1 sene sonra Vajinismusu yendim!!!

Kendiniz nasıl çalışarak yendiniz biraz anlatır mısınız benim oldukça ileri seviyede oraya dokunamıyorum bile kendim yenebilir miyim gerçekten

Kendiniz nasıl çalışarak yendiniz biraz anlatır mısınız benim oldukça ileri seviyede oraya dokunamıyorum bile kendim yenebilir miyim gerçekten
Tabiki de yenebilirsiniz ilk önce kendinize güvenin inanın. Ben böyle sorun yaşayacağımı dusunmemistim ama çevremde hep çok zor çok acıyor ağladım çok bu cümleleri duydukça çok etkilenmisim.sorun bilinçaltımizda yani kendine sürekli yapacağım başaracağım demen gerekiyor. İlk vajjnayi incelemekle başladım kegel yaptım ikindigimda vajinanın acildigini gördüm. aparatim yoktu ilk başta kayganlastirici sürdüm vajinaya tabikide içeriye suremedim ilk serçe parmağımi dokundurdum yavaşça içeri soktum ama bı mide bulantısı baş dönmesi çok panik olmuştum hemen çıkardım yani bende ilk başta bu dereceydim daha sonra buradan hergun biseyler okudum hemen aparat siparisi verdim geldiği gün başladım olmadı ama yapamadım diğer gün Cesaret ettim kendimle konuştum inandım uyusturucu bile kullanmadan yaptım birinciyi rahat bı şekilde uzandım kayganlastici sürdüm bacaklarımı dizden büküp açtım aparatı vajinaya koydum zaten direkt yerini buluyor nefes aldım diyafram karnım şişti daha sonra nefes verirken hafif ikindim ama nefes vermeye devam o anda yavaş bı şekilde aparatı ittim gergin olduğum için tabiki biraz canım yandı uyuşturucu kullanabilirsiniz bunun için. Bir de vajina ici kuruyken hiçbir şey hissetmeden ilk başta girmesi çok zor eşinizden yardım isteyin ya da kendiniz masaj yapın oraya şu an 4e kadar düşünmeyin sadece 1i yapmaya odaklanın eğer yaparsanız emin olun devamı gelecek ben biraz da hırs yaptım inanın psikoloji aşırı etkili birşeyin girebileceğine ikna olmalısınız kanama yok yırtılma yok geniş bı alan ne olabilir hep bunları söyledim kendime ve hakimiyet sizde istediğiniz an çekebilirsiniz müdahale eden yok bunu düşünün

Bende 1.5 yıllık evliyim.Bu derdi yenemiyorum.Yardımcı olabilirmisiniz.

Bende 1.5 yıllık evliyim.Bu derdi yenemiyorum.Yardımcı olabilirmisiniz.
Meraba çok geçmiş olsun evde dilatör krem jel vs deneyip hala basarılı olamadıysanız (kı ben öyleydim,ileri derece vajınısmustum) doktor öneririrm size ancak..Bulunduğunuz ilde vajinismus konusunda egıtım almıs ıletısımı güçlü ılgılı bır doktor öneririm

Lütfen banada yardımcı olabilirmisiniz.Korkudan oraya dokunamıyorum bile.

Merhaba ben istanbulda yaşıyorum.Yardımcı olabilirmisiniz.

Merhaba ben yeni gördüm mesajınızı. Doktorum ev ödevi vermiyordu. Yani eve gidip herhangi bir parmak egzersiz yapmamı istemedi. Seanslarda kendi kademeli yaklaşımlarla egzersizler yaptırıyor. Nefes egzersizi ile başlatıp alıştıra alıştıra kademe kademe aparatlarla çalıştırıyor. Benim için ev ödevi olmaması çok iyi olmuştu. Ücret olarak buradan söylenebilir mi bilmiyorum ama ben de araştırırken çok merak ediyordum. Ben 5000 lira ödedim peşin ödüyorsunuz çözene kadar kaç seans alırsanız alın fiyat sabit. Zaten kısa sürede de iyileşiyorsunuz.Ben arayıp fiyat konusunda ve seans günleri hakkında bilgi almıştım. Dilerseniz bir ön görüşme yapın telefonda. Geçmiş olsun. İster kendiniz ister doktorla.. Her nasıl olursa olsun bu hastalığı yeneceğinize inanmakla başlayın.Sabredin ve başaracağınıza inanın. İnanın ki gerisi gelecek sonrası müthiş bir rahatlık ve mutluluk :)

Merhaba bende tek sorun kaslarimi kontrol edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…