1 sene sonra Vajinismusu yendim!!!

Amin canım Allah karşına seni gerçekten seven anlayan olgun hayırlı bir eş çıkarsın inşallah gerçekten bende burada gördüm bu sorunu ne kadar cok yaşayan varmış, kimse beni anlamaz sanıyodum, ablama hatta en yakın arkadaşıma bile anlatamadım, kadın doğumcuya anlatırken bile kendimi ucube gibi hissediyodum, o yüzden hiç merak etme burda seni anlayan senin yaşadığın tüm zorlukları yaşamış birsürü insan var, çözüm sende rahat ol

Bende sizinle aynı duyguları yaşadım 8 aylık evliyim ve daha yeni düzenli olarak ilişki yaşıyoruz. İlk başlarda çok korkardım hep bir bahane ile kurtulmaya çalışırdım. O kısma gelince ani terleme korku olurdu ağlardım. Eşim beni hep sakinleştirirdi oturup ağlardım. Ağlamamı istemezdi. Birlikte aşıcaz bunu derdi ve bana çok destek oldu sabredicez ve olacak derdi bende doktora gitmedim gitmeye çekindim aslında İnternetten araştırma yaptım ve parmak egzersizlerini uyguladık eşimle birlikte. Bir parmağa alıştım ve sonra iki ne kadar çok geniş açıya alışırsam o kadar iyi dedim ve 3 parmağı bile denedik gayet alışmıştım eşim zamanının geldiğini söyledi ama ben hala korkuyordum sonra diye diye erteliyordum. Aslında beni korkutan pozisyonmuş alışmama rağmen o pozisyonda deneyemiyoruz. Eşim çok destekçi oldu hep yanımda oldu moralim bozuk olduğunda benimle hep konuştu benim suçum olmadığını söyledi. Aslında bu konuda en büyük destekticimiz eşler...

Kesinlikle katılıyorum canim.Mahrem bir konu kimseye de anlatılamiyor insan eşinin desteğine ihtiyaç duyuyor.Ben artik evde asamayacagimi anladigim an doktora gitme kararı verdiğimde bile Cok utanarak çekinerek gittim sanki sadece benim başıma gelmis bisey gibiydi benim için.Ama lütfen bu sorunu yaşayanlar eğer evde aşamıyorsunuz lütfen doktora gidin.Keşke daha önce gitseymişim bu yüzden cok pişmanım kendimi 1 yıl yiyip bitirdiğim için kendime eziyet ettiğim için aşırı pişmanım.Evde kendi kendine aşan da çok insan var deneyin aparat calisin parmak egzersizi çalışın doktorların da yaptırdıkları bunlar ve sizinle güzelce konuşmak rahatlatmak ama baktınız olmuyor mutlaka doktora gidin.Öyle adı çok duyulmuş kliniklere astronomik rakamlar ödemeyin vajinismus konusunda deneyimli eğitim almış herhangi bir kadin doğum doktoruna gidebilirsiniz ben öyle yaptım çok aşırı bir ücret ödemedim sorunum da 4 gün gibi bir süre zarfında çözüldü.Allah bu sorunu yaşayan herkesin yardımcısı olsun dilerim en kısa sürede bu sorundan kurtulurlar

Tebrik ediyorum sizi

Gerçekten o kadar kolaymı oluyo

Ozelden bana da yardimci olurmusunuz

Parmak egzersizi bana korkunç geliyor ya

Kızlar yardımcı olurum isteyen varsa. Özelden yazabilirsiniz

Bana da yardımcı olurmusunuz

1 yıllık evliyim..Cinsel iliskiye giremedim ..3 aylık evli iken doktora gittim.Jinekolojik muane oldum ama içeriye bakmadi yüzeysel muane etti .Serçe parmağını icime alabildim .Egzersizi olan çalışmalara başladık ama ben bir daha gitmedim cunku doktorum semt değiştirdi ve bana baya uzak bende başka doktor vs uğraşmak istemedim.Kendim yenebilecegimi düşündüm hala da öyle düşünüyorum aslında...Birde babamin saglik sorunları var yaşı da var aklim oraya da takılıyor malum bu konular zevk keyif işi..ama benim de bu sorunu asmam lazim artık. Neyse 2 gün önce esim işaret parmağını soktu sonra ortanca parmak ile birlikte güvenim geldi ..penisi de 2 cm kadar içime alabildim sonra yarın devam edelim dedik cunku o kadar kasıyorum ki kendimi resmen yoruluyoruz yani..neyse 2 gün geçti dun kulak temizleme çubuğu bile içime alamadım şaka gibi ..cok ağladım..sanki duvara takıldı..esim cok kastın resmen görüyorum bunu dedi ..Ne yapicam ben ne olur ama ne olur yardım edin

Kendini kaçtığın için ilerlemiyor ben de doktora gidiyorum istanbulda ve çok memnunum üçüncü seansıma gideceğim inşallah ben de kurtulurum 3 yıllık evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…