Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gittin mi gizemlii
iyi geceler demeden mi
ben de çıkıyorum,çok uykum geldi...herkese iyi geceler,tatlı rüyalar....
içtimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
içime çekmedimm ilk yakınca içmeden dumanı savurdum durdummm
sonuna doğru bi kaç nefes çektim,şu an acayip başım dönüyor bacaklarım titriyoo
sersemledim sanki.....pişmanlık bi taraftan sigaranın balyoz etkisi bi taraftannnn
kendimden neffffrett ediyorum şu annnnnnnnnnnn
hiç yaşanmamış saymak istiyorum bu anıı............hiççççççççç yaşanmammışşş
içtiğim için pişmanım....pişman olacağımı bile bile içtim zaten...
içmiş te saymıyorum aslında kendimi çünkü içime çekmedim doğru dürüst,sadece bir kaç nefes....
sinirlerim çoook bozukkk,o yüzden engel olamadım kendime ki benim yerimde başkası olsa şu an aslaaa bırakmazdı sigarayı,bundan adım gibi eminim....benim şartlarımda biri aslaa bırakamazdı.....
tabiki kaldığım yerden devam edicem...içmiş saymıyorum kendimi....bugün hala 15.günümdeyim...
bu arada içtiğimden beri (bikaç nefes olsa bile) ağzımın içini leş gibi hissediyorum...çok pis bi kokusu var....:120:
biliyorum beklemezdiniz benden çünkü bende kendimden beklemiyordum bunca gün sonra...ama dediğim gibi içinde bulunduğum şartlarda içmemek çoook zor...kafam rahat olsa daha doğrusu şu an ki durumda olmasam içmezdim...
olsun canim dedigin gibi hic icmemis gibi dusun ki zaten icmemissin
io kadarciktan birsey olmaz yarin 16. gunun
aman aman ne olur ya bu gunlerde bende biraz stresliyim
ama rahat olmaya calisiyorum
seninde yazindan ne kdr skntida oldgunu hissettim allah yardimcin olsun ne diyeyim dugun telasin var
ceyizler duzenler alisverisler misafirler v.s cok stres valla yinede gercekten iyi dayaniyorsun
15 gun hakikaten bravoo!!!! yola devam kims ehic brisey okumadi duymadi kimsede ztn doru duzgun icmedi bisi
mcxxxx
herkese merhaba
ne zamandır yazamıyorum. bu aralar işler çok yoğun yani iki ayak bir pabuçta şeklinde geziyorum.bebekkafa o içtiğin birkaç nefesi unut. yola devam. insanız olacak böyle şeyler. sen yılarca vücuda ver ver. sonra birden bire kes. o da isteyecek elbette. ben defalarca kere denedim. hepsinde de birtaneden birşey olmaz a yenildim. sakın ha. bir daha içme. yarın vakit bulabilrsem daha uzun yazıcam. iyi geceler.
su an alkol aldim hemde baya hehehehehe
ama icmiyorumiste yaaa icmiyorum
cooooooooooooooooooooooooook zoooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canimdi o ya benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
heh
Hobbbaaaa canlar ben geldimm:))
Ben ne yazmisim oyle yaa canimdi o benim filan ahahah koptum simdi okurken dun ama baya canim istemisti ama artikkk gercekten tam anlamiyla bugun zerre aklima gelmiyor yani nefret ettim yine ondan..
BBKKFF sen yine dokturmussun sen yine beni bizi anlatmissin !! insan icmiyor icmiyor sonra birden yakiyor ve gercekten hic bir tadi tuzu anlami yok ve kendine kiziyor
yasadim daha once iki ay icmedim bir yaktim hep geriside geldi
bu sefer daha gucluyum sanki yasiyacaklarimi biliyorum
o yuzden kolay kolay yakamam
artikkk ozlemler bitsinnnnnnnn
son uc gun feci hatirladim ozledim ama bakin gelin gorunki yakmadim oturdum agladim cikolataya abandim ve bitti.. yani gercektne o kdr cok cnm istemiski sabah kalktigimda icmis gbydim bir an dedim ne oluyor :)
Simdiki hedef bahar mevsimi ..... bahari atlattikmi yazida bir sekilde atlaticaz sanirim
Allah kahretsinki içtim 3 nefes cektim ve attım dayanamadım komşudan aldım
lanet olsun bu sigaraya basladığım güne
şimdi hem kendime hemde eşime haksızlık ettim bunca gün dayandıktan sonra neden içtim anlamıyorum ki
kendimi suçlu hissediyorummmmmmmmmm:85::95: