• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Nisan Pazartesi Şaka gibi ama GERÇEK bir başlangıç yapalım:)

Sabahh= sogan suyu+1 brd keten tohumlu ayran
öğle=2 brd ayran
akşam=2brd ayran ve yanında bol limonlu brokoli salatası yiyyeceğimmm bugün azimliyim kaçamak yapmadım hiç inş yapmam

Sabahh= sogan suyu+1 brd keten tohumlu ayran
öğle=2 brd ayran
akşam=2brd ayran ve yanında bol limonlu brokoli salatası yiyyeceğimmm bugün azimliyim kaçamak yapmadım hiç inş yapmam

maşallah diyorum başka da bi şey demiyorum. ben senin kadar kendimi kısıtlayamıyorum yaa hatta şu an zor tutuyorum kendimi, sadece ayran ve 5 eti form çubukla geçiştirmeye çalışcam.

Selam kızlar,bugun doktordaydım akne tedavisi görüyorum da... süt ve süt ürünlerinin fazlası bana zararmış :53::53: o yüzden 2 günlük ayran diyetimi sonlandırıyorum :43::43: ve yarın sabah isveçe baslıyorum :24::24: çünkü ben uzun zaman diyet yapamıyorum

selam kızlar,bugun doktordaydım akne tedavisi görüyorum da... Süt ve süt ürünlerinin fazlası bana zararmış :53::53: O yüzden 2 günlük ayran diyetimi sonlandırıyorum :43::43: Ve yarın sabah isveçe baslıyorum :24::24: çünkü ben uzun zaman diyet yapamıyorum

hayırlısı olsun canım sağlığın daha önemli ben cilt bakım uzmanıyım sogan suyu hem zayıflamana hemde aknelerine iyi gelir. Tabi tedavi gördüğün yere sor önce belki farklı bi uygulama yapıyorlardır. Ayrıca günlük 1-2 tane elma ye düzenli olarak ve yatarken salatalık suyu sürmeni öneririm isveç diyetine pazartesi baslayacagım bende

maşallah diyorum başka da bi şey demiyorum. Ben senin kadar kendimi kısıtlayamıyorum yaa hatta şu an zor tutuyorum kendimi, sadece ayran ve 5 eti form çubukla geçiştirmeye çalışcam.

saol canım benim bünyem cok cabuk kilo alıyor kısıtlamak zorundayım. Ama suan acayip acıktım brokoli salatamı yaptım eşimi bekliyorum birazdan gelir bende ohhhh afiyetle yicem yanında 2 ayran ohhhhh..... Sanki pasta börek varmış gibi anlattım bende yaaaa:))))))))))

hayırlısı olsun canım sağlığın daha önemli ben cilt bakım uzmanıyım sogan suyu hem zayıflamana hemde aknelerine iyi gelir. Tabi tedavi gördüğün yere sor önce belki farklı bi uygulama yapıyorlardır. Ayrıca günlük 1-2 tane elma ye düzenli olarak ve yatarken salatalık suyu sürmeni öneririm isveç diyetine pazartesi baslayacagım bende

kuvvetli bir akne ilacı kullanıyorum bende canım .izotrenin var içinde ..soğan suyunu ve salatalık syunu denemek gerek...elma yiyorum zaten sürekli valla pazartesiye daha var ben yarın başlıcam

saol canım benim bünyem cok cabuk kilo alıyor kısıtlamak zorundayım. Ama suan acayip acıktım brokoli salatamı yaptım eşimi bekliyorum birazdan gelir bende ohhhh afiyetle yicem yanında 2 ayran ohhhhh..... Sanki pasta börek varmış gibi anlattım bende yaaaa:))))))))))

evet insanın brokoli yiyesi gelio :1: ben de yemeğe kadar küçük bi kase incir ve kayısı kurusu yedim. yine de abur cubur yemediğim için kendimi çok çok tebrik ediyorum. valla gaza geleyim diye iyice kendini beğenmiş biri olup çıkcam. aman okuyanlar yanlış anlamasın:)

selam bayanlar ben özel bi diyet listesine uymuyorum yapamıyorum çünkü çabuk pes ednlerdenim sadece yediklerime dikkat ediyorum
spor olarak yarım saat yürüyüş birde jillian ı yapyorum 2 gündür jillian beni mahvetti bacaklarım kollarım çok ağrıyo:((

asyacım yazdığını okuyunca bi bakayım dedim jillian neymiş diye az önce yaptım ve bittim yani . ama iyi hareket ettiriyo insanı hem yoruldum hem enerjim yükseldi sanki. teşekkürlerr

akşam yemeğini biraz fazla yedim ya:( yemek yapamadım dışarıdan karışık ızgara yedik. hiç ekmek yemiyordum ama 2 dilim pide ekmeği yedim dayanamadım. tavuk şiş, 5 köfte, tavuk ızgara vardı 2 parça da. az da salata ve ayran. önceki günler az yedikten sonra bu bayağı şişirdi. çok etkilemez umarım yaa canım sıkıldı azıcık:( bitki çayı falan içip kendime geleyim bari

kuvvetli bir akne ilacı kullanıyorum bende canım .izotrenin var içinde ..soğan suyunu ve salatalık syunu denemek gerek...elma yiyorum zaten sürekli valla pazartesiye daha var ben yarın başlıcam

evet canım haklısın dediğim gibi sogan suyu ve salatalık suyu ne kadar bitkisel olsa da uzmanına sormanda fayda var yan etki yapabilir allah korusun daha kötü olur cildin

evet insanın brokoli yiyesi gelio :1: Ben de yemeğe kadar küçük bi kase incir ve kayısı kurusu yedim. Yine de abur cubur yemediğim için kendimi çok çok tebrik ediyorum. Valla gaza geleyim diye iyice kendini beğenmiş biri olup çıkcam. Aman okuyanlar yanlış anlamasın:)

bence kendini beğenmelisin abur cubur yemiyorsun işte ne güzel ben bugün ogluma kurabiye yapmıştım 1 tane yedim minicik bişi olmaz herhalde:( ayrıca bu ayran bende acayip bi şişkinlik yapıyor normal mi sizceee

akşam yemeğini biraz fazla yedim ya:( yemek yapamadım dışarıdan karışık ızgara yedik. Hiç ekmek yemiyordum ama 2 dilim pide ekmeği yedim dayanamadım. Tavuk şiş, 5 köfte, tavuk ızgara vardı 2 parça da. Az da salata ve ayran. önceki günler az yedikten sonra bu bayağı şişirdi. çok etkilemez umarım yaa canım sıkıldı azıcık:( bitki çayı falan içip kendime geleyim bari

sıkma canını olmuş ile ölmüşe çare yok derler... Ohhh afiyet olsun sende yarın az yiyerek telafi edersin. Canım bu arada ben seni tanımıyorum kaç yasındasın evlimisin cocuk varmı nerelisin cok merak ettim yawww

Kızlar sizi bekledim ama gelmediniz:(((((((((((( bende yatıyom gari hadi iyi gecelerr...

kızlar ayran diyetinde çok başarılısiniz nasıl azimlisiniz masallah :) ancak ben midemi çok büyüttüm galiba o kadar az yesem düşer kalırım :) bende kahvalti çok önemli mutlaka bir dilim yada yarım dilim uno denge light kepek ekmeği yerim o yüzden bu tarz diyetleri yapamıyorum :/

merak ettim canım ya bayılırsın falan diye. aslında bende dün çok kaçamak yaptım cikolata cips yedim en zararlı şeyleri ama bugün kaldıgım yerden devam ediyorum pes etmek yok şimdi soğan suyumu kaynatıyorum saat 10 gibi ayranımı içerim

tskler cnm mrk ettgn icin :) bugun bnde ceyrek ekmek yedim 1 dilim peynir ve cok az bezelye..3 bardkta yesil cay ictm

kizlar ben hafta sonu bu detoxu yapmayi düsünüyorum pazarteside isvec diyetine basliycam insallah isteyen olursa birlikte yapariz :)

"DİYETİNİZ DURMA NOKTASINA GELDİYSE BU DETOKSU ÖNERİRİM BEN 3 KERE YAPTIM HEPSİNDEDE 1.5 1.8 KG FALAN VERDİM TAVSİYE EDERİM..

AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)

KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI

2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)

1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.

sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.

gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

1.5 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...

kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız" (ALINTIDIR)

kizlar ben hafta sonu bu detoxu yapmayi düsünüyorum pazarteside isvec diyetine basliycam insallah isteyen olursa birlikte yapariz :)

"DİYETİNİZ DURMA NOKTASINA GELDİYSE BU DETOKSU ÖNERİRİM BEN 3 KERE YAPTIM HEPSİNDEDE 1.5 1.8 KG FALAN VERDİM TAVSİYE EDERİM..

AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)

KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI

2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)

1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.

sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.

gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

1.5 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...

kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız" (ALINTIDIR)
açıkçası tam benlik bu :) bende denemek isterim ama ancak haftasonu :/

kızlar ayran diyetinde çok başarılısiniz nasıl azimlisiniz masallah :) ancak ben midemi çok büyüttüm galiba o kadar az yesem düşer kalırım :) bende kahvalti çok önemli mutlaka bir dilim yada yarım dilim uno denge light kepek ekmeği yerim o yüzden bu tarz diyetleri yapamıyorum :/

saol canım benim ama arada kaçamaklar oluyo su ara iştahım cok acık kendimi zor tutuyorum yaaaa

Back