uzuldum canım ama sıgara ıctıgın ıcın degıl .. ıcınde bulundugun stresten ve yasadıklarından uzuldum..
Hıc bırsey senın kendını ıyı hıssetmenden onmelı olmamaz . denedın ve koskoca 25 gun ıcmedın .. sen zaten kendını bır en azından denemıs oldun.. ve vucudunu bayagıda brı arındırmıs oldun onsuz durmayı ogrendın kendını test ettın..
sıgarayı bırakan ve omur boyu ıcmyen ınsanların %90 ı 5. 6. denemelerınde tamamen bırakıyorlar basarılı oluyorlar.. yanı bu ınanın cok dogru..
senı az cok kısılık olarak kafamdas canlandırıyorum benım gıbısın .. o sıgara senın hayatında cok uzun sure kalmayacak zor anlarında yıne ıcersın ama kolesı olmuycaksın cunkı sevmıyorsunn . ınsan sevmedıı bırseyı ne kadar yanındagoturebılırkı..
bu kısmını dusunme ıstersen sen kendını ıyı hısset valla doya doya tuttur benım yerımede ıc ozleıdm veletı be .... toparlan kenıdne gel hazır hıssettıgın zaman yıne bıtırrısın sen bebısım cok dert yapma
sen sımdı senı bu geren olayar herneyse umursama dugun ustu valla ben olsam bende dayaamaz sıgaramı ıcer ıcer rahalardım .. sans bıraktıgın ıcın zaten sok oldum:)
kendını hazır hıssedınce yıne bırakırsın ama bu aralar cokta abartma mesela aksamları 3 tane ıcın kendıne ızın ver onuda en cok keyıflı oldugun ve canının cok ıstedıgı zaman ıc
ya destekler gıbı konustum ama :26:kızmasın kımse
yanı delırcegıme bır muddet belırlı bır sınır ıınde tutarım kenıdmı sonra yıne bırakırım
psıkolıojının ıyı olması herseyden onemlı cunku ...
ve sunda buraya yazarım ben ınanıyorum sana BBKKFF sen fazla takılmazsın bu veletle
ne olur canını sıkma boylede olacaktır tabıkı zor bır yola gırdık herkes rısk altında bırgun hıc ummadıgmız bır an hepımız baslayabılırız .. bekıde hıc ıcmeyız .. hbunu bılemeyız
ben kendı adıma osyleyecek olursam allaha sukru ıyı bır donmedeyım bır sıkıntım stresım yok sıgara ıcıcegoım bor prtamım bıle yok bırseye sınırlenmyıorum kavgam yok cok cok mutlu degılım ordta ayarda gıdıyorm
benım korkum bahar ayları yaz ayları cunku o zamanlar ıcmesı ayrı guzeldır .. bakalım deneyecegız goreceız ..
BBKKFF uzme kenıdını okıııssssss ılk denemen bu kadar uzun sure oldu bravo dıyorum bırdahakı bırakısın bak or bu lafımı unutma hıc zorlanmayacaksın emın ol