Her birakan kisi hic sigara icmemis birine gore her zaman tetiktedir her zaman her an hic umulmadik bir an baslayabilir....
cok sinir bozucu bir durum bu..
benim 2 ay oldu .. su an cok iyi gidiyor kendime halen bende inanamiyorum nefret ettim kokusundan kendisinden eskiden bu kadar ictigim gunlere bile cok sinirliyim...
yani su an bu moddayken bile insan baslayabilir.. bunu biliyorum.. herseyin birakmakta oldugunu sanirdim birakmak kolay da devam ettirmek asil muhim olan..
kendimi boyle sinir bozucak baslamaya iticek seylere alistirmaya calsiiyorum bundan ck korkuyorum cunku... tek dusuncem bu..
birakan arkadaslar bunun icin mucadele eden arkadaslar ilk zamanlar cok zor insan evrim geciriypr gibi oluyor ama zamanla bir sekilde alisiliyor... vucut nikotini unutuyor ..
3 hafta sonlarinda sigarayla gecirilen zamanlar araniliyor keyifler araniyor.. nikotin aranmiyor..bununlada mucadele edilicek..
ilk 1.5 aydan sonra tamamen unultuluyor cok rahat ediyor insan yani ben kendim en azindan bu sekilde yasadim..
ilk zamanlar deli gibi nane sakizlari cignedim... geceleri uyuyamadim....yeni birakan birini cok iyi anlarim ... kimseden size fayda olmuyor kendinizle inatlasmaktan baska.. geceleri elimde i phonem surekli sigara birakan insanlarin nasil biraktiklairni okumakla gecti.. tabiki burdan cok motive oldum iyiki sizlerde varsiniz.. onun disinda tatli cikolata yedim .. kilo aldim 3 kg kadar.. simdi diyetteyim 3 haftadir acim ama halen ayni kilodayim :
sigara metobolizmami feci calistiriyordu simdi karnim tas gibi kos kotuk kaldim ama bunuda asarim inaniyorum spor yapiyorum ustelik hergun ona ragmen vucudum su topladi
ama yuzume renk geldi gozleirm parliyor..
cok guzle birsey bu yaa insan cevresindeki herkesin birakmasini gonulden istiyor inanin...
ins hep boyle devam ederim ve birakan arkadaslar ins bu sekilde yolumuza devam ederiz...
ve daha oncede 2ay sigarasizliga dayandim bir anda kotu bir olay yasadim ve ictim.. geriside geldi..
sunuda soylerim o tekrar baslamam benim icin cok buyuk bir deneyim oldu simdmi daha dikkatliyim
inanin keisnlikle ilk birakislar pek ise yaramiyor
sonraki denemeler inanin o kadar kolay oluyorki yilmak yok.... herkese kolay gelsinnn