Boy Başlangıç Kilo Hedef
sureyyaaa - 1.68 cm 71.4 kg 62 kg
maviboncukcum - 1.55 cm 73 kg 60 kg
cicolat - 1.63 cm 65 kg 55 kg
sweetgirl88 - 1.70 cm 70 kg
asya27 - 1.52cm 58kg 50 kg
ebyar - 1.67cm 57kg 54kg
An itibariye ben de karışık bitki çayımı ve maden suyumu içtim. gayet iyi durumdayım. yatmadan önce de lahana suyumu içeceğim gün güzel bitecek gibi darısı yarının başına.
duan için de teşekkür ederim maviboncukcum, inşallah yarın daha iyi haberlerini alacağız amcamın
Boy Başlangıç Kilo Hedef
sureyyaaa - 1.68 cm 71.4 kg 62 kg
ebyar - 1.67cm 57kg 54kg
An itibariye ben de karışık bitki çayımı ve maden suyumu içtim. gayet iyi durumdayım. yatmadan önce de lahana suyumu içeceğim gün güzel bitecek gibi darısı yarının başına.
duan için de teşekkür ederim maviboncukcum, inşallah yarın daha iyi haberlerini alacağız amcamın
Kızlar birde kendimize bir gün seçelim tartılmak için hem çizelgeyide yenileriz ozaman.
teşekkür ederim beni de aranıza aldığınız içinhoş geldin canım ekledim seni de. bize göre daha şanslı görünüyorsun daha az kilo vereceksin ama kilo vermek durduğu zaman ayrı bir sorun. eminim istediğine ulaşacaksın sen de. şu ana kadar yaptıklarını yapmadıklarını bir düşün nerede sorun olabilir sen kendini daha iyi değerlendirebilirsin. biz de yazdıklarına göre yardımcı olmaya çalışırız. gerçi kelin ilacı misali:)) ama belki fikirlerimiz senin işine yarayabilir tabi kendi bilgilerimiz de yabana atmayalım:)
canım pazartesi günü başladık. artık pazartesileri tartılırız. süreyya ilgileniyor çizelgeyle saolsun
Tamam ozaman maviboncukcum bu arada hiç üzülme en kilolu sen degilsin canım BENİM((((
Kızlar bende size katılabilirmiyimmm:) bende bugün dukan diyetine başladım sizinle olmak isterim bu grupta:) başka topikdede varım ama seviyorum kalabalık olup hep beraber zayıflamayı:)
Kilom 69.2
Olmak istediğim kilo 58
bende ona güldüm zaten aynı anda aynı mesajı yazmışız. önemli olan bundan sonrası inşallah en zayıfımız sen oluruz canım benim sende üzülme sakın:))))))))
ben basladım bugün ayran gayet tok tutan bişey hiç acıkmadım toplam 6 brd ayran içtim ve aksam 200 gr haşlama tavuk suan da bitki çayımı içiyorum gayet iyiyim şimdilik bakalım bir hafta sonra tatrtılacağım kaç kilom gidecek merak ediyorum acıkcası bende
selam kızlar öncelikle diyetlerinizde başarılı olmanızı diliyorum bende yıllardır diyet yapıp bir istikrar tutturamayanlardanım al ver al ver yoruldum artık ve yaş oluyor 30 bir çocuk ta doğurdum bundan sonra beni iyice zorlayacak diye düşünerek başlamak istiyorum biryerden biraz araştırdım isveç diyetini zaman olarak tam benlik okadar zamanda versem sonra almamak için daha kontrollü olabilirim gibi geliyor ancak aranızda bu diyeti uygulayan varmı sormk istedim çünkü ben kırmızı et ve haşlanmış balık yemem onun yerine ton balığı yesek olurmu hani böyle küçük değişiklikler yapılabilirmi birde ben nezaman diyet yapsam tuvalet soru yaşıyorum bunun olmaması için form çay içilebilirmi birde cidden aç kalınan bir diyet eski bir dukancı olarak yulaf kepeğini buna empoze etsek olurmu mesajımı okuyan ve bu konuda fikir sahibi arkadaşların yorumunu bekliyorum .
kızlar birde bu soruma asıl eklemek istediğimi unutmuşum şu son zamanlarda moda olan ve her yerde reklamı yapılan ialç gibi içince kelepçe etkisi yaratıp tokluk sağlayan ürünlerden kullanmış olanınız var mı düşünüyorum ama net bişey duymadan almak istemiyorum
merhaba canım isveç diyeti konusunda bir fikrim yok ama zayıflama ilaçları bana pek cazip gelmiyor açıkçası. bir ara ben de kullanmıştım kısa bir süre hiçbir faydasını görmedim zararı oldu mu onu da bilmiyorum. haberlerde falan da görünce kötü haberleri artık hiç cazip gelmiyor. en güzeli böyle birbirmize destek olup sağlıkla zayıflamak
selam kızlar öncelikle diyetlerinizde başarılı olmanızı diliyorum bende yıllardır diyet yapıp bir istikrar tutturamayanlardanım al ver al ver yoruldum artık ve yaş oluyor 30 bir çocuk ta doğurdum bundan sonra beni iyice zorlayacak diye düşünerek başlamak istiyorum biryerden biraz araştırdım isveç diyetini zaman olarak tam benlik okadar zamanda versem sonra almamak için daha kontrollü olabilirim gibi geliyor ancak aranızda bu diyeti uygulayan varmı sormk istedim çünkü ben kırmızı et ve haşlanmış balık yemem onun yerine ton balığı yesek olurmu hani böyle küçük değişiklikler yapılabilirmi birde ben nezaman diyet yapsam tuvalet soru yaşıyorum bunun olmaması için form çay içilebilirmi birde cidden aç kalınan bir diyet eski bir dukancı olarak yulaf kepeğini buna empoze etsek olurmu mesajımı okuyan ve bu konuda fikir sahibi arkadaşların yorumunu bekliyorum .
kızlar birde bu soruma asıl eklemek istediğimi unutmuşum şu son zamanlarda moda olan ve her yerde reklamı yapılan ialç gibi içince kelepçe etkisi yaratıp tokluk sağlayan ürünlerden kullanmış olanınız var mı düşünüyorum ama net bişey duymadan almak istemiyorum
Boy Başlangıç Kilo Hedef
sureyyaaa - 1.68 cm 71.4kg 62 kg
ebyar - 1.67cm 57kg 54kg
shena87 - 1.66cm 82.9kg 65kg.
moonlin14 - ...... 69.2kg. 58kg.
8 Nisan pazartesi , tartılma günümüz olsun pazartesi geleneğini bozmayalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?