1 Nisan Pazartesi Şaka gibi ama GERÇEK bir başlangıç yapalım:)

slm aysecim bugün nasıl gidiyo diyet benimki şimdilik süper dün sadece tek kaçamağım 1 kasık türlü yemeği oldu

Gayet güzel şimdilik canım ama oğlum çıldırttı beni sabahtan beri çok huysuz biraz önce hele şükür uyutum..sinirime dayanamadım ağladım valla nekadar zor çocuk bakmak ya ((

bugünkü menümm
sabah -1 tane yeşil elma
ara - bir paket eti form tahıllı bisküvi (6 adet)
öğle- yoğurtlu ıspanak yemeği + 1 yeşil elma
su pek içemedim sadece yarım lt.
akşama naparım bilmiyorum valla . yalnız ben hala şu geçtiğimiz 2 günün sıkıntısını çekiyorum karnım acayip şiş gibi, ekmek falan yemiştim meğer ne kadar tıkıyormuş insanı. bi daha kendimi kaybetmek istemiyorummm

Gayet güzel şimdilik canım ama oğlum çıldırttı beni sabahtan beri çok huysuz biraz önce hele şükür uyutum..sinirime dayanamadım ağladım valla nekadar zor çocuk bakmak ya ((

canım dur daha sennn benim son 6 aydır böyle oldu büyüdükçe fena oluyorlar gerçi bebekliği de cok zor geçti gece uykusu hiç yoktu yani şimdi uyku problemi yok ama huysuz işte cocuk sonucta olcak o kadar ALLAHIM sağlık versin hepsine... ağlamak iyidir bosver ben ağlayınca cok rahatlarım

sen menüyü azaltmışsın sanki biraz:) ekmek kadar şişiren bişi yok yaa ben son 4 aydır hiç yemedim ama eskiden yediğim günleri hatırlıyorum yemekten kalkınca kıpırdayamıyo insan ekmek yiyince en güzeli yememek

ya ben az önce küçük bi tabak makarna yedim galiba( o kadar açımki kaç gündür.. kendimi kaybettim resmen ama pişman değilim kilo verdiğimi hissediyorum pazartesiye kadar dayancammmmmm üzülürsem diyeti bırakırım çünkü en iyisi tartılmamak.. arada küçük küçük kaçamak serbest devamlı olmadıgı sürece diyor diyetisyenler

bence akşama biraz et yada tavuk haşla bi avuc kadar... güzel bi yeşil salata yap az yağlı cok ekşili tavuguda içine didikle ohhhh en sevdiğim sey hergün bıkmadan yerim vallaaaa

ayşecim ben kararımı verdim pazartesi günü dogum günüm oldugu için(eşim belki sürpriz falan yapar yemeğe götürür yada ne bilim pasta alır gelir) o yüzden salı günü kısmet olursa lahana corbası diyetine baslıyorum ilk diyetimdi o benim 2 haftada 7 kilo vermiştim tekrar yorumları okudum acayip gaza geldim hemde cok sağlıklı bi diyet şüphen olmasın sadece tek kusuru biraz gaz yapıyo ve kabızlık oluyo ama onun caresini bulurum ben cildi falanda cok güzelleştiriyor eger yapmak istersen beraber yapalım düşün bakalım bi sen arastır salıya kadar vaktin var bitanem artık arastırma yaparken hem kendimi hem seni düşünüyom artık... süreyya calıstıgı için yapamaz bunu zor olur onun için o yüzden sana sölüyorum

geri 1 kilo alınca azalttım azıcık:) akşama da balık salata yapmaya karar verdim az önce de çilek yedim. o kadar da tutamıyorum kendimi galiba:)

geri 1 kilo alınca azalttım azıcık:) akşama da balık salata yapmaya karar verdim az önce de çilek yedim. o kadar da tutamıyorum kendimi galiba:)

olsun o kadarcık fazla kilon yok senin canım sıkma kendini fazla ayrıca balık salataaa süper epeydir yemedim yarın alayım bari bende balık ancak pazar yerim

Tamam canım yapalım ama nasıl senin tarif hertarafta farklı yazıyor anlamadım bende birlikte yapınca gayet güzel motive oluyoruz :)

Tamam canım yapalım ama nasıl senin tarif hertarafta farklı yazıyor anlamadım bende birlikte yapınca gayet güzel motive oluyoruz :)

süpersin canım yaa valla cok sevindirdin beni senle cok güzel motive oluyom bende tarifi yazayım hemen
yarım lahana
6 kuru soğan
2 domates
2 yeşil biber
1 demet maydonoz
2-3 dal kereviz
hepsini düdklüye koy üstünü basana dek su koy 10 dk kadar haşla(normal tencerede 1 saat kadar haşla) olunca blenderden geçir yerken limon sık istediğin baharatı koy
1.GÜN
sınırsız meyve(muz üzüm hariç)-sınırsız corba

2.GÜN
sınırsız sebze(haşlama yada çiğ) ve sınırsız corba- 1 tane haşlama patates salatasını yapabilirsin meyve yok

3.GÜN
sınırsız meyve sebze corba hepsini istediğin kadar ye

4.GÜN
sınırsız meyve sebze corba-3 tane muz-sınırsız yağsız süt yada yoğurt

5.GÜN
sınırsız domates- 600 gr kadar haşlama et yada tavuk-corbayı bugün 1 kere iç

6.GÜN
2-3 parça et- sınırsız sebze- corbayı 1 kere iç

7.GÜN
kepekli pirinç sınırsız- meyve suyu evde sıkılımış- sınırsız meyve ve sebze

canım bu corbayı ben 2-3 günde bitiriyorum sonra gene yapıyorum buzdolabında beklet mutlaka aksam 7 den sonra hiçbişey yenmeyecek cay kahve bitki çayı sekersiz olmak sartıyla içebilirsin. kabızlık olursa eğer sinameki çayı iç.merak ettiğin olursa sor nede olsa tecrübeliyim az cok bu corba konusundaa biraz tadı kötü olabilir bol baharat koymuştum ben özellikle kimyon karabiber ve pul biber koymuştum bide bol limonlu içtim...

bide 7. günde de sınırsız corba unutmuşum yazmayı ayrıca en az 12 bardak su iç gülüm ben suan 15 brd içiyorum hatta bugün 20 oldu

bide 7. günde de sınırsız corba unutmuşum yazmayı ayrıca en az 12 bardak su iç gülüm ben suan 15 brd içiyorum hatta bugün 20 oldu

Tamam canım başlıyoruz ozaman ama ben bazı sitelerde kahvaltı var diye okudum ama bunda yok galiba olsun önemli deyil yeterki gitsin şu kilolar artık :)

Tamam canım başlıyoruz ozaman ama ben bazı sitelerde kahvaltı var diye okudum ama bunda yok galiba olsun önemli deyil yeterki gitsin şu kilolar artık :)

canım kahvaltıyı hiç duymadım görmedim ben daha önce yaptıgımda aynen böle yapmıştım... sınırsız meyve diyor ama ben en fazla 3 tane yedim sonucta meyve de kalorili...sebze günlerinde bol limonlu salata yedim... bide corbayı ne kadar cok içersen o kadar cok kilo kaybedersin.. ben sabah 9 gibi başlıyordum içmeye her iki saatte içiyordum aklıma geldikçe içtim... az içersen az kilo verirsin benden sölemesi:13:

bana da yapılabilir gibi geldi bu lahana diyeti, aksi gibi pazardan da lahana almadım. ama okulla birlikte yürütebilir miyim bilemedim tam. siz de salı günü başlayacaktınız di mi? bi bakayım ben de katılabilirm size, pazartesi lahana bulursam tabi

Çok iyi olur canım üçümüz birlikte yaparız bende Pazartesi alacam eksiklerimi ve salı başlıyoruz beraber yapınca daha iyi motive oluruz hem zaten 1 haftalık bu diyet çabucak geçer :)

Sen nasıl dersen Pınarcım malum bu diyette deneyimlisin...okuduğuma göre yanlız bir hafta yapmak lazımış eyer devam edilecekse 15 gün ara vermek gerekiyormuş :)bu diyet bitincede yine beraber başka yaparız :)))

valla süper olur canım beraber daha iyi motive olur insan ben sen calışıyorsun zor olur diye teklif etmedim.olmazsa okuldayken corba dısında yazanları yersin evde oldugun zaman sadece corba içersin aksam da içilebilir corba sadece akşam saat 7 den sonra corba dısında bişey yemek yasak... salı günü baslıcaz ben bugün listemi aldım kereviz bulmak zor oldu ama buldum...

Sen nasıl dersen Pınarcım malum bu diyette deneyimlisin...okuduğuma göre yanlız bir hafta yapmak lazımış eyer devam edilecekse 15 gün ara vermek gerekiyormuş :)bu diyet bitincede yine beraber başka yaparız :)))

ayşecim bu diyeti 1 hafta yapıp 2 gün ara veriyorsun sonra gene devam ediyorsun 15 gün falan değil yani ben öle yapmıştım sadece 2 gün ara verip 2. haftayı yaptım... bakalım bi hafta yapalım olmazsa bitince başka bişey deneriz sizi seviyorum yaaa cok iyi geldiniz bana heves geldi içime gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…