• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Nisan Pazartesi Şaka gibi ama GERÇEK bir başlangıç yapalım:)

ayşecim bu diyeti 1 hafta yapıp 2 gün ara veriyorsun sonra gene devam ediyorsun 15 gün falan değil yani ben öle yapmıştım sadece 2 gün ara verip 2. haftayı yaptım... bakalım bi hafta yapalım olmazsa bitince başka bişey deneriz sizi seviyorum yaaa cok iyi geldiniz bana heves geldi içime gene

Tamam ozaman canım şimdilik 1 haftayı hayırlısıyla bir yapalım daha sonra düşünürüz neyapıcamızı...

Tamam ozaman canım şimdilik 1 haftayı hayırlısıyla bir yapalım daha sonra düşünürüz neyapıcamızı...

tamam canım anlaştık... salı start verelim ben bugün tartıldım sonunda veeeeeeeeeeeeeeeeeee 69.5 süper yaaaaaaaaaa şimdi yarın ve pazartesi izinliyim 1 haftalık ayran detoksunun ardından izne ihtiyacım var tansiyonum 8 lerde geziyo cok düştü artık ama abartmak yok tabi salı baslıyoruz gene

kızlar ben lahana diyetine katılamıyorum maalesef lahana bulamadım:( mevsimi geçiyormuş ya getirmemiş manavlar:( ne yapacağm bilmiyorum. dukanı deneyebilirm yine kararsızımmmmm

kızlar ben lahana diyetine katılamıyorum maalesef lahana bulamadım:( mevsimi geçiyormuş ya getirmemiş manavlar:( ne yapacağm bilmiyorum. dukanı deneyebilirm yine kararsızımmmmm

evet canım bende zor buldum kerevizle lahanayı mevsimi geçti neyse saglık olsun... yakın bi arkadasım yaptı dukanı gördüğümde şaşırdım acayip kilo vermiş... yalnız ondaki yulaf kepeğini mutlaka kullanman lazım cok kötü kabız yapıyormuş o diyet bi dene bakalım belki sonra bizde onu yaparızz

tamam canım anlaştık... salı start verelim ben bugün tartıldım sonunda veeeeeeeeeeeeeeeeeee 69.5 süper yaaaaaaaaaa şimdi yarın ve pazartesi izinliyim 1 haftalık ayran detoksunun ardından izne ihtiyacım var tansiyonum 8 lerde geziyo cok düştü artık ama abartmak yok tabi salı baslıyoruz gene

Çok sevindim canım en sonunda 69 gördün darısı benim başıma :)yarın eksikleri alıyorum bende ve salı başlıyoruz bakalım kaç kilo gidecek ...

Olsun canım ya başka diyet yaparız beraber bende lahana kesin bulucam ama kerevizi bilmiyorum inşallah bulurum:)

Pınarcım doğum günün kutlu olsun tatlım,ayilenle beraber nice sağlıklı ve mutlu senelere.umarım bütün hayatın boyu çok mutlu olursun iyiki doğdun iyiki seni burda tanımışım öpt:)))

Olsun canım ya başka diyet yaparız beraber bende lahana kesin bulucam ama kerevizi bilmiyorum inşallah bulurum:)

canım kereviz bulamazsan enginar da olur yada herhengi bir sebzede olur önemli olan lahana bu diyette ve 6 soğan konması... herhangi bi sebzeden yarım kilo koyabilirsin ok...

tebrik ederim canımmmm darısı başımıza, benim bu hafta bi değişiklik yok kiloda, inşallah ben de haftaya değiştircem:)
saol bitanem darısı size
Çok sevindim canım en sonunda 69 gördün darısı benim başıma :)yarın eksikleri alıyorum bende ve salı başlıyoruz bakalım kaç kilo gidecek ...
evet sonunda gördüm cok şükür bitanem ya darısı size
Ben malesef göremiyorum tatlım malum telefondan giriyorum ama eminim çok güzel olmuştur:)bugün gezmeye çıktık ailecek ve yeni geldim kızlar ondan bütün gün giremedim malesef ama aklım sizde kaldı neler yazdınız diye :)
dün bende gezmedeydim aklım sizde kaldı benimde cok yogun 2 gün geçirdim diyeti pek bozmadım ama işte idare eder
Günaydın kızlar nerde kaldınız bugün ?
günaydın aysecimmmm
Pınarcım doğum günün kutlu olsun tatlım,ayilenle beraber nice sağlıklı ve mutlu senelere.umarım bütün hayatın boyu çok mutlu olursun iyiki doğdun iyiki seni burda tanımışım öpt:)))

saol bitanem benim gercekten cok mutlu ettin beni... inşallah dileklerin kabul olurrr... hepimiz için geçerli herkes mutlu olsun.. bende iyiki tanımışım seni tekrar cok teşekkür ederim canımmm

kızlar dün izin günümdü o yüzden birazcık yedim fazla abartmadım ama kilom 70.1 yani gene 70 e döndük:9::9::9::9::9: amaaaa haftaya pazartesi inşallahhhhhhhhhhhhh 6lı rakamlarla bildirim yapacagımm

boy başlangıç kilo hedef
sureyyaaa - 1.68 cm 71.4 kg 62 kg /// 69.4 kg /// 69.6 kg /// 69.9 kg
maviboncukcum - 1.55 cm 73.7 kg 60 kg / // 72.5 kg /// 70.1 kg
cicolat - 1.63 cm 65 kg 55 kg
sweetgirl88 - 1.70 cm 70 kg /// 68.5kg
asya27 - 1.52 cm 58 kg 50 kg
ebyar - 1.67 cm 57 kg 54 kg
biblodeniz - 1.60 cm 68 kg 58 kg
shena87 - 1.66 cm 81.9 kg 65 kg
sng- 1.57 cm 60 kg 55 kg /// 59 kg
buseirem - 51.7 kg

merhaba kızlar, uzun bir süreden sonra anladım ki ben herhangi bir diyete sıkı sıkıya u-ya-mı-yo-rum!!! en sonunda kafama dank etti:) o yüzden kendi beslenme şeklimi kendim oluşturacağım başka çare kalmadı. yapmaya çalıştığım diyetlerden öğrendiğim şeyler var. şubatta dukan diyetini denemiştim 2 hafta yapabildim, daha sonra devamlı evde olmadığım için sürdüremedim maalesef kurallara uyamadım ama çok iyi gidiyordu. o diyetten protein ağırlıklı beslenmenin bana yardımcı olduğunu gördüm. Biyoloji öğretmeni bi arkadaşımda buna güzel bi açıklama getirdi. Proteinler vücutta geç parçalandığı için önce yağ ve karbonhidratlara sırasını veriyormuş enerji oluşturmak için.
1. demek ki ben protein ağırlıklı besleneceğim
2. günde en az 2 litre su (cildimi daha canlı yapıyor. çok su içmediğim günlerle kıyasladığımda bunu çok net fark edebildim)
3. spor yapıyorum ( okulda çok yorulduğum kendimi iyi hissetmediğim günler hariç en az 30 dk egzersiz yapmak bile çok işe yarıyor. Göbeğim yerinde duruyor ama az da olsa kas oranımın arttığını hissedebiliyorum. )
4. ekmek yemeği inanılmaz azalttım. Bu kendimi çok iyi hissettiriyor. Karatay da o göbekler hep ekmekten oluyor diyo hep.
5. tatlıyı , çikolatayı da azalttım. şeker sırf zararmış vücuda meğer.
6. bitki çaylarına geri dönüyorum. Bi ara çok sıkılmıştım ama onlar da çok faydalı. hem cilt için hem sindirim için.
7. sonuncu ve en güzeli :Ne olursa olsun kendini her şeyiyle kabullenmek. Elinde olanların kıymetini bilip nasıl daha sağlıklı olabilirim'in peşine düşmek. çünkü bu en kıymetlimiz, biz iyi olalım ki sevdiklerimize faydamız olsun :34:

kızlar dün izin günümdü o yüzden birazcık yedim fazla abartmadım ama kilom 70.1 yani gene 70 e döndük:9::9::9::9::9: amaaaa haftaya pazartesi inşallahhhhhhhhhhhhh 6lı rakamlarla bildirim yapacagımm

Olsun canım haftaya yine düşersin 6 lı rakamlara bende 81 çıkmıştım ama adetim bitti ve busabah 79,5 çok mutlu oldum inşallah bu lahana çorbasıyla 75 görürüm:)

merhaba kızlar, uzun bir süreden sonra anladım ki ben herhangi bir diyete sıkı sıkıya u-ya-mı-yo-rum!!! en sonunda kafama dank etti:) o yüzden kendi beslenme şeklimi kendim oluşturacağım başka çare kalmadı. yapmaya çalıştığım diyetlerden öğrendiğim şeyler var. şubatta dukan diyetini denemiştim 2 hafta yapabildim, daha sonra devamlı evde olmadığım için sürdüremedim maalesef kurallara uyamadım ama çok iyi gidiyordu. o diyetten protein ağırlıklı beslenmenin bana yardımcı olduğunu gördüm. Biyoloji öğretmeni bi arkadaşımda buna güzel bi açıklama getirdi. Proteinler vücutta geç parçalandığı için önce yağ ve karbonhidratlara sırasını veriyormuş enerji oluşturmak için.
1. demek ki ben protein ağırlıklı besleneceğim
2. günde en az 2 litre su (cildimi daha canlı yapıyor. çok su içmediğim günlerle kıyasladığımda bunu çok net fark edebildim)
3. spor yapıyorum ( okulda çok yorulduğum kendimi iyi hissetmediğim günler hariç en az 30 dk egzersiz yapmak bile çok işe yarıyor. Göbeğim yerinde duruyor ama az da olsa kas oranımın arttığını hissedebiliyorum. )
4. ekmek yemeği inanılmaz azalttım. Bu kendimi çok iyi hissettiriyor. Karatay da o göbekler hep ekmekten oluyor diyo hep.
5. tatlıyı , çikolatayı da azalttım. şeker sırf zararmış vücuda meğer.
6. bitki çaylarına geri dönüyorum. Bi ara çok sıkılmıştım ama onlar da çok faydalı. hem cilt için hem sindirim için.
7. sonuncu ve en güzeli :Ne olursa olsun kendini her şeyiyle kabullenmek. Elinde olanların kıymetini bilip nasıl daha sağlıklı olabilirim'in peşine düşmek. çünkü bu en kıymetlimiz, biz iyi olalım ki sevdiklerimize faydamız olsun :34:

canım gercekten güzel bi yazı olmuş.. zaten insan önce kendi vücudunu bünyesini tanımalı ki ona göre hareket etsin.. calısan bi insan oldugun için diyet listeleri sana göre değil sen artık kendi yaşam tarzına uygun bişeyler yap bencede... önce sağlık.... su ve bitki çayı zaten en önemli iki şey kilo vermede ve tabi ekmeği kesmek sen bunları yaptıgına göre gerisi gelir zaten fazla kilonda yok en azından az az ver ama saglıklı olsun

Olsun canım haftaya yine düşersin 6 lı rakamlara bende 81 çıkmıştım ama adetim bitti ve busabah 79,5 çok mutlu oldum inşallah bu lahana çorbasıyla 75 görürüm:)

zaten bende fazla takmadım bu 70 sayısını cünkü o dün yediklerimin şişkinliği 69u gördüm ya o bile yetti bana:)... bugünde yedim birazcık malummmm işte ama yarın sabah aç karnına tartılıp başlıyoruz canım inanıyorum ki sen 75 i ben 65 i görürüz....

Back