- 8 Nisan 2017
- 56.937
- 298.989
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Ben çok takılmıyorum hızlı yavaş elbet öğrenecekler. Okurken hızlı okucam diye nefes nefese kalıyor bazen çok kelime okumak için yanlış okuyor
Arada bir bizim de hikaye okumamız faydalı oluyor bence, o gözleriyle takip edecek bizim de okuduğumuzu dinlicek. Böyle kitaptan zevk almaya başlayınca heveslenecekler artık napalım yavaş yavaş. Biz de 1. Sınıftaylen pek hızlı değildik her kitaptan zevk almazdık sonuçtaYavas okuyunca da okuduklarını anlamıyorlar
Aynen okuduğunu anlamayinca ben yavas okuyarak takip et dedim ilk zamanlar .ben okuyunca anlamamıştım sen okuyunca anladım diyor .dedim hızlı okudukça sende anlayacaksın bende böyle destekliyorumArada bir bizim de hikaye okumamız faydalı oluyor bence, o gözleriyle takip edecek bizim de okuduğumuzu dinlicek. Böyle kitaptan zevk almaya başlayınca heveslenecekler artık napalım yavaş yavaş. Biz de 1. Sınıftaylen pek hızlı değildik her kitaptan zevk almazdık sonuçta
Bizimki 70Dakikada 60 diyorlar bize de
Bizin sınıfta en fazla okuyan 66 diğerleri 45 ve altiBizimki 7063 okuyana düşük deyip grupta paylaşıyor
Gruptan paylaşmak mıBizimki 7063 okuyana düşük deyip grupta paylaşıyor
Ben de hiç mi hiç hoşlanmıyorum ama paylaşıyor maalesefGruptan paylaşmak mıbazı velilere dedikodu malzemesi. Bizde bir veli var dedikodu olsun ona yeterki birinin birşeyi eksik olsun herkese anlatır mesela. Öğretmenlerimiz çocukla ilgili bildirimleri sadece veliye veriyor yasak bizde grupta öğretmen yok mesela.
Sınıf annesini kaldırmayı başaran çocuk gibi biri de bunu kaldırsaBen de hiç mi hiç hoşlanmıyorum ama paylaşıyor maalesef