1 sene sonra Vajinismusu yendim!!!

Tinimini hanım merhaba, bende vajinismus hastasıyım sanırım yani herhangi bir doktora muayene olmadım ama 8 aylık evliyim hala eşimle birlikte olamadık.Evde kendi kendinize ne yaptığınızı öğrenebilir miyim parmak egzersizi nasıl olur bilemiyorum

Vajinismus hastaları için aparatlar var canım, onlarla yendik çoğumuz, hatta bir grubumuz var ama nasıl alıyoruz oraya bilmiyorum. Tiniminimavihanim alır seni de Hemen aparatları edin hepimiz yardımcı oluruz sana merak etme

Canım ben aparatlar sayesinde yendimm Elimden geldiğince yardımcı oluyorum hatta şimdi yazıyorum sana

Benim yardımsever meleklerim şimdi yazdım arkadaşa canım beniim teşekkür ederim

Tinimini hanım merhaba, bende vajinismus hastasıyım sanırım yani herhangi bir doktora muayene olmadım ama 8 aylık evliyim hala eşimle birlikte olamadık.Evde kendi kendinize ne yaptığınızı öğrenebilir miyim parmak egzersizi nasıl olur bilemiyorum
çok teşekkür ederim cansınız

Merhaba
Nerede tedavi oldunuz mu

Bende yeneli 4 ay oluyor. Nasıl bi mutluluk bunu yaşamayan anlayamaz. Tebrik ederim canim

Merhaba
Yazınızı ağlayarak okudum, kendi hikayemi okur gibi. Ben maalesef yenemedim çünkü eşim olacak şahıs hiç bir şekilde benim yanımda olmadı ve biz boşandık. O eksiklik, yetersizlik duygusu beni günden güne eritti. Evliliğimiz sırasında çok yalvardım yardım alalım diye ama hiç oralı olmadı. Aksine bana iftiraya varan ithamlarda bulundu. Ben eşimi severek evlendim ve çocuk sahibi olmak istiyordum. Ama böyle bir sorunumun olduğunu hiç bilmiyordum. Hep baskıyla yetiştik. Cinsellik sanki çok kötü iğrenç gibi gösterildi.yani bilinçaltımda bu kadar yer edeceğini görünce lanet ettim o düşüncelere. Ben boşandıktan sonra psikiyatrist ile görüştüm. Tabi teşhisi koydu ama asla çözümsüz bir durum olmadığını söyledi. Boşanalı bir yıl oluyor. Hala aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi geliyor. Doktor,yaşabilirsinde yaşamayabilirsinde demişti.o kadar kötü bir durum ki dışardan bakınca kadınsın ama aslında değilsin. Boşandığım şahıs Hep başkalarıyla kıyasladı beni, bakire olmamakla suçladı. Çok uzattım kusura bakmayın. Sizin adınıza çok sevindim mutluluğunuz daim olsun. Umarım karşıma anlayışlı bir insan çıkar ve bu sorunu aşabilirim diye umuyorum.

Canım benim çok üzüldüm Ama boyle birinden kurtulduğun için çok şanslısın bence iyi tarafından bak, iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta diye boşuna demiyoruz ve bu da bi hastalık, boyle bi zamanda senin yanında duramıyosa zaten evliliğin ne anlamı var ki, üstelik bu senin eksikliğin değil, çift olarak görülen bi sorun, istersen bu sorunu yenebilirsin sakın umutsuzluğa kapılma, bende 1,5 yıllık evliyim daha yeneli 2 hafta oldu. Sadece son 1 aylık çalışmayla gercekleşti ama İnan eşimin yardımı desteği olmasa üstesinden gelemezdim gerçekten çekmeyen bilemez bu hastalık insanı yiyip bitiriyor ve maalesef kadın doğum doktorları bile bu konuda o kadar cahil kalmış ki, ne demek yaşayabilirsin de yaşamayabilirsin de demiş bide. Bu hastalığın %100 ÇÖZÜMÜ var.sen de yenmek istersen bi grubumuz var orda birbirimize destek oluyoruz. Sen de yenersin hiç merak etme

Canım benim inan bu konuyu burda açma sebebim aslında biz sanki amansız bir derde düşmüşüz gibi kendimizi yiprattigimiz bu sorun sadece psikolojik bir sorun ve çözümü 4 gün.Ki ben ağır derecede vajinismustum.Yani ben kurtulduysam herkes kurtuluru göstermekti.Çünkü ben de burda gizli gizli yorganların altında ağlayarak kahrolarak forumları okurdum bu sorundan kurtulanlara sevinirdim ama kendime asla basaramayacakmisim gibi hıçkıra hıçkıra ağlardım.Ama bak geriye dönüp bakiyorum ve ne manyakmisim diyorum kendim için.Sorunu en fazla 4 gün olan bisey için 1 sene kendimi yıpratmışım.Kendini eksik veya kusurlu gibi hissetme,vajinismuslu veya degil hepimiz kadınız.Ayrica bu sorun bazen erkeğin de yaklaşımından ileri gelebiliyor.Evde eşinin desteğiyle kendi kendine de çok,bu sorunu aşan insan var.Belki esin anlayışlı olsaydı sen de aşacaktın.Senin en ufak bir sorununda yanında olmayan insan senin kaybın değil.Evliligin devam etseydi belki en ufak bir problemde yüzüstü bırakacaktı baştan rengini belli etmesi kısa vadede senin icin üzücü travmatik bir ayrilik olabilir ama uzun vadede senin lehine olmuş üzülme lütfen..Hayatına korkmadan birini alabilirsin bana da özelden yaz lütfen sana bir öneride bulunacağım

Çok teşekkür ederim beni anlayabilen insanların olması ne güzel. Bazen en yakınına bile anlatamıyorsun acaba yanlış anlar mı, beni eksik görür mü yadırgar mı diye. Evet o kadar çok varmış ki bunu yaşayan hep baskılanmaktan derdimizi kendimize bile itiraf edemedik kabullenemedik. İyi ki boşandım, dediğiniz gibi benim bu günümde yanımda olmayan iyi günümde hiç haketmiyor yanımda olmayı. Allah halden anlayan insanlarla kesiştirsin hepimizin yolunu.

Aminn güzel kalpli kadın Rabbim inşallah seni hep çok sevecek hep yanında olcak bir eşle müjdelesin. Birşeye ihtiyacın olursa burdayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…