-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Valla diğerlerini bilmiyorum ama arada ogretmen şu çocuklarla ilgilenin artık yeter diye mesaj atıyor benim oğlum 2016 27 Ekim doğumlu yani biraz daha büyük sanirim o yüzden çok kolay kavriyorİnşallah zorlanmiyordur çocuklar
2 3 sene sonra benOrtancanin ödevlerine 2-3 senedir yardım etmiyorum soru cozemezse getiriyor onu bende çözemiyorum
Toplamak çıkarmak yetmiyor bazen sorunun içinde cevabı veriyor ama sen soruyu okurken anlayamıyorsun2 3 sene sonra ben0 matametik bi toplayıp çıkarabiliyorum
Aynı sınıftalarİkisi aynı sınıftalar mı kızların yoksa ayrı ayrı mı yazdırdınız ikizleri merak ettim
Bağırılmayan çocuklar ilk başta biraz şok olabiliyorlarmış öğretmen sınıfı susturmak için bağırsa da. Biz de geçen sene onu yaşadık.
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için mesela bunlar aklıma gelmiyor konuşurken. Aklımın bir köşesine yazayım kasımın başında veli toplantısı var. Orada lazım olur bana
Aslında kızıma soruyorum ama pek cevap vermiyor. Bazen de aşırı kafadan sıkıyor ya değişik bir çocuk. Geçen anne soba yaktık okulda, odun taşıdık vs vs diye hikaye yazdı resmen. İnanıyordum neredeyseÖyle gerçekçi, öyle ayrıntılı.
Bence bu söylenir ya işine karışmak diye düşünmezdim ben olsam.çocuğun neler düşündüğünü bilmeyebilir yani insan ..Herkese merhaba ben de 1 Sınıf annesiyim. Size bir şey danışmak istiyorum. Kızım sınıfta tek oturuyor. Eve her geldiğinde bunu söylüyor diğer kız arkadaşlarının hepsi iki şerli olarak oturuyorlar. Öğretmenimize de bir şey söyleyemiyorum. Toplantı da üzerine basarak işime karışılmasından hiç hoşlanmam dedi. Şimdi ben nasıl bir yol izlemeliyim. Kızım kendisini dışlanmış ve yalnız hissetsin istemiyorum. O kadar üzülüyorum ki
Çok haklısınızHerkese merhaba ben de 1 Sınıf annesiyim. Size bir şey danışmak istiyorum. Kızım sınıfta tek oturuyor. Eve her geldiğinde bunu söylüyor diğer kız arkadaşlarının hepsi iki şerli olarak oturuyorlar. Öğretmenimize de bir şey söyleyemiyorum. Toplantı da üzerine basarak işime karışılmasından hiç hoşlanmam dedi. Şimdi ben nasıl bir yol izlemeliyim. Kızım kendisini dışlanmış ve yalnız hissetsin istemiyorum. O kadar üzülüyorum ki
İstiklal marşı hariç evetMerhabalar sizin de öğretmeniniz her hafta istiklal marşınının bir kıtasını ezberleme ve 1er 5er 10ar 100e kadar sayma ödevi veriyor mu? Zaten her gün 10 küsür sayfa ödev veriyor 4 saat ödev yapıyoruz bi de bunlar var
Bizim okuma yazmadan hariç ödevimiz olmuyor. Arada da İngilizce ödevi geliyor iki haftada bir.Merhabalar sizin de öğretmeniniz her hafta istiklal marşınının bir kıtasını ezberleme ve 1er 5er 10ar 100e kadar sayma ödevi veriyor mu? Zaten her gün 10 küsür sayfa ödev veriyor 4 saat ödev yapıyoruz bi de bunlar var
Bizim öğretmenimiz de işine karışılmasını istemiyor ama yerler sürekli değişiyormuş sizin değişmedi mi?Herkese merhaba ben de 1 Sınıf annesiyim. Size bir şey danışmak istiyorum. Kızım sınıfta tek oturuyor. Eve her geldiğinde bunu söylüyor diğer kız arkadaşlarının hepsi iki şerli olarak oturuyorlar. Öğretmenimize de bir şey söyleyemiyorum. Toplantı da üzerine basarak işime karışılmasından hiç hoşlanmam dedi. Şimdi ben nasıl bir yol izlemeliyim. Kızım kendisini dışlanmış ve yalnız hissetsin istemiyorum. O kadar üzülüyorum ki
Bizim ortalama 2 sayfa oluyor. Bir de okuma ödevi oluyor. Söylediğiniz ödevler 1. Sınıf öğrencisi için fazla gibi geldi bana. 10 sayfa ödev olsa biz yetiştiremezdik. Benim kızım yavaş yazıyor. Hiç mi yavaş yazan yok ki sınıftaMerhabalar sizin de öğretmeniniz her hafta istiklal marşınının bir kıtasını ezberleme ve 1er 5er 10ar 100e kadar sayma ödevi veriyor mu? Zaten her gün 10 küsür sayfa ödev veriyor 4 saat ödev yapıyoruz bi de bunlar var
Hayır değişmedi maalesef okulun ikinci günü yerleri ayarladı ve çocuğum tek kaldı arkalarda değil önden ikinci sırada ama tek oturuyor herkes iki şerli halinde, Öğretmenimiz aşırı sert ve kuralcı Aradığımız zaman bile direk buyrun diye açıyor telefonu Hal hatır bile soramıyorum o derece, Şimdi ben çıkıp çocuğum tek oturuyor Bu durumdan dolayı üzülüyor dersem ters tepmesinden korkuyorumBizim öğretmenimiz de işine karışılmasını istemiyor ama yerler sürekli değişiyormuş sizin değişmedi mi?
Yok siz söyleyin bizim değişiyor yerlerimiz her hafta bir arkaya ilerliyorlar yanlarındaki de değişiyorHayır değişmedi maalesef okulun ikinci günü yerleri ayarladı ve çocuğum tek kaldı arkalarda değil önden ikinci sırada ama tek oturuyor herkes iki şerli halinde, Öğretmenimiz aşırı sert ve kuralcı Aradığımız zaman bile direk buyrun diye açıyor telefonu Hal hatır bile soramıyorum o derece, Şimdi ben çıkıp çocuğum tek oturuyor Bu durumdan dolayı üzülüyor dersem ters tepmesinden korkuyorum
Öğretmeninizle konuşun bence de. Kibarca söylendiğinde ters tepeceğini düşünmüyorum.Hayır değişmedi maalesef okulun ikinci günü yerleri ayarladı ve çocuğum tek kaldı arkalarda değil önden ikinci sırada ama tek oturuyor herkes iki şerli halinde, Öğretmenimiz aşırı sert ve kuralcı Aradığımız zaman bile direk buyrun diye açıyor telefonu Hal hatır bile soramıyorum o derece, Şimdi ben çıkıp çocuğum tek oturuyor Bu durumdan dolayı üzülüyor dersem ters tepmesinden korkuyorum
Bizimkiler bugün N harfini aldı..bugün sırf merakımdan B yi tanıttim Baba yazınca hemen kolayca okudu ..bizimki işi çözdü sanırım artık inşallah harf aldıkça zorlasmaz.Kızlar nasıl gidiyor birinci sınıf anneliği. Bizimkiler bu hafta ikinci grup harflere geçiş yaptılar. Hoca yazma ödevi çok vermiyor ama okuma ödevi çok veriyor. Bazen dediği sayıda okutamıyorumMızıklanıyor kızım çünkü yoruldum diye. O yüzden yavaş okuyor, pratiği az olduğu için.
Bence daha da kolaylaşacak mantığını kavradılar ya. Okumayı nasıl yaptırıyorsun ya azıcık taktik verir misinBizimkiler bugün N harfini aldı..bugün sırf merakımdan B yi tanıttim Baba yazınca hemen kolayca okudu ..bizimki işi çözdü sanırım artık inşallah harf aldıkça zorlasmaz.
Öğretmenimiz aşırı ödev vermiyor bugün mesele resimdeki varlıkların sayılarını yazdık 2 fotokopi vardı
Yazma ödevi hiç yoktu okuma vardı fotokopi olarak:)