- 5 Temmuz 2008
- 2.265
- 34
naber kızlar , annem rahatszıdı gri oldu çok kötü (
giremedim kaç gündür nasılsınız nasıl gidiyor ?
benim iyi yine her zamanki gibi ..
selam canım
geçmiş olsun Allah ş,fa versin.
benim 4 ay oldu iyiyim şükürler olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aranızaa katıldam yaşasın dumansız hava sahası,,, Bugün itibariyle bırakıyorum daha önce denedim hatta kkda da paylaştım ama yapamadım.Şimdi ise çok farklı 1 aydır sigaradan soğuttum kendimi bronşit,sünizit,miğde rahatsızlıkları da eklenince artık daha fazla dayanamıyorum kıyamam ciğerlerimi mahvediyorum nefes almakta zorlanıyorum bugün 5 tane içtim 3 gündür aynı paketti bitmesini bekliyodummm ve BİTTİ..siGARA SENDEN nefret ediyorummm kızlar hergünümü yazıcam buraya inşallah bu illetten kurtuluruzz tamamen 3 yıldır içiyorum ancak son zamanlrda tamamlayamıyordm bile sigarayı miğdem bulanıyodu yani benim bünyem onu istemiyodu ee ben neden zorlucam lkendimi eziyet edicem hiç içmemiş sayıyorum kendimi kafada bitirdim yapıcak başka yolu yok çünkü...hepimize BAŞARILAR
ben kendim içerken bile baskasının dumanından rahatsız oluyodumki şimdi daha fazla
merhaba,hoşgeldin sen de aramızaa
ne güzel böyle taze kanlar aramıza katılıyor....bizi okuyup,bende aranızdayım diyen olunca çok seviniyorum...
sen 3 yılda bu derece etkilendiysen,bünyen gerçekten kaldırmıyor galiba canım:S çok iyi yapmışsın bırakmakla...hadi bismillah o zaman :) her gün yaz bakalım buraya....çok sıkıştığında destek veririz emin o.....
aynenn yaa ben de kendim içerken başkasının dumanından rahatsız olurdum.....şimdi haliyle çok daha fazla etkileniyorum....
geçmiş olsun annene canım.....havalar bi iyi bi kötü oluyor bu sene....dikkat edin...
iyi olmana sevindim..aramızda en istikrarlı giden sensin zaten:)
benim 25.gün bugün....ama bugün de çok içesim geldi ne yalan söyliyim....ya etrafımda beni sinirlendiren bişeyler olunca içesim geliyooooooooo:84:
şeytan diyo iç arada 1-2 taneee.............:97:
ne güzel böyle taze kanlar aramıza katılıyor....bizi okuyup,bende aranızdayım diyen olunca çok seviniyorum...
sen 3 yılda bu derece etkilendiysen,bünyen gerçekten kaldırmıyor galiba canım:S çok iyi yapmışsın bırakmakla...hadi bismillah o zaman :) her gün yaz bakalım buraya....çok sıkıştığında destek veririz emin o.....
Tşk ederimmm canımmm ilkgünüm zorluyo beni ...bu nasıl bi llet ya aptal gibiyim ama dayanıcammm başka çarem yok gözlerim yerinden çıkçak gibi başım dönüyorresra erolda bi amcam 10 sene önce bırakmış sigarayı özellikle bayanlar size sigara hiç yakışmıyorr diyo erkeklerde istemiyo sigara içmemizi
aynenn yaa ben de kendim içerken başkasının dumanından rahatsız olurdum.....şimdi haliyle çok daha fazla etkileniyorum....
geçmiş olsun annene canım.....havalar bi iyi bi kötü oluyor bu sene....dikkat edin...
iyi olmana sevindim..aramızda en istikrarlı giden sensin zaten:)
benim 25.gün bugün....ama bugün de çok içesim geldi ne yalan söyliyim....ya etrafımda beni sinirlendiren bişeyler olunca içesim geliyooooooooo:84:
şeytan diyo iç arada 1-2 taneee.............:97:
kız sen ne çok kızıyon,sinirleniyon öyle.
boşveeerrrrrr milletin canı cehennemme.relaxxx
bebekkafa selam. topiği ilk açtığın günlerde yazmıştım bende.. hatırlarsın belki. bende bırakamadım.. azaltmayı bile beceremedim. sadece bi kaç gün sürdü oda azaltabildim sadece..
en baştan tekrar okudum bütün sayfaları ve tam gaza geldim tekrar derken yazdıklarını okuyunca çok gerildim.
benim ilişkimide tehdit ediyor üstelik bu illet. nişanlım şart olarak sundu bana bunu bırakmamı.
ama psikolojik olarak daha da korkutuyor beni bu durum.
gel beraber tekrar deneyelim.
senin azmin ve yazdıkların benim için çok değerli ..
1 şubat diyorum ben bu defa.. 1 şubatta bitecek bu iş !!
ne dersin?
kesinlikle çok zor bir dönem nişanlılık dönemi. lanet olsun diyorum bazen .. senin nişanlınla problemin yok en azından.. bu anlamda daha şanslısın benden.. bu kadar zor bir dönemde belki daha zor bırakmak evet içmek için çok neden var ama içmemek için çok daha fazla sebep var.
tam 4 gün sonra.. bu 4 gün biraz gevşemeye çalış .. sınırlandır kendini eğer çok zorlanıyorsan bence iç arada ama şu bir gerçek azaltarak bırakılmıyor. kararlılık şart.
ben azaltmaya çalıştım ama olmadı malesef. paket almadım bir süre.evde annem ve kardeşimde içiyor ve onlardan otlanıyorum derken bi bakıyorum normalden fazla içmişim.
1 şubattan itibaren tamamen bitiricem bu işi.
beraber bitiricez hemde.. 25 gün çok büyük başarı. ve senin başarın. bunu başardıysan devamı gelecektir mutlaka
amin canım.. Allah gerçekten yardımcımız olsun.. bu arada şevkimi kırmış değilsin.. tam aksine pes etmeden tekrar bırakacak olman , kararlı olman, bu konuyu açman ve paylaşımın için tekrar tekrar teşekkürler.
ayrıca kötü bir gün geçirmişsin sonuçta ve insanız tabii ki hata yapıyoruz. bu geceyi atlat sabah uyandığında çok daha iyi hissederek uyanacaksın zaten bence..
Kabul ederseniz ben de geldim..Sigarayı 2 saat önce bıraktım
Evet komik geliyor süresi "2 saat" . Ama artık kurtulmak istiyorum..Kaç sefer bırakma deneyimlerim oldu, en uzunu sabahtan akşama kadar sürdü.Ne kadar iradesiz olduğumu o zamanlarda anladım.
Ama şimdi bebek istiyorum ve bırakmam şart..
Para ödeyerek sağlığımı kaybetmek istemiyorum artık...:2:
uzuldum canım ama sıgara ıctıgın ıcın degıl .. ıcınde bulundugun stresten ve yasadıklarından uzuldum..
Hıc bırsey senın kendını ıyı hıssetmenden onmelı olmamaz . denedın ve koskoca 25 gun ıcmedın .. sen zaten kendını bır en azından denemıs oldun.. ve vucudunu bayagıda brı arındırmıs oldun onsuz durmayı ogrendın kendını test ettın..
sıgarayı bırakan ve omur boyu ıcmyen ınsanların %90 ı 5. 6. denemelerınde tamamen bırakıyorlar basarılı oluyorlar.. yanı bu ınanın cok dogru..
senı az cok kısılık olarak kafamdas canlandırıyorum benım gıbısın .. o sıgara senın hayatında cok uzun sure kalmayacak zor anlarında yıne ıcersın ama kolesı olmuycaksın cunkı sevmıyorsunn . ınsan sevmedıı bırseyı ne kadar yanındagoturebılırkı..
bu kısmını dusunme ıstersen sen kendını ıyı hısset valla doya doya tuttur benım yerımede ıc ozleıdm veletı be .... toparlan kenıdne gel hazır hıssettıgın zaman yıne bıtırrısın sen bebısım cok dert yapma
sen sımdı senı bu geren olayar herneyse umursama dugun ustu valla ben olsam bende dayaamaz sıgaramı ıcer ıcer rahalardım .. sans bıraktıgın ıcın zaten sok oldum:)
kendını hazır hıssedınce yıne bırakırsın ama bu aralar cokta abartma mesela aksamları 3 tane ıcın kendıne ızın ver onuda en cok keyıflı oldugun ve canının cok ıstedıgı zaman ıc
ya destekler gıbı konustum ama :26:kızmasın kımse
yanı delırcegıme bır muddet belırlı bır sınır ıınde tutarım kenıdmı sonra yıne bırakırım
psıkolıojının ıyı olması herseyden onemlı cunku ...
ve sunda buraya yazarım ben ınanıyorum sana BBKKFF sen fazla takılmazsın bu veletle
ne olur canını sıkma boylede olacaktır tabıkı zor bır yola gırdık herkes rısk altında bırgun hıc ummadıgmız bır an hepımız baslayabılırız .. bekıde hıc ıcmeyız .. hbunu bılemeyız
ben kendı adıma osyleyecek olursam allaha sukru ıyı bır donmedeyım bır sıkıntım stresım yok sıgara ıcıcegoım bor prtamım bıle yok bırseye sınırlenmyıorum kavgam yok cok cok mutlu degılım ordta ayarda gıdıyorm
benım korkum bahar ayları yaz ayları cunku o zamanlar ıcmesı ayrı guzeldır .. bakalım deneyecegız goreceız ..
BBKKFF uzme kenıdını okıııssssss ılk denemen bu kadar uzun sure oldu bravo dıyorum bırdahakı bırakısın bak or bu lafımı unutma hıc zorlanmayacaksın emın ol