1 Nisan Pazartesi Şaka gibi ama GERÇEK bir başlangıç yapalım:)

Şu saate kadar boğazımı tutmayı başardım çok şükür:)
sabah- 1 bardak lahana suyu - 1 bardak süt- biraz lor ve 2-3 ceviz
öğle- 80 gr ton balığı - 1 büyük bardak ayran - 1 avuç yaban mersini
ara- az lor ve ceviz - 4 tane eti form çubuk
1,5 lt su

akşam- ???? ne yapcam akşama yaaa

akşam yemeğimi buldum, yedim:)
3 kaşık mantar yemeği, 1 kase yoğurt, salata ve 3 parça tavuk (biraz yağı kaçırdım sanki bugün
su da 2 lt.ye tamamladım. şimdi de yeşil çay içiyorum (2 fincan)
akşamüstü de 30dk. egzersiz yapmıştım. yatmadan önce yine lahana suyu.. yarına da daha zinde uyanacağımmmm

kızlar ben bugün kaçamaklı bigün geçirdim gözüm döndü sanki (((((((((( ama pesmeket yok yarın kaldıgım yerden devam edeceğim şimdi misafirim var ara sıra girmeye calısırım

tatlım amcan nasıl oldu merak ettim ama bi türlü soramadım

teşekkür ederim canımmm , yoğun bakımdaymış hala. Amcam kanser hastası bu 2. ameliyatı oldu. biz de haber bekliyoruz iyi olacak inşallah

inş canım ALLAH şifa versin bende merak ediyorum cok zor gercekten rabbim bekleyenlerine sabır amcana şifa versin

merhaba bayanlar ben buse 19 yaşındayım boyum 155 ve 52 kiloyum başta az gelebilir ama bu kiloya 40 kilodan geldiğimi düşününce insanı bunalima sokmuyor değil son 6 ayda diyet psikolojisi ile 9 kilo aldim! sabah mükemmel öğlen mükemmel motivasyon tam ancak eve 16.00 17.00da bir geliyorum kıtlıktan çıkmış gibi ne bulursam yiyorum çikolatası şusu busu ve yemek yemiyorum e tabi sabah aç kalkıyorum ama yemiyorum falan hep aynı döngü anlayacağınız ve bende ya hep ya hiç prensibi var malesef o gün yemediysem birşey hiç yemiyorum yediysem de aşırı yiyorum..bu psikolojimi düzeltmem lazım :/ mayısta doğum günüm var ve o zamana kadar 5 6 kilo rahat vermem gerek çünkü artık yaz geldi kilolarımı saklayamiyorum da :/ eğer banada aranızda yer verirseniz çok sevinirim

Son düzenleme:
pardon cnm arkadasta kaldım giremedm.bnm dün kotu sayılır arkadas olunca hamburger yedik bugun acısnı cıkardm ama sanırım gun boyu sadece 1 kase yogurt,4 tane yulaflı burcak ile duruyorm :)

merak ettim canım ya bayılırsın falan diye. aslında bende dün çok kaçamak yaptım cikolata cips yedim en zararlı şeyleri ama bugün kaldıgım yerden devam ediyorum pes etmek yok şimdi soğan suyumu kaynatıyorum saat 10 gibi ayranımı içerim

ayy o bende de var ya hep ya hiç valla dün ipin ucunu kaçırdım devamı geldi ama bugün yemicem artık. bu arada HOŞGELDİNNNNNNNNNNNN

Bugün aydında kara kara bulutlar var hiç spor yapasım yok. Siz uyuyor musunuz uykucular:)

herkese günaydınnnnn yazıma yorum yapan ve destek olan herkese teşekkür ediyorum yeni katılanlar olmuş onlarada başarı diliyorum neyse dünde dediğim gibi bu gün başladım isveç diyetine ama tam bir isveç denemez belki yapacak olanlar varsa yazıyorum hemen listenin dışında sabah kahveden önce ılık limonlu su eşliğinde dukandan kalma yulağ kepeğinden bir tatlı kaşığı yiyorum sonra bir fincan kremasız tek şekerli kahve öğlene kadar bişey yok öğlen haşlanmış ıspanak bir domates ve 2yumurta yerine yarım kase yoğurt akşam biftek ve salata var et yemeyen birisi olarak sadece salata düşünüyorum genelde hep aynı zaten bakalım 13günün sonunda ne olacak

selam bayanlar ben özel bi diyet listesine uymuyorum yapamıyorum çünkü çabuk pes ednlerdenim sadece yediklerime dikkat ediyorum
spor olarak yarım saat yürüyüş birde jillian ı yapyorum 2 gündür jillian beni mahvetti bacaklarım kollarım çok ağrıyo(

tatlım soğan suyunu ne için içiyorsun ve nasıl içiyorsun? ben 2 gündür lahana suyu içiyorum bugün artık iğrenerek içtim çok zordu, soğan kokusu çok olmuyor mu? ben onu yumurtalıklarımdaki sorun için içecektim ama cesaret edemedim içemem diye.

bugün de azimle başladım güne devamı da gelir umarım
sabah- 1 bardak süt - az lor - 2 ceviz - 1 eti form çubuk
öğle- 1 büyük bardak ayran - 1 haşlanmış yumurta- 1 lt su.

yalnız bende kabızlık sorunu oldu biraz. sinameki denedim 2 gündür işime yaramıyor. bol su da içiyorum. tavsiyesi olan var mı?

canım emin değilim ama belki sütü ılıtıp içsen ve ceviz yerine iki kuru kayısı ve iki incir yiyip üzerine ılık su içsen faydası olur sinameki bidaha deneme derim tahribatı büyük oluyor onun yerine kayısılı form çayı iki üç gün düzenli kullanımda etki sağlıyor

inş istediğin sanuca ulaşırsın isveç cok iyi bi diyet ben pazartesi baslayacagım ona en iyi sonuç veren o ve lahana çorbası diyeti

canım bende lahana suyunu denedim içemedim... Sogan suyunu da zayıflamak için içiyorum ödem ve yağ sökücü.. Sabah ve aksam yemeklerinden yarım saat önce içiliyor. 1 tane orta boy soganı kabuguyla çöpüyle doğrayıp 2 brd soguk su koyuyorum kayanamaya baslayınca 5 dk daha kaynatıyorum ılıyınca içine limon sıkıp içiyorum gecen sene sadece sogan suyuyla ve az yiyerek 8 kilo verdim 2 ayda...tabi dikkat etmeyince geri aldım. şimdi gene basladım ayrıca yumurtalıklardaki sorunlara ve cocuk sahibi olmak isteyenlere öneriliyor..

canım bir kase yogurdun içine yada1 brd ayranın içine 1 tatlı kaşıgı keten tohumu at acayip bişi.. Tuvaletten cıkamazsın yani:))) ayrıca form caylarının kayısılısını iç onunda faydası var. Bidee gece yatarken 2 kuru incir ye arkasından 1 yemek kaşıgı saf zeytinyağı iç bende cok kabız olurum o yüzden öğrendim artık herseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…