- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
evlenme teklifimi tatli dükkaninda almak isterim o kadar tatliciyimtatlı krizi beni hiç tutmaz biliyo musun ben tatlı sesvmem bide üstüne ayda yıldA BİR
evlenme teklifimi tatli dükkaninda almak isterim o kadar tatliciyim
yüzüge gerek yok tatlici kapatsin yeterhahahaha :) inananmıyorum söz bunu senin erkek arkadaşına ben söyliyicem :)))
Yiyebilirsin hatta öok faydalı ama ara öğün olarak yemen lazımEvet bugun ekmek ve kizartma fazlaydi peki antep fistiginin kalorisi cok mu yada findik, badem ,ceviz yerine gecer mi
Tamam canim ama ben iki ara ogun yapmistimYiyebilirsin hatta öok faydalı ama ara öğün olarak yemen lazım
163 boy 73,5 kilomEsra cim senin boyun ve guncel kilon kac
yok bana cok gelmedi de ekmegi cok tüketmissin gibi geldi, gerci ben ekmek cok sevmedigim icin bana öyle geliyor olabilir. aslinda cok veya az yeme ölcüsü kendine göre degisiyor olabilir yani buna ssenin karar vermen lazim, aciktikca ye mesela doydugun an birak yemeyi bu sayede cok da yememis olursunLimonlu ada cayi azicik musli attim agzimaKahvalti: kizartma( patates,sogan,biber,sarimsak,domates)2 lokma,1.5 dilim ekmek ,labne,2 cay kasigi bal ,cay
Ara: birden aclik bastirdi 3 dilim ekmek kizartma
Ara yarim avuc antep fistigi cocuklara verdim bende yedim yarim avuc bile degildi
Aksam: (dolma1 biber, 1 patlican 1 sarma
Cay