🧮📖1. Sınıf anneleri 🖇️2023-2024📎📚

Aynı sınıftalar
Bazısı farklı sınıflara verin dedi de mantıklı gelmedi bana şu ödev olayında bile yeterli bi sebep..Aynı ödevi iki defa yapıyoruz birbirlerine de yardımcı oluyorlar
Farklı yöntem teknik tavır kullanan öğretmenle baş edebilmek de cabası olurdu..

Şu anda iyi gidiyor i harfindeler sınıfla uyumlu dedi öğretmeni ana okulu ve yaz tatilinde çoğunluk kuru boya ile çalıştık el kasları güçlensin yazı yazmaya başlayınca zorlanmasın diye
büyükler de yardımcı oluyor

Herkese merhaba ben de 1 Sınıf annesiyim. Size bir şey danışmak istiyorum. Kızım sınıfta tek oturuyor. Eve her geldiğinde bunu söylüyor diğer kız arkadaşlarının hepsi iki şerli olarak oturuyorlar. Öğretmenimize de bir şey söyleyemiyorum. Toplantı da üzerine basarak işime karışılmasından hiç hoşlanmam dedi. Şimdi ben nasıl bir yol izlemeliyim. Kızım kendisini dışlanmış ve yalnız hissetsin istemiyorum. O kadar üzülüyorum ki

Bence bu söylenir ya işine karışmak diye düşünmezdim ben olsam.çocuğun neler düşündüğünü bilmeyebilir yani insan ..

Mesela benim kızımda işitme kaybı var .öğretmenimiz özel durumları bir kağıda yazıp bana verin demişti..şuan benim kızım hep en önde oturuyor .yani şikayetler ve istekler dile getirilebilir diye düşünüyorum

Ö
Çok haklısınız
Bizim öğretmenimiz de ilk toplantıda asansör sistemi yapacağım kimse gelip kızım oğlum neden arkada diye gelmesin dedi
Önceliği olan çocuklar vardır (işitme görme gibi) buna da karışmayın dedi onlar önde olacak dedi
Neyse kızım geçen hafta en arkada olduğunu söyledi,kızımın kulağında tüp var duyuyor tabii ama bazen sıvı doluyor ve duyması zorlaşıyor
Neyse dün almaya gittim söyledim öğretmene “yeterince sesim gür ama yine de duymuyorsan söyle bana x” dedi kızım duyuyorum deyince,geldik :))
Söyleyin siz de önemli bence tek oturması..

Bizim okuma yazmadan hariç ödevimiz olmuyor. Arada da İngilizce ödevi geliyor iki haftada bir.

Bizim öğretmenimiz de işine karışılmasını istemiyor ama yerler sürekli değişiyormuş sizin değişmedi mi?

Bizim ortalama 2 sayfa oluyor. Bir de okuma ödevi oluyor. Söylediğiniz ödevler 1. Sınıf öğrencisi için fazla gibi geldi bana. 10 sayfa ödev olsa biz yetiştiremezdik. Benim kızım yavaş yazıyor. Hiç mi yavaş yazan yok ki sınıfta

Bizim öğretmenimiz de işine karışılmasını istemiyor ama yerler sürekli değişiyormuş sizin değişmedi mi?
Hayır değişmedi maalesef okulun ikinci günü yerleri ayarladı ve çocuğum tek kaldı arkalarda değil önden ikinci sırada ama tek oturuyor herkes iki şerli halinde, Öğretmenimiz aşırı sert ve kuralcı Aradığımız zaman bile direk buyrun diye açıyor telefonu Hal hatır bile soramıyorum o derece, Şimdi ben çıkıp çocuğum tek oturuyor Bu durumdan dolayı üzülüyor dersem ters tepmesinden korkuyorum

Yok siz söyleyin bizim değişiyor yerlerimiz her hafta bir arkaya ilerliyorlar yanlarındaki de değişiyor

Öğretmeninizle konuşun bence de. Kibarca söylendiğinde ters tepeceğini düşünmüyorum.

Merhaba 1 buçuk yaş 5 yaş erkek bebek kıyafetlerine ihtiyacım var lütfen yardım edin bebeklerinize giydirip kullanmadiginiz kıyafetlere ihtiyacım var lütfen yardım edin

Kızlar nasıl gidiyor birinci sınıf anneliği. Bizimkiler bu hafta ikinci grup harflere geçiş yaptılar. Hoca yazma ödevi çok vermiyor ama okuma ödevi çok veriyor. Bazen dediği sayıda okutamıyorum Mızıklanıyor kızım çünkü yoruldum diye. O yüzden yavaş okuyor, pratiği az olduğu için.

Bizimkiler bugün N harfini aldı..bugün sırf merakımdan B yi tanıttim Baba yazınca hemen kolayca okudu ..bizimki işi çözdü sanırım artık inşallah harf aldıkça zorlasmaz.

Öğretmenimiz aşırı ödev vermiyor bugün mesele resimdeki varlıkların sayılarını yazdık 2 fotokopi vardı

Yazma ödevi hiç yoktu okuma vardı fotokopi olarak:)

Bence daha da kolaylaşacak mantığını kavradılar ya. Okumayı nasıl yaptırıyorsun ya azıcık taktik verir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…