bayanbaloncuk
F
forever78
@Furha63
H
heval06
evet kızlar programı oluşturuyorum her salı tartılıp fotoğrafımızı koyuyoruz salı diyorum çünkü ben p.tesi izinliyim ve biliyorum ki uyucam ve işlerim olucak söz verewmiyorum p.tesi için
her gün yapmamız gerek hareketler var
günde 2 bardak yeşilçay ve 2,5 litre su içilicek
spor olarak yürüyüş olabilir spor salonuna gidenler var mı bilemiyorum bey ay başında spora yazılıcam akşamları yürüyüşle destekliyicem o zamana kadar ama günde yapılması gereken hareketler mutlaka olucaktır diyet listesi biliyorum ki herkes her diyete uyamıyo ama ben bi diyet buldum arkadaşlar yaptım iki üçgündür bozuyorum ama yarın ALLAHIN izniyle dediğim gbi tam anlamıyla başlamış olucam çok zorlıyıcak bi liste değil maddi anlamda diyetler biliyosunuz ki hep para hep para :) ama bu biraz daha iyi :) o kadar diyet yaptım inanın bana ne şok diyetler sonuçlar mükemmeldi ama geri dönüşü tam bir facia amaç o değil amaç yağdan gidip yeni yıla sıkı bir vucutla girmek güzel kalçalar ve bacaklar dümdüz bir göbek
SABAH : 1 BARDAK SÜT , 4 MÜSLİ , 1 PORTAKAL
ÖĞLE 1 DİLİM EKMEK 6 KAŞIK ETSİZ SEBZE YEMEĞİ SALATA YOĞURT ( EKMEK YEMİYENLER 1 KASE ÇORBA İÇEBİLİR )
İKİNDİ : 1 BARDAK SÜT ,4 ERİK , 10 BADEM ( BEN ERİĞİ KAYISIYLA DEĞİŞTİRİCEM )
AKŞAM : 1 KASE ÇORBA , YOĞURT VE SALATA
herkes uymak zorunda değil ama benim yapıcağım diyet bu olucak en azından 3 hafta
hareketler bunlar kızlar bu zorunluu :)
Eki Görüntüle 1661289
Eki Görüntüle 1661290
1 ocak 2016 dönüm noktamız olucak inşallah hayırlı olsun herkes için :)