slm aysecim bugün nasıl gidiyo diyet benimki şimdilik süper dün sadece tek kaçamağım 1 kasık türlü yemeği oldu
Gayet güzel şimdilik canım ama oğlum çıldırttı beni sabahtan beri çok huysuz biraz önce hele şükür uyutum..sinirime dayanamadım ağladım valla nekadar zor çocuk bakmak ya((
bugünkü menümm
sabah -1 tane yeşil elma
ara - bir paket eti form tahıllı bisküvi (6 adet)
öğle- yoğurtlu ıspanak yemeği + 1 yeşil elma
su pek içemedim sadece yarım lt.
akşama naparım bilmiyorum valla . yalnız ben hala şu geçtiğimiz 2 günün sıkıntısını çekiyorum karnım acayip şiş gibi, ekmek falan yemiştim meğer ne kadar tıkıyormuş insanı. bi daha kendimi kaybetmek istemiyorummm
bugünkü menümm
sabah -1 tane yeşil elma
ara - bir paket eti form tahıllı bisküvi (6 adet)
öğle- yoğurtlu ıspanak yemeği + 1 yeşil elma
su pek içemedim sadece yarım lt.
akşama naparım bilmiyorum valla . yalnız ben hala şu geçtiğimiz 2 günün sıkıntısını çekiyorum karnım acayip şiş gibi, ekmek falan yemiştim meğer ne kadar tıkıyormuş insanı. bi daha kendimi kaybetmek istemiyorummm
sen menüyü azaltmışsın sanki biraz:) ekmek kadar şişiren bişi yok yaa ben son 4 aydır hiç yemedim ama eskiden yediğim günleri hatırlıyorum yemekten kalkınca kıpırdayamıyo insan ekmek yiyince en güzeli yememek
geri 1 kilo alınca azalttım azıcık:) akşama da balık salata yapmaya karar verdim az önce de çilek yedim. o kadar da tutamıyorum kendimi galiba:)
ayşecim ben kararımı verdim pazartesi günü dogum günüm oldugu için(eşim belki sürpriz falan yapar yemeğe götürür yada ne bilim pasta alır gelir) o yüzden salı günü kısmet olursa lahana corbası diyetine baslıyorum ilk diyetimdi o benim 2 haftada 7 kilo vermiştim tekrar yorumları okudum acayip gaza geldim hemde cok sağlıklı bi diyet şüphen olmasın sadece tek kusuru biraz gaz yapıyo ve kabızlık oluyo ama onun caresini bulurum ben cildi falanda cok güzelleştiriyor eger yapmak istersen beraber yapalım düşün bakalım bi sen arastır salıya kadar vaktin var bitanem artık arastırma yaparken hem kendimi hem seni düşünüyom artık... süreyya calıstıgı için yapamaz bunu zor olur onun için o yüzden sana sölüyorum
Tamam canım yapalım ama nasıl senin tarif hertarafta farklı yazıyor anlamadım bende birlikte yapınca gayet güzel motive oluyoruz :)
bide 7. günde de sınırsız corba unutmuşum yazmayı ayrıca en az 12 bardak su iç gülüm ben suan 15 brd içiyorum hatta bugün 20 oldu
Tamam canım başlıyoruz ozaman ama ben bazı sitelerde kahvaltı var diye okudum ama bunda yok galiba olsun önemli deyil yeterki gitsin şu kilolar artık :)
bana da yapılabilir gibi geldi bu lahana diyeti, aksi gibi pazardan da lahana almadım. ama okulla birlikte yürütebilir miyim bilemedim tam. siz de salı günü başlayacaktınız di mi? bi bakayım ben de katılabilirm size, pazartesi lahana bulursam tabi
canım kahvaltıyı hiç duymadım görmedim ben daha önce yaptıgımda aynen böle yapmıştım... sınırsız meyve diyor ama ben en fazla 3 tane yedim sonucta meyve de kalorili...sebze günlerinde bol limonlu salata yedim... bide corbayı ne kadar cok içersen o kadar cok kilo kaybedersin.. ben sabah 9 gibi başlıyordum içmeye her iki saatte içiyordum aklıma geldikçe içtim... az içersen az kilo verirsin benden sölemesi:13:
bana da yapılabilir gibi geldi bu lahana diyeti, aksi gibi pazardan da lahana almadım. ama okulla birlikte yürütebilir miyim bilemedim tam. siz de salı günü başlayacaktınız di mi? bi bakayım ben de katılabilirm size, pazartesi lahana bulursam tabi
Sen nasıl dersen Pınarcım malum bu diyette deneyimlisin...okuduğuma göre yanlız bir hafta yapmak lazımış eyer devam edilecekse 15 gün ara vermek gerekiyormuş :)bu diyet bitincede yine beraber başka yaparız :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?