- 7 Mayıs 2010
- 2.679
- 12
- 43
herkese merhaba
bebekkafa masallah 10 gun ne cabuk gecti
sakin ama skain iradene yenik dusme artik dusunmemeye calis ,, aralar acildikca insan kendine soruyor ara ara kendini yokluyor o istek briaz daha devam edicek ne yazikki..
ama yolu yariladin sayilir on gun ne demek yaaaa harikasin birtanemmmm boyle devaammm
diger birakan arkadalarida cok tebrik ediyorum inanin sigarasiz hayat daha guzel
bende kosu bandimi bugun aldim kurulumu v.s ugrastim ustune bir saat epey tepindim :)
harika birseymis nefeismin acildigini ordada gordumm
senden nefret ediyorumm sigara ...
imkani olan yeri musait olan arkadaslara siddetle bbu kosu bandini oneriyorum
ben internetten rastgele orta fiyatta aldim
ki evim 40mtr su an ona ragmnen aldim kucuk balkonuma koydum mis gibi cami aciyorum kosuyorum
simdilik benden bu kadar
kriz ne onu unuttum .. kendimi baska bir dunyada yeniden dogmus gibi hissediyorum
beslenmemi duzelttim kilo almistim onu verecegim en ksia zamanda
malum reglide oldum o yuzden sismistim simdi toparlanma zamani
yasasin saglik !!
40 gune yaklastim sanirim icmiyorum
daha onceki rekorum 58 gundu. ve birsey okudum cogu birakanlar icin 58. gun kritikmis bunuda duymustum:S:Scok ilginc
simdi rekor yasadigim surece icmemek ,, icenleri bundan sogutmak
sunu bilyiorumki hersey genclikte oluyor hersyeyin temeli genclikte atiliyor
hepinizi opuyorummm bol bol saglikli guzel gunler:89:
ohh ohhh sanada maşallahh canımm
ne kadar güzel yazmışsınn yine...çok iyi geliyor bana burda yazılanları okumak....
koşu bandın hayırlı olsun gizemlicim,güle güle kullan,koş üstünde:))
10 gün iyi bir zaman dimi canım:26: onnn güünn..inanamıyorum ben kendime biliyomusunuz.....
ama dediğin gibi daha çok zaman var önümde....ve o istek içimde her an patlamaya hazır bomba gibi duruyo...:18:
yazının her kelimesinden sağlık fışkırıyo resmen:) ne güzelll....verirsin kilolarını da hiç sorun değil...o koşu bandında her gün 45 dk tempolu yürüsen ve birazda yediklerine dikkat etsen hemen verirsin emin ol....zaten çok kilo almadın sen sigarayı bırakınca....
bende öpüyorum canım....
en büyük destekçilerimden birisin,iyiki varsın...