1 senedir eşimin ailesi ile konuşmuyoruz.Fikrinize ihtiyacım var ne yapmalıyım?

Kilo alinir verilir üzülme bendede var kilo insanlarin dis görüntüsü önemli degl önemli olan temiz kalptir. Eger sen üzülüyosan anani bana daha anlatma duymak istemiyorum de bu en sagliklisi.

Sizin gorumceniz hic siz cagirmadiginiz halde geldi mi evinize?

Bide leopar desen giymeyi seviyor musunuz?

Son düzenleme:
Anlamadım ama çağırmadan gelmedi ama kendisi evine çağırma huyu yoktu 2 kez ancak gitmiştik.onlar bize 10 kez geldi
Leopar desen anlamadım ama severim yani

Burda takintili bir gorumce vardı, defalarca baslik acti 40 yasindaki abisiyle erkenden annesini uzerek evlenen genc gelinin, bütün aileyi birbirine kattigini anlatti. Leopar giymeyi sevdiğinden bahsederek asagilamayada calismisti.

O konudaki gelin olabilirsiniz gibi geldi, zira hikayeler cok benziyor. Annesi engellendigi icin arizaya gecmisti o gorumcede.

Benim görümcem de manyak ama annesi ultra manyak. Bende engelledim kayınvalidemi, ama benim eşim 40 yaşında kazık kadar adam benim kayınvalidemin derdi niye evlendin ne güzel etinden sütünden faydalanıyor duk oğlum.derdi bu.erken evlenmedim yoksa bende 28 yaşındayım

Esinizin kumarbaz bir erkek kardesi var mi?

Sadece sinsi bir görümcem var ama 10 kişiye bedel diyebilirim anasıda kendide
Tamam sizin gorumceniz degil o zaman bahsettigim kisi, hatta durun size bir basligini birakayim suraya

Aynen kesınlıkle vedalaşma fılan yapma . O zaten sızınle yeterınce vedalaşmıs
Anneme yaptığı tavıra tepem attı.Onlar benim ailemi 1 senedir aramiyor bizimkiler de onları aramiyor.Annem benim telefon kullanmakta sıkıntı yaşıyor WhatsApp bile Yeni yükledik tutmuş geçen hafta bu manyağı aramış yanlışlıkla WhatsApp dan.alo alo yapınca mecburen nasılsınız diyince kaynanam siz beni ararmiydiniz demiş annem de hanımefendi bizde sizden bir arama bekledik malum kızım arkasından laflar ediliyor diyince kızınız beni engelledi oğlum hatalı evimizde konuşulani gidip kıza demiş diyor.tamam eşim bana anlattı ama arkamdan egolu kilolu diyen sensin yani.anneme dedim ağzına tükürsetlydin.dedi manyak zaten tedavi görüyomus ilaç kullanıyor Muş kavga etsem ayilsa bayilsa beni suclarlar bir daha nerde gorucem ben onu dünür olarak görmüyorum dedi

Oha çok benziyor ama bu benim görümcem olamaz.o benim arkamdan annem hataliydi demez aksine gelin suçlu annem doğru der ki zaten 1 yıldır abisini aramiyor burdanda bunu görüyorum

Ölümlü dünya her ne kadar haksız olsalarda sen giderken uğra onlara bişey olsa sen eşin gine üzüleceksiniz insan haklıda olsa vicdan azabı cekiyor

Ölümlü dünya her ne kadar haksız olsalarda sen giderken uğra onlara bişey olsa sen eşin gine üzüleceksiniz insan haklıda olsa vicdan azabı cekiyor
Ya yine gidecektim ama Anneme yaptığı tavıra tepem attı.Onlar benim ailemi 1 senedir aramiyor bizimkiler de onları aramiyor.Annem benim telefon kullanmakta sıkıntı yaşıyor WhatsApp bile Yeni yükledik tutmuş geçen hafta bu manyağı aramış yanlışlıkla WhatsApp dan.alo alo yapınca mecburen nasılsınız diyince kaynanam siz beni ararmiydiniz demiş annem de hanımefendi bizde sizden bir arama bekledik malum kızım arkasından laflar ediliyor diyince kızınız beni engelledi oğlum hatalı evimizde konuşulani gidip kıza demiş diyor.tamam eşim bana anlattı ama arkamdan egolu kilolu diyen sensin yani hakkını helal etmiyormus anneme hâlâ erken evlendiler diyormuş.anneme dedim ağzına tükürsetlydin.dedi manyak zaten tedavi görüyomus ilaç kullanıyor Muş kavga etsem ayilsa bayilsa beni suclarlar bir daha nerde gorucem ben onu dünür olarak görmüyorum dedi

Annen yeterınce alttanda almış
Oglunda suc varmışmış
Yani konusması suc degıl oglunun lafı getırmesı suc saka gıbı
Mıs gıbı kafan rahat otur ıste bosver kendı kendılerını yesınler . Inana ılerde ben nıye bunları gozumde buyutmusum dıyor ınsan
Ama iş işten gecmıs oluyor

Bende ona ayar oldum zaten evet dedim kbkmayın vesaire hiç bir şey demiyor manyak annem sırf tedavi görüyomus ilaç tedavisi bu yüzden sustum dedi.annem diyor inan benim dünürüm yok ben öldü sayıyorum sende öyle bak diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…