1 sene sonra Vajinismusu yendim!!!

Eşiniz yok, ön sevişme yapamamişsaniz. Sakin bir odada kendi basiniza dilator denemek sizi yorabilir. Ben eşim yokken tv nin karşına geçip romantik/seksi müzik açmıştım. Aparatı direkt giriş kısma değil yağlayıp vajenin dudaklarına, klitorise dokundurup kendimi duruma hazırlıyordum. Siz de bu aşamaları es geçmeyin, aslinda her uyarılmaya vajen de kendini yukarı doğru genişleterek tepki veriyor. Klitoriste kan akışı hızlanınca ( o bölgeye titreşim veren de var,eliyle tokatlayıp kan akışını güçlendiren de var) vajen de gevşiyor. Tahminim ilk denemelerde bu aşamaları es geçiyor olmanız.
Sonrasında aparatla biraz oyalanin. Ikınarak ve nefes vererek içeri almanız gerektiğini duymus/okumuşsunuzdur. Bir noktada ilerleyemeyince çıkartmayın. Orada durup biraz nefes al ver yapıp sakinlesin. Ben 4.aparati sakinlesip gozlerimi kapatip "oluyor hissediyorum" dedigimde almıştım. Oturur vaziyetteydim bir de baktim aparatı almışım ama kendimi kasmıyorum sandığım anda bile bacaklarım istemsiz kasılmış.
Diyeceğim o ki maalesef beynimiz bizimle bir oyun oynuyor. Gevşeğim diyorsun ama gevşememişsin. Hep aslında bu ihtimal denemeni başarısız kılıyor. Doktor bana vajen hissiz bir organ demişti. Kendinize sesli söyleyin bu cümleyi, olamayacak bir sey değil ,yoksa nasıl oldurabilirdik?:)

Hangi doktor nerede yardımcı olurmusun lütfen

Doktorun adını öğrenebilir miyim?

Bu konunun cinsellik değil de gebeliğe hazırlık kategorisinde açılması bile kadınlarımızın neden vajinismus olduğunu açıklıyor bence.

Darısı benim başıma anestol krem denemek istiyorum çok yakıyor mu ve kullanımı nasıl?

Canım hiç endişe etmee çok yeni daha bunların olması normal muhtemelen kendini kasıyorsun rahat bıraktığında inan bu mı diyeceksin
Evet kendimi çok kasıyorum canım çok yanıyor o yüzden daha geçen ilk defa çok az kanamam oldu o bile çok mutlu etti beni

Ya çok sevindim senin adına bende 1 yıllık evliyim eşim doktora bile götürmüyor dayanacak gücüm bile kalmadı lütfen banada yardım eder misiniz

Ya çok sevindim senin adına bende 1 yıllık evliyim eşim doktora bile götürmüyor dayanacak gücüm bile kalmadı lütfen banada yardım eder misiniz
Bazı erkekler var bu rahatsızlığı kabul etmiyorlar hastalık olarak görmüyorlar peki evde aparat egzersiz yapmana karşımı onu hiç denedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…