evet bende sen sorduktan sonra baktım seninkine:)
bugün nasılsın asya? sen ve diğer arkadaşlar da tabi?
ben fena değilim....sadece adet olmadım bugün de onun gerginliği var üzerimde...
bu arada bir şey sorucam bayanlar,çocuğu olanlara...hani biz adet olmadan önce gergin falan oluyoruz ya,hamileyken adet olmuyoruz o zaman da gerginlik vs oluyor mu?yoksa hamilelikten dolayı hormonlar ona göre mi çalışıyor da o etkiler görülmüyor?
bebekkafa guzel soru sormussun... hamile kaldigin ay adet gecikirya hamile olruusn sonucta o ay adet belirtiløeri ile hamilelik belirtileri ayni olur
gaz olur hazimsizlik sinrililik istah acikligi... bir bakmissin hamilesin ..
sonraki aylar normal hic bir degisiklik olumyuor gerginlik v.s kesinlikle olmuyor .. yani en azindan benim oyle oldu.
ama asil horhomlairn degistigi zaman bebegin bedeninden ayrildigi an!! yani bebek dogdugu gibi sendeki hormon alt ust oluyor iste buna dikkat etmezsen lohusa yada dogum sonrasi depresyon deniliyor ben yaadim hehe igrencti
ama sordugun soruya cevabbim 8 ay bnoyunca hic birsye degismiyor
psikolojik olarak haliyle bedneinde bir canli lgudu icin biraz daha duygusal oluyorsun hepsi bu
evet canim 3.5 yasinda cadi bir kizim var
bir yandan surekli hep onunla ugrasiyorum cok hiperaktif burara yazarken bile bir elim onda
bu arada bir gun anne oldguumda sigara keisnlikle birakicam diyordum hamile kaldim hamileligimde bile ne yazikki gunde en fazla 2 bazen 3 ictim
nasil ictim su an cok kziiyorum kendime
neyse bebis dogdu sonra bambaska bir dunyaa..... sigarasiz yapamayacagin stresli yorucu bir dunya.. yine birakamadim
sonra dedim 3 yasinda birakacagim dendeim denedim biraktim yine basladim
sanirm bu sefe rhazir hissettim kendimi sizleirn destegiylede bu cok guzel oldu
kizlar facebook kullaniyormusunuz aslinda ordan eklesek birbirimizi ozelden yazalim bir ara
bebekkafa seni merak ediyorum diger arkadaslar sizleride
simdilik optum herkeseee kriz yasayan arkadaslar aksam erkenden yatin zibarin dusunmeyin
arayi ne kadar acarsaniz inanin o kadar uzuyor herkes ekolay gelsinnnnn mucizoo
dün yine çok fazla istek vardı bugün daha rahat gibiyimevet bende sen sorduktan sonra baktım seninkine:)
bugün nasılsın asya? sen ve diğer arkadaşlar da tabi?
ben fena değilim....sadece adet olmadım bugün de onun gerginliği var üzerimde...
bu arada bir şey sorucam bayanlar,çocuğu olanlara...hani biz adet olmadan önce gergin falan oluyoruz ya,hamileyken adet olmuyoruz o zaman da gerginlik vs oluyor mu?yoksa hamilelikten dolayı hormonlar ona göre mi çalışıyor da o etkiler görülmüyor?
evet canim 3.5 yasinda cadi bir kizim var
bir yandan surekli hep onunla ugrasiyorum cok hiperaktif burara yazarken bile bir elim onda
bu arada bir gun anne oldguumda sigara keisnlikle birakicam diyordum hamile kaldim hamileligimde bile ne yazikki gunde en fazla 2 bazen 3 ictim
nasil ictim su an cok kziiyorum kendime
neyse bebis dogdu sonra bambaska bir dunyaa..... sigarasiz yapamayacagin stresli yorucu bir dunya.. yine birakamadim
sonra dedim 3 yasinda birakacagim dendeim denedim biraktim yine basladim
sanirm bu sefe rhazir hissettim kendimi sizleirn destegiylede bu cok guzel oldu
kizlar facebook kullaniyormusunuz aslinda ordan eklesek birbirimizi ozelden yazalim bir ara
bebekkafa seni merak ediyorum diger arkadaslar sizleride
simdilik optum herkeseee kriz yasayan arkadaslar aksam erkenden yatin zibarin dusunmeyin
arayi ne kadar acarsaniz inanin o kadar uzuyor herkes ekolay gelsinnnnn mucizoo
Hepinizi kutlarım kızlar harikasınız..
bebekcim çok iyi yapıyosun abur cubur yememekle kilo almayacaksın ben de yemeklerden önce çok su içyorum fazla yemeyim die ama aralarda meyve cikolata kuruyemiş sakız seker gün içinde bol bol tüketiyorum bunları
sıkıyorum dişlerimi ama bugün bi yere gittim içen vardı istememek için kendimi çok zor tuttum en iyiysi bir ay evden hiç çıkmamak
senin günlerin rahat geçiyo herhalde artık bebekcim
bugün 8. günüm bakalım bugün nasıl gececek
aygün yanlış hatırlamıyosam 3-3.5 ay olmustu sen bırakalı hala canın istiyo mu ya bunları duyunca üzülüyorum bu istek hiç bitmeyecek gibi geliyo
evett kızlarr nasıl gidiyoorr..?
ayy gizemli dedğin çok doğru,ben bıraktım içmem artık diyebilirim ama inanın bazen sigarayı düşünüyorum bir zamanlar içiyodum falan filan o an içesim gelip gelip gidiyo.evet bencede 1 sene ara ara bize oyunlar oynayacak,bide ben yazı üşünüyorum baharı,ben açık havada deniz kenaraında bağda,bahçede içmesini çok severdim ohh derdim ne keyif açık havada içmesi ve kışa göre yazın daha çok içerdim.acaba diyorum bahara doğru ve yazın aklıma gelirmi ama gelsede şimdiden tetikte olcam kendimi alıştırcam ve asla ve asla içmeyeciğim eminim bir sene sonra onlarda geçeek..
yahuu kaç gündür yazamadım bişiler :)))
nabersiniz nasıl gidiyo arkadaşlar ...ben gayet iyiyim hatta süperimm
bir kez bile kaçamak yapmadım bugün 12.gün yaşasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?