- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
o kadar ac gezmebende dediğim gibi akşam yemek yemedim :) öğlen dürüm söyledim sadece içindeki eti yedim ayran içtim akşam 6.günü yapıcam bende :) 1 gün sonra başlayınca böle :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kadar ac gezmebende dediğim gibi akşam yemek yemedim :) öğlen dürüm söyledim sadece içindeki eti yedim ayran içtim akşam 6.günü yapıcam bende :) 1 gün sonra başlayınca böle :)
kahvaltimi da ettim geldim, ama ne kahvalti cok tokum suan ve enerjigim
kahvalti 10:00
sahanda 2 yumurta ( 1 tatli kasigi tereyagli, 1 ince dilim kasar peynirli)
cerez tabagi ( 4 cig badem, 4 ceviz, 4 kuru üzüm, 1 hurma, 1 kuru kayisi)
1 yk tahin pekmez karisimi
günaydiin, bugun bildirim günü ama benden baska bbildirim yapan yok masallah ben kilo vereyim siz sisko kalin e mi bu yüzden
resim cekmeyi unuttum,
gecen hafta: 66.1
günceli kilo 65.3
Gunaydin devam ediyorsunuz topige.
Bu sabah tartildim 61.900
Aslinda 61.300 e kadar gelmistim ama geri aldim neyse saglik olsun. Simdi bir bardak limonlu ada cayi iciyorum iinsaallah dikkat edicem
ay bende yazin kendimi 68 sanirken 71.5 cikinca yasamistimgünaydınnnnn bendee güne bomba gibi uyananlardanım ama kilomu görünce şokk oldumm demekki diyet yapmamış olsam herhalde 80e doğru gidiodumm ..
kahvaltı 4 kaşık müsli 1 bardak laktosuz süt 1 mandalina
ara yeşil çay
hepinizi geciceeeem saka bi yana tesekkür ederim hepimiz istedigimiz kiloya inicezbu aradaa çok iyi vermişsinn of çok snirlendim kendime
en birinci benim en birinci olsun canim tekrar inersin o kiloya bende 2.5 ayda toplam 6.2 kilo verebildimGunaydin devam ediyorsunuz topige.
Bu sabah tartildim 61.900
Aslinda 61.300 e kadar gelmistim ama geri aldim neyse saglik olsun. Simdi bir bardak limonlu ada cayi iciyorum iinsaallah dikkat edicem
bozma moreliniii nerden baslasak kardirtebriker benimde şuanda güncel kilom 73.5
çok kötüyüm ya inanılmaz morelim bozuldu .
ay hadi hayirli olsunnama tabi sabır elbette vericemmm :) bir hafta sonra spora yazılıyorum maaşımda :)))
acikcasi hic dikkat etmedim ya :) ama belim inceldi gibi geldi bir de bacaklarim cok az sikilasti gibi , benim popo yok ya nefret ediyorum bu durumdan ama olsun napalimbu arada bayanbaloncuk hareketlerin faydasını görüyor musun dün arkadaşlarımla bluştum bana aaa popon kalkmış dediler squat yapıyorum dedim :) mutlu oldum yani o an için :)
acikcasi hic dikkat etmedim ya :) ama belim inceldi gibi geldi bir de bacaklarim cok az sikilasti gibi , benim popo yok ya nefret ediyorum bu durumdan ama olsun napalim
ben bi dönem yapmistim 20 gün kadar baya fark ediyo :) öyle birden farketmiyosun ama sertlesiyo kalkiyo falan. pes etme sakin bu arada hergün bildirim istiyorum hepnizden yoksa ben zayiflarim siz sisko kalirsinizbenimde düz bir popom vardır ve herkes tarafında dalga konusudur 1 ay sonunda ne olucak acaba çok merak ediyorum :)
ben bi dönem yapmistim 20 gün kadar baya fark ediyo :) öyle birden farketmiyosun ama sertlesiyo kalkiyo falan. pes etme sakin bu arada hergün bildirim istiyorum hepnizden yoksa ben zayiflarim siz sisko kalirsiniz
78 günde 6.2 kilo vermisim, yilbasina kadar 71 gün var bu sürede de 5.3 kilo verebilir miyim acaba hadi bunu buraya not düseyim
yok kiz her zaman böyle azimli degilim bak bi tatli krizim tutsun gör sen haftada 1 kilo veremiyorum ben ya yarim kiloyla 800 gr arasi degisiyo geneldevericeğine inanıyorum hafta 1 kilo 5 hbaftada 5 kilo verirsin :) görüyorum sende ki o azmi :)))
yok kiz her zaman böyle azimli degilim bak bi tatli krizim tutsun gör sen haftada 1 kilo veremiyorum ben ya yarim kiloyla 800 gr arasi degisiyo genelde