1 Nisan Pazartesi Şaka gibi ama GERÇEK bir başlangıç yapalım:)

Evet haklısın canım zayıflamak şart oldu artık bize..benim eşimde çok destek veriyor saolsun bu arada eşimde bana araba aldı sürpriz yaptı bana geçen hafta ama zor oluyo benim için kullanması Oglum arkada olunca mızmızlanıyo tek başına arkada oturmak istemiyo o yüzden fazla kullanamadım daha ama spora giderken tek başıma gidiyorum malum eşim bakıyo ozaman oğluma :))) 2 ay sonra memlekete gidecez ozamana kadar zayıflamam lazım herkes beni görünce şaşırsın istiyorum :)))

güle güle kullan canım allah kaza bela vermesin... sende bu azim olduktan sonra verirsin sen eminim ben... bende ehliyeti alalı cok oldu yeni yeni kullanıyorum işte vakit buldukca daha yalnız hiç kullanmadım eşim yanımdayken kullanıyorum... memleket neresi canım

sürayya nerdesin tatlım sen yaa görüşemiyoz hiç shena ile ben daimi burdayız galiba

Sende güle güle kullan arabanı canım... Bende 7 yıldır var ehliyet eskiden arabamda vardı ama memlekette kaldı yazları gidince kullanıyordum :) benim memleket Bulgaristan canım bizi herkes Bulgar sanıyo orda yaşadığımız için ama Türküz :)) bu arada benim ismim Ayşe seninki ne ?

saol tatlım sen benden ustasın yaaa ben daha ehliyeti alalı 1 sene oldu ama bana uzun gibi geliyo bu arada memnun oldum aysecim benim adım da pınar bende aydınlıyım

saol tatlım sen benden ustasın yaaa ben daha ehliyeti alalı 1 sene oldu ama bana uzun gibi geliyo bu arada memnun oldum aysecim benim adım da pınar bende aydınlıyım

Bende memnun oldum Pınarcım..Aydın'ı bilmiyorum ama İstanbul a 7 kez gittim akrabalarım var orda buarada yaşıt sayılırız bende Eylül 87 dogumluyum :)

Bende memnun oldum Pınarcım..Aydın'ı bilmiyorum ama İstanbul a 7 kez gittim akrabalarım var orda buarada yaşıt sayılırız bende Eylül 87 dogumluyum :)
istanbulu merak ediyorum aslında ama hiç fırsatım olmadı orda da kimsem yok yani... ama türkiyenin birkaç yerini gezdim daha önce tuncelide görev yapıyordu eşim orda kaldım 4 sene şimdide aydındayız... evet yasıtız canım benimde nisan 88... pazartesi dogum günüm benimde bakalım eşim hatırlıcak mı gerçi hiç unutmadı saolsun ama su ara cok yogun calısıyor unutursada kızmam yani kıyamam ona ben

sürayya nerdesin tatlım sen yaa görüşemiyoz hiç shena ile ben daimi burdayız galiba

geldimmm sonunda, ama kendime:) 2 gündür bi tuhaftım valla, yazdıklarınızı okudum hep ama içimden yazmak gelmedi motivasyonum yerlerdeydi hem bu diyet yüzünden hem de başka problemler oldu ondan. ama şimdi iyiyim 2 gün hiç dikkat etmedim kendime neyse ki kısa sürdü. kusura bakmayın artık özel gün sendromu yoksa unutmadım sizi

canım benim olur öle seyler sıkma canını allahtan kısa sürmüş o kadarcık bişi olmaz artık girip cıkıyon zaten görüyom seni ama hiç yazmayınca bende merak ettim acıkcası valla bende sizi özlemişim bikaç gün bende yoktum ama zor oldu... kusuru olmaz canım öle seylerin özel günlerde allah eşlerimize sabır versin

İstanbul çok güzel bir şehir umarım gidip bir gün gezersin tatlım...zaten gördüm doğum günün olduğunu ondan yazdım yaşıtız diye inşallah eşin hatırlar canım:) bu arada 2 çocuk düşünüyormusun tatlım ?

Valla bende senin gibiydim canım malum bugünler biraz stresli geçiyor bizim için ama bugün başladım tekrar İsveç diyetine sende kaldığın yerden devam edersin :)

inşallah canım ya nasip olurda giderim.. unutcanı sanmıyorum ama dedim ya işleri cok yogun su ara... 2. cocuk eşim istiyo fakat ben cesaret edemiyorum oglum temmuzda 3 yasını doldurcak aslında zamanı geldi ama huysuz bi oglum var gecen gün gezmeye gitmiştim öğlen gittiğim yerde beni snir etti hüngür hüngür ağlattı beni inanki o da cok sıkılıyor aslında oldugumuz binada cocuk yok... dısarıda cıkmadım kısın hiç.. haklı cocuk ya kardeş yapsam iyi olur aslında ama belki seneye

Canım yarın bende bunu yapmaya başlıcam o 6-7 tane karabiber öğütülmemiş olan yani bütün deyilmi öyle aldımda ? Normal tencerede yapsam olurmu illaki düdüklüde mi kaynatmak lazım ?

Benim eşimde istiyo ama bende daha erken diyorum 24 Aralık'ta 2 yaşını dolduracak oğlum ikisi beraber büyür diyor eşim ama sonraki sene belki Allah verirse olur inşallah :) benim oğlumun ismi Enes ya seninkinin ne ?

Canım yarın bende bunu yapmaya başlıcam o 6-7 tane karabiber öğütülmemiş olan yani bütün deyilmi öyle aldımda ? Normal tencerede yapsam olurmu illaki düdüklüde mi kaynatmak lazım ?
evet canım öğütülmemiş olan dogru almışsın basla bencede 1 ay devam et bakalım tabi diyetle birlikte normal tencerede olur tabi kaynamaya baslayınca 15 dk daha kaynat kapat altını soguyana kadar süzme bence emişsin iyice sonra süz şişeye koy iç
Benim eşimde istiyo ama bende daha erken diyorum 24 Aralık'ta 2 yaşını dolduracak oğlum ikisi beraber büyür diyor eşim ama sonraki sene belki Allah verirse olur inşallah :) benim oğlumun ismi Enes ya seninkinin ne ?

eşler zaten hep istiyo bakan biziz valla oglunun adı cok güzelmiş gercekten adıyla yaşasın benimkininde mehmet efe canım tam efe yalnız felaket bişi efelik taslıyo bana şimdiden bakalım sonra nolcak:)

ayşecim ben yatıyorum tatlım oglum uyudu sabah erken kalkcam malummm sana iyi geceler bitanem ALLAH rahatlık versin oğlunada uzun sağlıklı mutlu ömür versin inşallah

ayşecim ben yatıyorum tatlım oglum uyudu sabah erken kalkcam malummm sana iyi geceler bitanem ALLAH rahatlık versin oğlunada uzun sağlıklı mutlu ömür versin inşallah

Sanada Allah rahatlık versin tatlım bende yatacam birazdan seninde oğlunun adı çok güzel Mehmet ismini çok severim(eşimin ismi) inşallah hayırlı evlat olurlar en önemlisi o benimkide beni çıldırtıyo daha şimdiden çok yaramaz :)

slm aysecim bugün nasıl gidiyo diyet benimki şimdilik süper dün sadece tek kaçamağım 1 kasık türlü yemeği oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…