- 25 Haziran 2010
- 4.911
- 4.459
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
İlginçEvet. Ozel okullarin cogu boyle.
Haftada en az 3 kere yapıyoruz bazen hergünÖğretmeniniz evde dikte yaptırmanizi istiyormu arkadaşlar
Yukarda dedigim gibi gorustugum ve bildigim kolejlerin cogu bu sekilde. 4 yasda tum harfleri gorsel ve ses olarak tanidilar. Simdi birlestirip okuma yazma ogreniyorlar.İlginç
Okul öncesi öğretmeniyim sadece sesli harfler var müfredatta o da ses olarak veriyoruz
Aynısı bizde de var evde yanlış yazıyor gibi mesela u -ü de hata yapıyor genelde ama öğretmen sınıfta sıfır hata ile dikte de başarılı olduğunu söylüyorBurayı yeni fark ettim :) aklıma takılan bazı şeyler var , oglum da 1.sinif biraz alt yapısı var 5 yaş da bütün harfleri tanıyordu, şuan dikte de başarılı hiç yanlışı olmuyor r sesinde şuan , okumada iyi güzel okuyor , aklıma takılan bazı harfleri kuralına uygun yazmıyor neden böyle yapıyor bilmiyorum , okuldaki diktelerde de çok başarılı
Ayni ayni bizim ki de boyle ben biraz google den baktim gelişim geriliği falan okuyunca şaşırdım, çünkü okuması dikteleri süper yaniAynısı bizde de var evde yanlış yazıyor gibi mesela u -ü de hata yapıyor genelde ama öğretmen sınıfta sıfır hata ile dikte de başarılı olduğunu söylüyor
Yok ya o kadar değildir. Okulda yarış halindeler o yüzden moda giriyorlar galiba ..evde yarıştılar kimse yok vurdumduymaz oluyorlardı diyelimAyni ayni bizim ki de boyle ben biraz google den baktim gelişim geriliği falan okuyunca şaşırdım, çünkü okuması dikteleri süper yani
Benimkiler geçtiğimiz ay geçtiOkumaya çıktı mı herkes kızlar? Çok erken çıkıyor yeni nesil sanki. Biz ikinci dönem filan mı çıkıyorduk
Siz ekstra bir şey yaptırıyor musunuz evde ya? Ben sanki çok ilgilenmiyorum gibi hissediyorum üzülüyorumÇok da ödevi olmayınca öyle ödev yapıyor sonra full oyun.
Maşallah canım benimki de bu ay geçti tamamen. Okuma seti ne aldın?Benimkiler geçtiğimiz ay geçtiokuma seti almıştım onları okuya okuya geçtiler biz de ödevlerimizi yapıyoruz ayrıca Şuan bişey yapmıyoruz rahatladım ben de galiba,saldım.Ama hızlı okumaları için bişey yapmak lazım bence..
Ya evet gerçekten bize de 3 kere oku diyor hoca 1 kere anca okuyor.Meraba. Bizde okumayı biraz biraz söktük. Hatta dün ogretmenle görüştüm okuma birleştirme mantığını kavradı ama hizlanmasi için bol bol okuma yapmalısınız dedi. Öğretmen 5er kez okuyun derken biz anca birer kere zor yapıyoruz.. evde dikte yaparken de epey düşünerek zor yapıyor gibi. Bugün öğretmen dikte yapamayanlari mesaj atmış ama kizimin ismi yoktu yine biraz biraz yazıyor diye herhalde...
Meşhur alışveriş sitesinden almıştık,ilk okuma yazma seti diye yazın 2.çıkan set.Maşallah canım benimki de bu ay geçti tamamen. Okuma seti ne aldın?
Ben de sanki ekstra bir şeyler yapmalıyız gibi hissediyorum ama bilemedim
Akıcı bir şekilde okuma yapabiliyor muMaşallah canım benimki de bu ay geçti tamamen. Okuma seti ne aldın?
Ben de sanki ekstra bir şeyler yapmalıyız gibi hissediyorum ama bilemedim
Yok çok akıcı değil.Akıcı bir şekilde okuma yapabiliyor mu
Merhabalar bu hafta hizlandi biraz sanki ç dayız biz , hastaydi bide bu hafta hep evde ben çalıştırdım zordu ama atlattık:)Merhaba arkadaşlar hangi harftesiniz veliler arası kıyaslama yarışı başladı mı sizde de
Bizim son 3 harfMerhaba arkadaşlar hangi harftesiniz veliler arası kıyaslama yarışı başladı mı sizde de