saolsun benim eşimde takmıyor kiloyu ama sağlıgım için zayıflamamın dogru oldugunu sölerdi hep ara sıra da şakasına takılırdı bana ama ben cok üzülürdüm... şimdi ben zayıflaadıkca daha cok hosuna gidiyor kendi kıyafet beğeniyo bana ve cok destek oldu saolsun onun destegi olmasa yapamazdım vaatleri oldu mesela 75 e düşünce bilezik aldı 70e düşünce araba aalcam demişti ama ben düşmeden aldı gene saolsun... o sözünü tuttu bende onun için 65e düşeceğim sonrada 60 şimdilik 65 yeter gerisini yavas yavas veririm artık yani demek istediğim ne kadar her halinle seviyorum deselerde zayıf olmamızı istiyolar canım
Evet haklısın canım zayıflamak şart oldu artık bize..benim eşimde çok destek veriyor saolsun bu arada eşimde bana araba aldı sürpriz yaptı bana geçen hafta ama zor oluyo benim için kullanması Oglum arkada olunca mızmızlanıyo tek başına arkada oturmak istemiyo o yüzden fazla kullanamadım daha ama spora giderken tek başıma gidiyorum malum eşim bakıyo ozaman oğluma :))) 2 ay sonra memlekete gidecez ozamana kadar zayıflamam lazım herkes beni görünce şaşırsın istiyorum :)))