saolsun benim eşimde takmıyor kiloyu ama sağlıgım için zayıflamamın dogru oldugunu sölerdi hep ara sıra da şakasına takılırdı bana ama ben cok üzülürdüm... şimdi ben zayıflaadıkca daha cok hosuna gidiyor kendi kıyafet beğeniyo bana ve cok destek oldu saolsun onun destegi olmasa yapamazdım vaatleri oldu mesela 75 e düşünce bilezik aldı 70e düşünce araba aalcam demişti ama ben düşmeden aldı gene saolsun... o sözünü tuttu bende onun için 65e düşeceğim sonrada 60 şimdilik 65 yeter gerisini yavas yavas veririm artık yani demek istediğim ne kadar her halinle seviyorum deselerde zayıf olmamızı istiyolar canım
Evet haklısın canım zayıflamak şart oldu artık bize..benim eşimde çok destek veriyor saolsun bu arada eşimde bana araba aldı sürpriz yaptı bana geçen hafta ama zor oluyo benim için kullanması Oglum arkada olunca mızmızlanıyo tek başına arkada oturmak istemiyo o yüzden fazla kullanamadım daha ama spora giderken tek başıma gidiyorum malum eşim bakıyo ozaman oğluma :))) 2 ay sonra memlekete gidecez ozamana kadar zayıflamam lazım herkes beni görünce şaşırsın istiyorum :)))
güle güle kullan canım allah kaza bela vermesin... sende bu azim olduktan sonra verirsin sen eminim ben... bende ehliyeti alalı cok oldu yeni yeni kullanıyorum işte vakit buldukca daha yalnız hiç kullanmadım eşim yanımdayken kullanıyorum... memleket neresi canım
Sende güle güle kullan arabanı canım... Bende 7 yıldır var ehliyet eskiden arabamda vardı ama memlekette kaldı yazları gidince kullanıyordum :) benim memleket Bulgaristan canım bizi herkes Bulgar sanıyo orda yaşadığımız için ama Türküz :)) bu arada benim ismim Ayşe seninki ne ?
saol tatlım sen benden ustasın yaaa ben daha ehliyeti alalı 1 sene oldu ama bana uzun gibi geliyo bu arada memnun oldum aysecim benim adım da pınar bende aydınlıyım
istanbulu merak ediyorum aslında ama hiç fırsatım olmadı orda da kimsem yok yani... ama türkiyenin birkaç yerini gezdim daha önce tuncelide görev yapıyordu eşim orda kaldım 4 sene şimdide aydındayız... evet yasıtız canım benimde nisan 88... pazartesi dogum günüm benimde bakalım eşim hatırlıcak mı gerçi hiç unutmadı saolsun ama su ara cok yogun calısıyor unutursada kızmam yani kıyamam ona benBende memnun oldum Pınarcım..Aydın'ı bilmiyorum ama İstanbul a 7 kez gittim akrabalarım var orda buarada yaşıt sayılırız bende Eylül 87 dogumluyum :)
sürayya nerdesin tatlım sen yaa görüşemiyoz hiç shena ile ben daimi burdayız galiba
geldimmm sonunda, ama kendime:) 2 gündür bi tuhaftım valla, yazdıklarınızı okudum hep ama içimden yazmak gelmedi motivasyonum yerlerdeydi hem bu diyet yüzünden hem de başka problemler oldu ondan. ama şimdi iyiyim 2 gün hiç dikkat etmedim kendime neyse ki kısa sürdü. kusura bakmayın artık özel gün sendromuyoksa unutmadım sizi
istanbulu merak ediyorum aslında ama hiç fırsatım olmadı orda da kimsem yok yani... ama türkiyenin birkaç yerini gezdim daha önce tuncelide görev yapıyordu eşim orda kaldım 4 sene şimdide aydındayız... evet yasıtız canım benimde nisan 88... pazartesi dogum günüm benimde bakalım eşim hatırlıcak mı gerçi hiç unutmadı saolsun ama su ara cok yogun calısıyor unutursada kızmam yani kıyamam ona ben
geldimmm sonunda, ama kendime:) 2 gündür bi tuhaftım valla, yazdıklarınızı okudum hep ama içimden yazmak gelmedi motivasyonum yerlerdeydi hem bu diyet yüzünden hem de başka problemler oldu ondan. ama şimdi iyiyim 2 gün hiç dikkat etmedim kendime neyse ki kısa sürdü. kusura bakmayın artık özel gün sendromuyoksa unutmadım sizi
İstanbul çok güzel bir şehir umarım gidip bir gün gezersin tatlım...zaten gördüm doğum günün olduğunu ondan yazdım yaşıtız diye inşallah eşin hatırlar canım:) bu arada 2 çocuk düşünüyormusun tatlım ?
tabiki canım ya bosuna bozmuşsun diyetini bol su iç ama önemli olan adet döneminde su miktarını artırmak benim hep adet dönemine yakın kilo vermem dururdu ama pes etmezdim bitince daha cok verdiğimi görürdüm yarın basla hemen bence sen birkaç günlük şok diyet yap sonra kaldıgın yerden devam et bence ödemini atarsın hem motivasyonun geri gelsin bak slaana bi tarif vereyim sogan suyundan tiksindim artık şimdi bunu yapıyorum
1.5 litre su
1 elma kabuguyla
1 limon kabuguyla
6-7 tane karanfil
6-7 tane top karabiber
1 kabuk tarcın
hepsini dogra düdüklüye koy kaynayınca 5 dk daha beklet altını kapat yarım saat dursun öle sonra süz suyunu iç tadı cok güzel her yemekten sonra 2 brd iç ender saraçın tarifi bu
inşallah canım ya nasip olurda giderim.. unutcanı sanmıyorum ama dedim ya işleri cok yogun su ara... 2. cocuk eşim istiyo fakat ben cesaret edemiyorum oglum temmuzda 3 yasını doldurcak aslında zamanı geldi ama huysuz bi oglum var gecen gün gezmeye gitmiştim öğlen gittiğim yerde beni snir etti hüngür hüngür ağlattı beni inanki o da cok sıkılıyor aslında oldugumuz binada cocuk yok... dısarıda cıkmadım kısın hiç.. haklı cocuk ya kardeş yapsam iyi olur aslında ama belki seneye
evet canım öğütülmemiş olan dogru almışsın basla bencede 1 ay devam et bakalım tabi diyetle birlikte normal tencerede olur tabi kaynamaya baslayınca 15 dk daha kaynat kapat altını soguyana kadar süzme bence emişsin iyice sonra süz şişeye koy içCanım yarın bende bunu yapmaya başlıcam o 6-7 tane karabiber öğütülmemiş olan yani bütün deyilmi öyle aldımda ? Normal tencerede yapsam olurmu illaki düdüklüde mi kaynatmak lazım ?
Benim eşimde istiyo ama bende daha erken diyorum 24 Aralık'ta 2 yaşını dolduracak oğlum ikisi beraber büyür diyor eşim ama sonraki sene belki Allah verirse olur inşallah :) benim oğlumun ismi Enes ya seninkinin ne ?
ayşecim ben yatıyorum tatlım oglum uyudu sabah erken kalkcam malummm sana iyi geceler bitanem ALLAH rahatlık versin oğlunada uzun sağlıklı mutlu ömür versin inşallah
Kızlar hepinize hayırlı cumalar rabbim cumamızı mübarek eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?