1 ocak 2016 fit girelim

İnşallah bkalımm . Ama 14 kilo 2 ayda çok değil mi nasıl yapmayı düşünüyosun .

pardon canım tamemn yanlış okumuş ve anlamışım sabah mahmurluğu :) hadi bakalımmm inşallah gidicek bu kilolar ebediyenn :)
neler yapıyosun

hafta sonu kahvaltilarini hic sevmedigimi söylemis miydim? aileyle yapilmasiyla cok güzel ama gereksiz yere yapilan hamur isleriyle sevmedigim bir tarafi var. bugunku sabah kahvaltim ev yapimi vejeteryan pizza oldu mesela (ki ben pizza cok sevmem) neyse yedim artik ama onun yerine sevdigim bir sey olsaydi daha iyiydi bugun tartida 500 gr fazla ciktim bakalim pazartesiye neler degisecek.

kahvalti 12:30
2 dl ev yapimi vejeteryan pizza
2 kuru kayisi

kahvalti 12:30
2 dl ev yapimi vejeteryan pizza

2 kuru kayisi

saat 15:15
sekeriz türk kahvesi
2 ceviz
yarim avuctan daha az kuru üzüm

saat 17:30
yarim nar

aksam 19:15
firinda tavuk (2 but, 1 patates)
4 yk pilav
yarim cay bardagi tursu suyu acili

bugun surekli canim bir sey yemek istedi ya tuttum ama kendimi. bugun 13. gün 45 mekik, 130 squat cekicem aksam belki 200 kadar da ip atlama hareketi yaparim belki. geceleri kefir icmeye basliycam yatmadan cok faydaliymis insan sagliigna.

günaydin kizlar ben geldim ama kendime kizdirtmaya geldim ben, bu baloncuk napti bilin bakalim dün aksam yemeginden sonra karni tok olmasina ragman bir sürü kurabiye yedi o da yetmedi üstüne meyve yedi. hayir yesin yesin de neden gece yiyorum ve tokken yiyorum, bugun sonuc tartida gecen pazartesiye ve düne göre 500 persembe gunune göre ise 900 gr fazlalik, iyi oldu ama. dün aksam yemeginde bir de tursu suyu ictim o da muhtemelen ödem yapti ama yarin tarti günü ben kesin artidayim yarin

Skma güzel canını istiyosan bugün bi detoks yap . Ödemini atarsın en azından bugün ve yarın detoks yap .

mavfoldum ben yazmistin en son sordum cevap vermediin
Benimde annem gitmişti 15 gün yoktu malum çalışıncada yemek yapamıyorum zaten bilmiyorumda :) anne yemeklerini özlemiştim bende akşam saat 09.da nohut yedim etli etli yapmitı İnadıma sonra pişman oldum o gün tartıldım bi baktım 500 gram fazlayımm kokrtummm ünşallah regl ve yemek yediğim içindir yarın sabahı bekliyorum bende

kiz bende bisey oldu sandim, Allah baska dert vermesinn

ben geldim, iyi doyurucu bir kahvalti ettim.
sabah uyaninca 14. gün squat ve mekigimi yaptim 70 mekik 130 squat

saat 10
1 fincan sekersiz sütsüz nescafe
2 hurma
1 kuru kayisi

kahvalti 12:20
3 adet krep (ince ve yumurtasiz)
1 sahanda yumurta
1 kk peynir
1 yk cökelek
yarim cig havuc
yarim domates
2 tatli kasigi visne receli (sekersiz)

sabah uyaninca 14. gün squat ve mekigimi yaptim 70 mekik 130 squat

saat 10
1 fincan sekersiz sütsüz nescafe
2 hurma
1 kuru kayisi

kahvalti 12:20
3 adet krep (ince ve yumurtasiz)
1 sahanda yumurta
1 kk peynir
1 yk cökelek
yarim cig havuc
yarim domates
2 tatli kasigi visne receli (sekersiz)

aksam 18:45
1 tabak makarna (pesto soslu)
10 tane kücük aci biber tursusu

yarin sabah tartilicam bakalim kac gelicem, yatmadan 300 tane falan ip atlama hareketi yaparim

böyle seylere inaniyor musunuz bilmiyorum ama ben kendimde en azindan bunun etkilerini gördüm

Dolunayın hemen ardından ay sağdan sola doğru küçülmeye başlar. Ay ışığını kaybetmeye başlar ve bizler üzerindeki etkileri de değişir. Ay’ın küçülme dönemi yaklaşık 14 gün sürer ve ay bir turunu tamamlamış olur. Küçülen Ay fazında güç ve enerji boşalır, bu faz, verme kapanma ve boşalma dönemidir. Bu fazda bedenimiz güçlüdür ve gücünü kullanmaya hazırdır. Zorlanmadan, efor sarfedebilir diyete başlayabiliriz, bu dönemde sıvı ve toksin atmamız oldukça kolaydır. Dolunay’ın hemen ardından diyete başladığımızda kesinlikle verimli neticeler alırız çünkü kilo alımı bu dönemde yavaşlar ve geriler.

ay 1 kasimdan itibaren kücülmeye basladi, yani yeniaya kadar kilo verebilecegimiz cok güzel bir sürec var ben bu sürecte aldigim kiloyu ve üstüne de 2 kilo daha verebilecegimi düsünüyorum.

Ben geldim netim bitmisti
Kahvalti 4 tane findik 1 gün kurusu 4 badem, bir lokma labne, bir lokma yumurtalı patates kizartmasi
Ara 1 armut 1 portakal
Aksam : küçük kase şehriye corbasi, 5 kasik bulgur pilavi, 2 tam parca tavuk izgara
Biraz önce bir elma

Bayan baloncuk. Canim bende bu aralar kilo aldim daha doğrusu çok fazla dikkat etmiyorum sanki gücüm kalmadi gel beraber verelim bu 14 günde bakalim ne kadar verebiliyorum birbirimize destek olalim belki sayende hedefime ulasirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…