- 8 Nisan 2017
- 56.937
- 298.989
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Selam minik,Sevgili annelerben 2 kere 1.sinif dönemi atlatmama rağmen hala hazır hissetmiyorum kendimi
Elalar laleler yavaş yavaş bize doğru gelmeye gün sayarken umarım akıl sağlığımız da bizimle devam edecektir dönem boyu
Hepinize güzel bir dönem diliyor ,bu topigi paylaşım yapmak adına açmış bulunuyorum
2017 Şubat doğumlu kızımla yolculuğa çıkıyoruz hadi sizde gelin
Hadi ya bizimkiler aynı ayda mi dogmuslarSelam minik,
Benim oglan da 2017 subat dogumlu. Dun ilk gunuydu oryantasyonun, butun bebelere basarilar
Maşallah senin torunda buyumus hanım ablacımMinnoşum hayırlı uğurlu olsun yeni yıl eğitimi hayatı boyunca başarılar dilerim prensese,seneye bizim torunda başlayacak ilkokula bakalım nasıl olacak
Büyüdü valla ana sınıfına başladı oda,rica ederim canım benim başarılar diliyorum prensese.Maşallah senin torunda buyumus hanım ablacımçok teşekkür ederim
AblamBüyüdü valla ana sınıfına başladı oda,rica ederim canım benim başarılar diliyorum prensese.
Sizin ilk gun bugun muHadi ya bizimkiler aynı ayda mi dogmuslaroğluna da başarılar diliyorum inşallah guzel ve kolay bir yıl olsun Bizim bugün saat 10 da şimdi hazırlanıyoruz
Evet Çarşamba -persembe-cuma olarak ayarlamış bizim okul uyumu ..bugün hem kendi kuralarini cekip sınıflarını da belirleyecekler 2 gündür içi içine sigmiyorSizin ilk gun bugun muayyyy cok heyecanli
Başarılar diliyorum oğlunada,hayatı boyunca bol başarıları olsun inşallahSelam minik,
Benim oglan da 2017 subat dogumlu. Dun ilk gunuydu oryantasyonun, butun bebelere basarilar
Oyyy bu heyecan ve büyüdü okullu oldu duygusallığıGünaydın kızlar. Mart 2017 de beni kızım. Dün ve önceki gün heyecandan karnıma ağrılar giriyordu. Neyseki dün bol bol ağladım da biraz yatıştımbugün saat 10 da dersimiz ama prenses hazretleri hala uyuyor
Maşallah prensese başarılar diliyorum okul hayatında.Günaydın kızlar. Mart 2017 de beni kızım. Dün ve önceki gün heyecandan karnıma ağrılar giriyordu. Neyseki dün bol bol ağladım da biraz yatıştımbugün saat 10 da dersimiz ama prenses hazretleri hala uyuyor
Çok teşekkür ederim. Hepimizin evladı sağlıkla güzellikle başarıyla yol alsın inşallahMaşallah prensese başarılar diliyorum okul hayatında.
Evet. Dört yıl kreş anaokulu derken geçti ama dün anladım ki hiç okul sayılmazmış onlar. Bu başka birşeyOyyy bu heyecan ve büyüdü okullu oldu duygusallığıhayırlı olsun prensese sayfa sayfa kolaylıkla okuduğu günler çabucak gelsin evlatlarimizin
Rica ederim ben bile heyecanlanıyorum minikleri gördükçe,seneyede torun başlayacak o maratonaÇok teşekkür ederim. Hepimizin evladı sağlıkla güzellikle başarıyla yol alsın inşallah