- 7 Mayıs 2010
- 2.679
- 12
- 43
Merhabalar
Bebekkafa ve bırakan diğer arkadaşlar sizi 1 ocaktan beri takip ediyorum bende 6 ocakta bıraktım sigarayı hepiniz tebrik ederim.
Ben şimdiye kadar 2-3 defa bırakıp başlayanlardanım. Bu sefer inşallah son olur ama hakikaten çok kötü kokuyor insan bırakıp tekrar başlayınca anlıyor tekrar tekrar başlamanında hiç anlamı yok kesinlikle tavsiye etmem her içtiğin sigara vicdan azabından başka hiç bir işe yaramıyor ve koktuğunla kalıyorsun.
merhaba hoşgeldin gülaybcn:)
biz de seni tebrik ediyoruz o zaman.... inşallah bu kez yılmak yok....
benimde bu 3.denemem...aslında 2.de diyebilirim çünkü ilkinde üniversitedeydim ve 1 ay boyunca sadece geceleri 1 tane içiyodum,bu bırakmak sayılmaz o yüzden onu saymıyorum....
2.denememde de 2 gün durmuştum,3.gün içmiştim
bu 3.denemem ve bugün 21 gün oldu...ilk uzun soluklu bırakma diyebiliriz inşallah da son olurr....
benimde babam kalp yetmezligi oldugunu ogrendiginde 4 sene one birakti
sigaraya 30 yasinda basliyor 60 yasina birakiyor
simdi soruyorum arada canin hic istiyormu diye
valla titsindigini nefret ettigini hic aklina gelmedini soyluyor
ama babam nefes alamamaya basladi icmek istesede icice cekicek gucu kalmamisti ,, yani korkusuna gelmiyor bence aklina
su an resmen adam acildi yaa 4 senede bambaska bir beden oldu
tabi yillarin zarari tikanan damarlari oldu
aslinda unutucaz bbkkffcigimmmmmmmmmm bir ay belirlemek lazim kendimize ben hazirana kadar icmezsem benim icin bitmistir diyorum mesela hehe
geçmiş olsun babana gizemlicim..... ne iyi etmiş bırakmışta....benim babamda epey yıllar oldu bırakalı....7-8 sene belki daha fazla...gerçi benim babam çok içmiyodu içinede çekmezdi öyle....ama annem çok içiyorrrr 2 paket içiyordu o da ben bıraktım diye evde içemiyo artık,balkon pencere önlerinde içiyo,8-10 taneye düşürdü o da sayemde....
ben de 6 ay içmezsem tam anlamıyla bıraktım diyebilicem demiştim kendime daha önce:)) bu da hazirana denk geliyo...hadi inşşşalllahhhhhhhh......................
o kadar ay bu sıkıntıyla yasayamam herhalde ve yeniden baslarım ben bu gidişle
biraz önce mutfağa gittim ve sigara yakmaya gitmişim gibi hissettim kendimi aklımdan çıkmıyoooooooooooooooooooooooo
yeterrrrrrrrrrrr artıkkkkkkkkk
düşünmek istemiyoruuuuuuuuuuuuuuuummmmm
:18:
bende düşünmek istemiyorum....aslında artık düşünmüyorumda...sadece sinirlendiğimde gerildiğimde hala aklıma geliyor o kadar....onun dışında düşünmüyorum ben artık öyle....bir de arada yine yemekten sonra canım istiyor ama öyle kriz şeklinde değil....sinirlendiğimde üzüldüğümde vs çoookk kötü oluyorum halaaa.....
selam kızlar :)))
bugün 21.gün ve hiç fire yok çok şükür :))))
maşallahım var hee
maşallah gerçekten....ama hayrette bi yandan....benimde 21.gün ama senin kadar rahat geçirmedim bu süreyi:))sen günde ne kadar içiyordun canım ve kaç yıldır içiyodun?
selam kızlar
uzun zamandır netim yoktu giremedim
neler yaşanmış öyle arada fire verenler olmuş,ama olsuun olur öyle aynen devam edin hiç yaşanmamış gibi,benide 2 3 defa 2 3 nefes çekmişliğim olmuştur buraya yazmaya bile gerek duymamıştım.aynen devam etmiştim,neyse gelelim bana
ben bırakalı 4 ay oldu olacak.
ve kendimi çok iyi hissediyorum aklımada gelmiyo.gelsede ha s...rrr diyebiliyorum 1 saniye içinde kovuyorum okadar.
gizemli bahar geliyo korkma kız ne güzel işte açık havada gezip içimize temiz havayı çekicez iyiki bırakmışız diycez.
sigara içmeden çiçeklerin,çiçek açmış badem ağaçlarının kokusunu daha bi güzel çekicez içimize.ooohhhhhhhhhh ne güzel miss gibi kokuyormuş bahar dicez kız burdaa.../COLOR]
4 ayyyyy....hey yavrum aygün beee bitmiş gitmiş artık senin için...sigarada neymişş
aklına gelince ne diyosun ne diyosuuunn??
ay dimi bahar gelecek miss gibi....bugün hava burda bahar gibiydi,kursa 2 vasıta yapıyodum bugün 1 yaptım...yürüdüm çarşıdan kursa sahil tarafından ama valla ne yalan söyliyim bu havada şu sahilde oturup denize doğru ne güzel içilirdi diye de geçti aklımdan
amaannn neysee aklımıza böyle şeyler gelince aygünün dediğini diyoruz kızlarr....