167 benim boyum :) kilo dün 65.3 tüBayanbaloncuk canim boyun kac acaba
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 ocak 2016 fit girelim
- Konu Sahibi esraas
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- herkese bol şans
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben cereze bayilirim ki menülerimde de hergün cerez vardir mutlaka bakiyorsan eger, avuc hesabiyla degilde tane olarak sayarak yersen daha iyi olabilir senin icin, tabi bunu ara ögün olarak diyorum yoksa kahvaltida ekmek yerine cerez tüketeceksen 1 avuca kadar yiyebilirsin ama söyle bi sorun var kalori olarak neredeyse 200 kaloriyi bulur hatta gecebilir. ama saglikli bir yag ve karbonhidrat almis olursunm bir de icerik olarak antep fistigi ceviz ve bademle ayni mi bilmiyorum ama sanmiyorum antep biraz daha yagli. bir de cerez yiyeceksen kavrulmamis olmalari daha iyi diye biliyorum benTamam canim ama ben iki ara ogun yapmistim
kahvalti 12:20
3 tane peynirli pogaca (ev yapimiy, 1 tanesini keyfiye yedim resmen ama cok güzeldi firindan yeni cikmis )
yarim kk ezine
yarim domates
1 salatalik
saat 17:15
sade türk kahvesi
ceret tabagi (2 ceviz, 2 hurma, 4 kuru üzüm, 3 badem)
sonra da bir sey yemedim, meyve yiycem birazdan nar mandalina falan yemek yemek istemedi canim,
110 squat cektim, 60 mekik cekicem yatmadan da 11. gün sporumu da tamamlamis olucam böylece.
3 tane peynirli pogaca (ev yapimiy, 1 tanesini keyfiye yedim resmen ama cok güzeldi firindan yeni cikmis )
yarim kk ezine
yarim domates
1 salatalik
sade türk kahvesi
sonra da bir sey yemedim, meyve yiycem birazdan nar mandalina falan yemek yemek istemedi canim,
110 squat cektim, 60 mekik cekicem yatmadan da 11. gün sporumu da tamamlamis olucam böylece.
saat 20:30kahvalti 12:20
yarim kk ezine
yarim domates
1 salatalik
sade türk kahvesi
yarim nar
1 mandalina
saat 21:30
ev yapimi puding(az sekerli unsuz, az nisastali)
3 bisküvi
İnanamıyorummmnaptınnn sennnsaat 20:30
yarim nar
1 mandalina
saat 21:30
ev yapimi puding(az sekerli unsuz, az nisastali)
3 bisküvi
aksam yemegi yemedim amaaa bir de puding gercekten cok hafifti, un yok icinde azcik nisastayla 1 yk kadar seker ya var ya yok. tabi bu saatte yemeseydim daha iyiydi ama sefam olsun cok güzeldiİnanamıyorummmnaptınnn sennn
Hahaha peki öyle olsunnaksam yemegi yemedim amaaa bir de puding gercekten cok hafifti, un yok icinde azcik nisastayla 1 yk kadar seker ya var ya yok. tabi bu saatte yemeseydim daha iyiydi ama sefam olsun cok güzeldi
Mrb boyle yeme ile haftada kac kilo veriyorsunuzben geldim :) mis gibi bi haftasonu kahvaltisi yaptim mutluyum huzurlyum
kahvalti 11:30
yarim yufkadan pirasali gözleme,
1 lokma ekmek
1 tatli kasigi kaymak ve visne receli
domates salatalik
yarim kk b.peynir
2 hurma
1 kayisi
3 ceviz
3 cig badem
2 cig findik
Oh ne guzel bende bi 65 i yakalasam167 benim boyum :) kilo dün 65.3 tü
kilo degil de gram diyelim, 300-800 gr arasi degisiyor bazen hic vermiyorumMrb boyle yeme ile haftada kac kilo veriyorsunuz
sana kötü bi haberim var, dün geceki pudinglerden sonra bugun tartida -300 gr im he tabi yatmadan normal squat mekigin yaninda, 300 kere ip atladimHahaha peki öyle olsunn
Hhahahaha ben dün naptım biliyo musun :)) cumhuriyet yürüşüne katıldım oynadım zıpladım :))) ve şaşkınbakkaldan kadıköye kadar yürüdüm :)sana kötü bi haberim var, dün geceki pudinglerden sonra bugun tartida -300 gr im he tabi yatmadan normal squat mekigin yaninda, 300 kere ip atladim
selam kizlar ben geldim
kahvalti 13:30( (acikmadim gec yaptim)
1 haslanmis patates
1 haslanmis yumurta
3 tatli kasigi domates sosu
1 yk cökelek (z.yagli)
2 lokma ezine peynir
2 hurma
1 kuru kayisi
2 ceviz
saat 17:30
kücük bir kase asure (2 kepceden biraz az)
aksam 18:45
1 et döner dürüm
ayran
bugun squatin dinlenme günü, 95 mekik cekicem 12. gün sporumu yapicam. 300 kadar da ip atlama hareketi yaparim
kahvalti 13:30( (acikmadim gec yaptim)
1 haslanmis patates
1 haslanmis yumurta
3 tatli kasigi domates sosu
1 yk cökelek (z.yagli)
2 lokma ezine peynir
2 hurma
1 kuru kayisi
2 ceviz
saat 17:30
kücük bir kase asure (2 kepceden biraz az)
aksam 18:45
1 et döner dürüm
ayran
bugun squatin dinlenme günü, 95 mekik cekicem 12. gün sporumu yapicam. 300 kadar da ip atlama hareketi yaparim
bende varımm bende 75 kilodan 64 e düştüm ama 50 olmam lazım ocak ayına kadar bende 10aralığa kadar 59 olmak 1 ocak 2016 ya kadarda 50 kilo olmak istiyorumm szide tebrik ediyorum azminiz başarınızdan dolayı inşallah herkes istediği kiloya düşerr =)))evet arkadaşlar uzun zamandır aslında kayıtlı olduğum kadınlar klübü üyeliğim sürekli yoğun iş tempom dolayısıyla bir türlü fırsat bulamıyordum şimdi maşallah düzenimi kurdum nişanlandım :) artık hazırlık başlamalı . harekete geçmenin vakti . zayıflama serüvenimden bahsediyim biraz aslında hep kiloluydum diyebilirim çocukluğum hariç ergenlik döneminde aldığım kilolar ve sonraları tabi arkasından gelen şok diyetler diyetisyenler gitmediğim doktor yapmadığım spor yok diyebilirim eve aldığım en sonki spor aletide cabası sonuç mu bi ikisi hariç tam bir fiyasko . 100 kilodan hatta belki birazdaha üstüde olabilir kendi çabalarımla 69a düştüm ama hala kalın bacaklar ve göbeğim mevcut gelinlikle bu şekilde hayal edemiyorum o yüzden hedefler koydum kendime ama tek başıma tabiki zor birlikte yapalımm 1 ocak 2016 en azından 10 kilo vermiş olalım benimle olan .
İnşallah bkalımm . Ama 14 kilo 2 ayda çok değil mi nasıl yapmayı düşünüyosun .bende varımm bende 75 kilodan 64 e düştüm ama 50 olmam lazım ocak ayına kadar bende 10aralığa kadar 59 olmak 1 ocak 2016 ya kadarda 50 kilo olmak istiyorumm szide tebrik ediyorum azminiz başarınızdan dolayı inşallah herkes istediği kiloya düşerr =)))