedim
Matematik de yapıyorlar aynı zamanda geçen hafta 5 er 2 ser sayma yaptılar..Ara ara onlara çalışıyoruz evde deMerhaba bende birşey sormak istiyorum. Sizin öğretmenleriniz okuma yazma dışında matematik hayat bilgisi falan işliyor mu? Bizimki şuan sadece okuma yazma ile ilerliyor acaba biraz daha ilerleyince mi basliyorlar digerlerine
Bol bol okuma yaotirman lazım öncelikle kolay olanları okut 2 harfli olan heceleri mesela onları tek hamlede okuyunca gaza gelirSelam hanımlar. Canım çok sıkkın, benim kız hem ödev yapmakta, okuma yapmakta istekli değil. Hemde okuyamıyorum diye ağlıyor... Evde birde kardeşi olunca ben işin içinden hiç çıkamaz oldum.
Harfleri birleştirmeyi kavradı ama harf harf okuyor. Mesela kalem yazıyor diyelim, KKK aaa Ka, lll eee le, mmm eklersem lem diyor ya da diyemiyor mesela çok uzatiyor
Istemıyor hiç bizim hoca.Öğretmeniniz evde dikte yaptırmanizi istiyormu arkadaşlar
Sürekli istiyor okulda kendi de yaptırıyor verdiği metinleri hep dikte olarak yazdırıyor bakarak yazmiyorlarÖğretmeniniz evde dikte yaptırmanizi istiyormu arkadaşlar
Evde yaptırıyoruz. Ama okulda yaptiramiyormus çoğu çocuk yazamiyormusÖğretmeniniz evde dikte yaptırmanizi istiyormu arkadaşlar
Ben yaptircam bol bol okuma, amma velakin kendisi istemiyor... Ne yapcam şaşırdım artık kavga bagrisla okuma yapıyoruzMatematik de yapıyorlar aynı zamanda geçen hafta 5 er 2 ser sayma yaptılar..Ara ara onlara çalışıyoruz evde de
Bol bol okuma yaotirman lazım öncelikle kolay olanları okut 2 harfli olan heceleri mesela onları tek hamlede okuyunca gaza gelir
Mesela bizimkide yeni harflerden takılıyor u ve t de sürekli takılıyor okuması gecikiyor bu yüzden
Biz dün ü ve ye yi öğrendikBen yaptircam bol bol okuma, amma velakin kendisi istemiyor... Ne yapcam şaşırdım artık kavga bagrisla okuma yapıyoruzara tatil öncesine göre bir tık daha iyi gibi ama harfler çoğalıyor ki durmadan sizler hangi harftesiniz? Biz bu hafta ö ve r harfindeyiz. Dün r harfine geçtiler. Yani neden hafta da iki harf gidiyorlar anlamıyorum. Daha ö harfini oturtamadan r geliyor. Haftaya yine diğerleri eklenecek
Benimki anasinifi o’dayiz.Biz dün ü ve ye yi öğrendikbu bile hızlı geldi bana geçen hafta k de olan sınıflar duydum şok oldum
Sadece sesli harfleri mi veriyor ogretmen bize öyle yapmıştıBenimki anasinifi o’dayiz.
Yok normal 1. Sinif mufredati ama daha yavas isleniyor kucuk olduklari icin. E l a k i n bitti.Sadece sesli harfleri mi veriyor ogretmen bize öyle yapmıştı
Bizim öğretmenimiz sesli harfleri vermişti sadece birde rakamlar 20 ye kadarYok normal 1. Sinif mufredati ama daha yavas isleniyor kucuk olduklari icin. E l a k i n bitti.
Yani ben şuan 1. Sınıfta ağırdan alınmasını isterdim. Çünkü ardimizdan atlı kovalıyor gibi davranıyorlar. Keşke arastirsaydim geçen sene kendim biraz ogretseydim diyorum. Bence çok şanslısınız. Sindire sindire öğrenecek çocuklarYok normal 1. Sinif mufredati ama daha yavas isleniyor kucuk olduklari icin. E l a k i n bitti.
K miiiii, bende şokBiz dün ü ve ye yi öğrendikbu bile hızlı geldi bana geçen hafta k de olan sınıflar duydum şok oldum