1 sene sonra Vajinismusu yendim!!!

Sürekli beni suçluyor
Ona burda senin gibi olan kadınların olduğunu söylee hatta aktif olduğumuz topik var seni oraya etiket yapayım.Aparat setiyle daha kolay adapte olursun ama keşke öncesi bir doktora gitseniz fizyolojik bir rahatsızlık var mı yok mu diye

Tek merk ettiğim başardım diyosunuz ya sevişip böyle girmesini istediğimiz an varya boşalmaya yakın ozamanmı başardınız ön sevişmesizmş ben korkudan ıslanamıyorum açılma olmadıgı için girmiyo diyorum bide dilatör denerken kızlığı bozarım diye korkudan onuda deneyemiyorum ne yapmalıyım

Çok mutlu oldum cnm senin adına

Bilgi verirmisniz bende kafayı yemek üzereyim

Kizlar bende bikac gun once başardim yendim bu durumu. Fakat iliski sirasinda yanma sızlama hissi oluyor o neyden kaynaklidir sizce. Zevk almamida engelliyor bu durum

Çok sevindim sizin adınıza benim bulunduğum yer küçük bir ilçe o yüzden tedavi içinde şehir dışına gitmem gerekiyor. Zihinsel bir telkin var mı önerdiğiniz ben de muhafazakar bir ailede yetiştim benzer korkular ile kasılıyorum birliktelik mümkün olmuyor. Çok üzülüyorum

Yardımcı olur musunuz banada

Kuzum ultrason jelinin markası farkeder mi acaba Trendyolda bir sürü marka varda

Merhabalar öncelikle çok teşekkür ederim bu sorunlarınızı bizimle detaylı paylaşıp bize yardımcı olmaya çalıştığınız için . Bende 6 aylık evliyim yeni gittim doktora ben ime farklı uzunluk ve kalınlıkta dilaötr denedim hepsini de hemen alabildim zor olmadı eve geldim eşimin parmağını denedim oldu . Ama hala yapamadık benim kasılmalarım geçmedi .isteksizlik ve kuruluk var . Sizce ne yapmalıyım bu aşamada . Bir de siz de de çok isteksizlik ve kuruluk var mıydı ,? Yaptıktan sonra zevk almaya başladınız mı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…