İnşallah bkalımm . Ama 14 kilo 2 ayda çok değil mi nasıl yapmayı düşünüyosun .
bende varımm bende 75 kilodan 64 e düştüm ama 50 olmam lazım ocak ayına kadar bende 10aralığa kadar 59 olmak 1 ocak 2016 ya kadarda 50 kilo olmak istiyorumm szide tebrik ediyorum azminiz başarınızdan dolayı inşallah herkes istediği kiloya düşerr =)))
noldu kiizOff mafoldumm benn(
hafta sonu kahvaltilarini hic sevmedigimi söylemis miydim? aileyle yapilmasiyla cok güzel ama gereksiz yere yapilan hamur isleriyle sevmedigim bir tarafi var. bugunku sabah kahvaltim ev yapimi vejeteryan pizza oldu mesela (ki ben pizza cok sevmem) neyse yedim artik ama onun yerine sevdigim bir sey olsaydi daha iyiydi bugun tartida 500 gr fazla ciktim bakalim pazartesiye neler degisecek.
kahvalti 12:30
2 dl ev yapimi vejeteryan pizza(domates, peynir, sogan ve azicik zeytinli)
2 kuru kayisi
günaydin kizlar ben geldim ama kendime kizdirtmaya geldim ben, bu baloncuk napti bilin bakalim dün aksam yemeginden sonra karni tok olmasina ragman bir sürü kurabiye yedi o da yetmedi üstüne meyve yedi. hayir yesin yesin de neden gece yiyorum ve tokken yiyorum, bugun sonuc tartida gecen pazartesiye ve düne göre 500 persembe gunune göre ise 900 gr fazlalik, iyi oldu ama. dün aksam yemeginde bir de tursu suyu ictim o da muhtemelen ödem yapti ama yarin tarti günü ben kesin artidayim yarin
mavfoldum ben yazmistin en son sordum cevap vermediinSkma güzel canını istiyosan bugün bi detoks yap . Ödemini atarsın en azından bugün ve yarın detoks yap .
Benimde annem gitmişti 15 gün yoktu malum çalışıncada yemek yapamıyorum zaten bilmiyorumda :) anne yemeklerini özlemiştim bende akşam saat 09.da nohut yedim etli etli yapmitı İnadıma sonra pişman oldum o gün tartıldım bi baktım 500 gram fazlayımm kokrtummm ünşallah regl ve yemek yediğim içindir yarın sabahı bekliyorum bendemavfoldum ben yazmistin en son sordum cevap vermediin
kiz bende bisey oldu sandim, Allah baska dert vermesinnBenimde annem gitmişti 15 gün yoktu malum çalışıncada yemek yapamıyorum zaten bilmiyorumda :) anne yemeklerini özlemiştim bende akşam saat 09.da nohut yedim etli etli yapmitı İnadıma sonra pişman oldum o gün tartıldım bi baktım 500 gram fazlayımm kokrtummm ünşallah regl ve yemek yediğim içindir yarın sabahı bekliyorum bende
amin amin cümlemize ama çok kötü oldum dünyam başıma yıkıldı :)kiz bende bisey oldu sandim, Allah baska dert vermesinn
Günde 1.30 saat spor ve sıkı bir diyetİnşallah bkalımm . Ama 14 kilo 2 ayda çok değil mi nasıl yapmayı düşünüyosun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?