- 7 Mayıs 2010
- 2.679
- 12
- 43
selam kızlar nabersiniz ?
görüyorum ki arada kaçamaklar oluyo (((
nolurr yapmayın arkadaşlar nolur (
bu kadar yol almışken , tekrar o illete yenilmeyelim ..
farkındayım zor , hemde çok , ama ondan daha kuvvetliyiz biz olmalıyız ...
bide bu kadar düşünmeyin şunu , insan düşündükçe canı çok daha fazla istiyo ..
beni sorarsanız eğer spora başlıyorum bugün itibariyle nihayet :))
sigara artık aramaz oldum iyice , sanırım beynimde öyle bi bitirmişimki onu , aklıma da gelmiyo artık
eylül,biz seninle aynı gün bıraktık...senin de bugün 17.gündü dimi....ben malesef öyle bir fire verdim arada.....ama inanın çokk ama çook kötüydüm o gün...ve içmemek için kendimi baskıladıkça sinirlerim daha da bozulmaya başlamıştı....
inanın başımda bazı sıkıntılar,stresler olmasa asla içmezdim onu da,ve daha kolay olurdu benim için de bırakmak....ama dediğim gibi benim içinde bulunduğum şartlar dolayı malesef hepinizden zor bu süreci atlatmam...(
artı sadece çok moralim bozukken ya da aşırı sinirliysem aklıma geliyor ve içesim geliyor,onun dışında geçiştirmek kolay oluyor....
dün şunu düşündüm,acaba bu önümüzdeki düğün telaşlarında vs çok gerilirsem 1 tane 2 tane içsem mi arada böyle....ama her gün değil...çok nadir ,rahatlamak için sadece....başlamak anlamında değil yani...:26: hani içmeyince içmeyebiliyorum,bunu gördüm kendimde...sıkıntıya sokmamak için kendimi böyle mi yapsam acaba en azından evlenene kadar...evlenince onu da keserim...ha olma mı??:26:
Allah kahretsinki içtim 3 nefes cektim ve attım dayanamadım komşudan aldım
lanet olsun bu sigaraya basladığım güne
şimdi hem kendime hemde eşime haksızlık ettim bunca gün dayandıktan sonra neden içtim anlamıyorum ki
kendimi suçlu hissediyorummmmmmmmmm:85::95:
canımmm kendini suçlama sakın....
ben de yaptım aynı şeyi işte....ama şimdi şuna üzüldüm,acaba ben mi etkili oldum bunda ben içtiğim için mi içtin sende?? eğer öyleyse çok üzülürüm....
3 nefes çekmişsin....bunu içmekten saymıyoruz :) olmadı öyle bişey,yaşanmadı o an...biz bişey görmedik okumadık....
13.günden devam ediyorsun sen de....