1 ocak 2016 fit girelim

ben geldim :) gec kahvalti ettim buguunde biraz gec uyandim bide ev isi derken gec oldu saat

kahvalti 11:15
ceyrek kk beyaz peynir
1 kücük dilim kasar
domates salatalik (yarim)
200 gr üzüm
yarim nar
1 kuru kayisi
1 hurma
7 cig badem
7 yaban mersini

böyle kahvaltilara bayiliyorum yaa

kahvalti 11:15
ceyrek kk beyaz peynir
1 kücük dilim kasar
domates salatalik (yarim)
200 gr üzüm
yarim nar
1 kuru kayisi
1 hurma
7 cig badem
7 yaban mersini

saat 17:15
13 cig findik

aksam 19:15
1 kase tarhana corbasi
yarim tabak pirasa yemegi (bol patatesli, nohutlu)
yarim cay bardagi tursu suyu :KK54:

bugunum böyle, bugun bir sürü metro merdiveni ciktim kosa kosa :KK48:
squatin 8. günü dinlenme, birazdan 8. gün icin 45 mekik cekicem.

günaydiin, bugun bildirim günü ama benden baska bbildirim yapan yok masallah :KK12: ben kilo vereyim siz sisko kalin e mi bu yüzden :KK45:
resim cekmeyi unuttum,
gecen hafta: 66.1
günceli kilo 65.3

kahvaltimi da ettim geldim, ama ne kahvalti cok tokum suan ve enerjigim :KK76:

kahvalti 10:00
sahanda 2 yumurta ( 1 tatli kasigi tereyagli, 1 ince dilim kasar peynirli)
cerez tabagi ( 4 cig badem, 4 ceviz, 4 kuru üzüm, 1 hurma, 1 kuru kayisi)
1 yk tahin pekmez karisimi

kahvaltimi da ettim geldim, ama ne kahvalti cok tokum suan ve enerjigim :KK76:

kahvalti 10:00
sahanda 2 yumurta ( 1 tatli kasigi tereyagli, 1 ince dilim kasar peynirli)
cerez tabagi ( 4 cig badem, 4 ceviz, 4 kuru üzüm, 1 hurma, 1 kuru kayisi)
1 yk tahin pekmez karisimi

günaydınnnnn bendee güne bomba gibi uyananlardanım ama kilomu görünce şokk oldumm demekki diyet yapmamış olsam herhalde 80e doğru gidiodumm ..

kahvaltı 4 kaşık müsli 1 bardak laktosuz süt 1 mandalina
ara yeşil çay

Gunaydin devam ediyorsunuz topige.
Bu sabah tartildim 61.900
Aslinda 61.300 e kadar gelmistim ama geri aldim neyse saglik olsun. Simdi bir bardak limonlu ada cayi iciyorum iinsaallah dikkat edicem

Aslinda 61.300 e kadar gelmistim ama geri aldim neyse saglik olsun. Simdi bir bardak limonlu ada cayi iciyorum iinsaallah dikkat edicem

tebriker benimde şuanda güncel kilom 73.5
çok kötüyüm ya inanılmaz morelim bozuldu .

ama tabi sabır elbette vericemmm :) bir hafta sonra spora yazılıyorum maaşımda :)))

bu arada bayanbaloncuk bayanbaloncuk hareketlerin faydasını görüyor musun dün arkadaşlarımla bluştum bana aaa popon kalkmış dediler :KK49::KK49::KK49: squat yapıyorum dedim :) mutlu oldum yani o an için :)

günaydınnnnn bendee güne bomba gibi uyananlardanım ama kilomu görünce şokk oldumm demekki diyet yapmamış olsam herhalde 80e doğru gidiodumm ..

kahvaltı 4 kaşık müsli 1 bardak laktosuz süt 1 mandalina
ara yeşil çay
ay bende yazin kendimi 68 sanirken 71.5 cikinca yasamistim :KK70:

bu aradaa çok iyi vermişsinn of çok snirlendim kendime :KK62::KK62::KK62:
hepinizi geciceeeem :KK70: saka bi yana tesekkür ederim hepimiz istedigimiz kiloya inicez

en birinci benim en birinci :KK70: olsun canim tekrar inersin o kiloya bende 2.5 ayda toplam 6.2 kilo verebildim
tebriker benimde şuanda güncel kilom 73.5
çok kötüyüm ya inanılmaz morelim bozuldu .
bozma moreliniii nerden baslasak kardir
ama tabi sabır elbette vericemmm :) bir hafta sonra spora yazılıyorum maaşımda :)))
ay hadi hayirli olsunn

bu arada bayanbaloncuk bayanbaloncuk hareketlerin faydasını görüyor musun dün arkadaşlarımla bluştum bana aaa popon kalkmış dediler :KK49::KK49::KK49: squat yapıyorum dedim :) mutlu oldum yani o an için :)
acikcasi hic dikkat etmedim ya :) ama belim inceldi gibi geldi bir de bacaklarim cok az sikilasti gibi , benim popo yok ya :KK70: nefret ediyorum bu durumdan ama olsun napalim

acikcasi hic dikkat etmedim ya :) ama belim inceldi gibi geldi bir de bacaklarim cok az sikilasti gibi , benim popo yok ya :KK70: nefret ediyorum bu durumdan ama olsun napalim

benimde düz bir popom vardır ve herkes tarafında dalga konusudur 1 ay sonunda ne olucak acaba çok merak ediyorum :)

benimde düz bir popom vardır ve herkes tarafında dalga konusudur 1 ay sonunda ne olucak acaba çok merak ediyorum :)
ben bi dönem yapmistim 20 gün kadar baya fark ediyo :) öyle birden farketmiyosun ama sertlesiyo kalkiyo falan. pes etme sakin :KK76: bu arada hergün bildirim istiyorum hepnizden yoksa ben zayiflarim siz sisko kalirsiniz :KK48::KK48:

78 günde 6.2 kilo vermisim, yilbasina kadar 71 gün var bu sürede de 5.3 kilo verebilir miyim acaba hadi bunu buraya not düseyim :KK70:

vericeğine inanıyorum hafta 1 kilo 5 hbaftada 5 kilo verirsin :) görüyorum sende ki o azmi :)))
yok kiz her zaman böyle azimli degilim bak bi tatli krizim tutsun gör sen :KK70: haftada 1 kilo veremiyorum ben ya yarim kiloyla 800 gr arasi degisiyo genelde

X