1 ocak 2016 fit girelim

Tamam canim ama ben iki ara ogun yapmistim
ben cereze bayilirim ki menülerimde de hergün cerez vardir mutlaka bakiyorsan eger, avuc hesabiyla degilde tane olarak sayarak yersen daha iyi olabilir senin icin, tabi bunu ara ögün olarak diyorum yoksa kahvaltida ekmek yerine cerez tüketeceksen 1 avuca kadar yiyebilirsin ama söyle bi sorun var kalori olarak neredeyse 200 kaloriyi bulur hatta gecebilir. ama saglikli bir yag ve karbonhidrat almis olursunm bir de icerik olarak antep fistigi ceviz ve bademle ayni mi bilmiyorum ama sanmiyorum antep biraz daha yagli. bir de cerez yiyeceksen kavrulmamis olmalari daha iyi diye biliyorum ben

kizlar bengeldim, gec saatte tatil kahvaltisi yaptim resmen

kahvalti 12:20
3 tane peynirli pogaca (ev yapimiy, 1 tanesini keyfiye yedim resmen ama cok güzeldi firindan yeni cikmis )
yarim kk ezine
yarim domates
1 salatalik

sabah 1 kaşarlı tost yedim
öğlen köfte ayran ve salata
akşam 1 kase çorba
şimdide 29 ekim yürüyüşene katılıcam . caddebostandan kadıköye kadar yüriyicem :)))

kahvalti 12:20
3 tane peynirli pogaca (ev yapimiy, 1 tanesini keyfiye yedim resmen ama cok güzeldi firindan yeni cikmis )
yarim kk ezine
yarim domates

1 salatalik

saat 17:15
sade türk kahvesi
ceret tabagi (2 ceviz, 2 hurma, 4 kuru üzüm, 3 badem)

sonra da bir sey yemedim, meyve yiycem birazdan nar mandalina falan yemek yemek istemedi canim,
110 squat cektim, 60 mekik cekicem yatmadan da 11. gün sporumu da tamamlamis olucam böylece.

saat 20:30
yarim nar
1 mandalina

saat 21:30
ev yapimi puding(az sekerli unsuz, az nisastali)
3 bisküvi

Mrb boyle yeme ile haftada kac kilo veriyorsunuz

selam kizlar ben geldim

kahvalti 13:30( (acikmadim gec yaptim)
1 haslanmis patates
1 haslanmis yumurta
3 tatli kasigi domates sosu
1 yk cökelek (z.yagli)
2 lokma ezine peynir
2 hurma
1 kuru kayisi
2 ceviz

saat 17:30
kücük bir kase asure (2 kepceden biraz az)

aksam 18:45
1 et döner dürüm
ayran

bugun squatin dinlenme günü, 95 mekik cekicem 12. gün sporumu yapicam. 300 kadar da ip atlama hareketi yaparim

bende varımm bende 75 kilodan 64 e düştüm ama 50 olmam lazım ocak ayına kadar bende 10aralığa kadar 59 olmak 1 ocak 2016 ya kadarda 50 kilo olmak istiyorumm szide tebrik ediyorum azminiz başarınızdan dolayı inşallah herkes istediği kiloya düşerr =)))

İnşallah bkalımm . Ama 14 kilo 2 ayda çok değil mi nasıl yapmayı düşünüyosun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…