Kacıncı günün kuzum3.gün ama olumlunmu anlamadım
Olmasaydı heleki 3. Gün embriyosunda hayatta çıkmazdı3.gün ama olumlunmu anlamadım
Sınır 5 benim 5.77 amaOlmasaydı heleki 3. Gün embriyosunda hayatta çıkmazdı
Şöyle söyleyim 12. Gün benim bugün 83 çıktı belki 8. Gün versem benim de öyle çıkardı canını sıkma güzel beslen ilacını iç.Sınır 5 benim 5.77 ama
Allah razı olsnŞöyle söyleyim 12. Gün benim bugün 83 çıktı belki 8. Gün versem benim de öyle çıkardı canını sıkma güzel beslen ilacını iç.
Hepimizden. Rabbim güzel haberlerle gönlüne ferahlık versin inşallahAllah razı olsn
Canım hergün düzenli yapabilirsin. Koyulaşırsa pozitif silikleşirse negatif.. normalde 12 günde atılıyor en az diyolar muhtemelen yarısıda 6 günü bulur heralde mantıken baktımızda bence kendini o strese hiç sokmaa çiğ kabak çekirdeğini çiğ bademini yee hafif yürüyüşler yapp kafanıda rahat tutt bol su iç iniallah güzel sonuç alırsınnSelamlar 3 Mart ta transfer oldum transfer den sonra ki 4. Gün için ovitrelle çatlatama iğnesi verdiler bu şekilde tedavisi uygulanan var mı aranızda acaba test günüm 17 Mart şuan da iğne etkisinden dolayı pozitiflik var ama iğne 30 40 hcg değeri etkiliyor deniliyor iğne etkisi geçecek mi diye her gün düzenli kaset test yapıyorum
Stres değil de heyecan daha çokCanım hergün düzenli yapabilirsin. Koyulaşırsa pozitif silikleşirse negatif.. normalde 12 günde atılıyor en az diyolar muhtemelen yarısıda 6 günü bulur heralde mantıken baktımızda bence kendini o strese hiç sokmaa çiğ kabak çekirdeğini çiğ bademini yee hafif yürüyüşler yapp kafanıda rahat tutt bol su iç iniallah güzel sonuç alırsınn
Bilmez miyim o günler geçmek bilmiyorum dualarımızs eninle hayırlısıyla pozitif al inşalalhStres değil de heyecan daha çokbu 2. Denemem ilki negatif sonuçlandı iğne etkisi bende en az 10 12 gün diye okudum ama iğnemi 7 martta vuruldum sonuç günüm 17 Mart yani iğneden 10 gün sonra bugün tekrar test yaptım çizgim daha da koyulaştı sağlıklı beslenmeyi çok seven biriyim allaha şükür rutin beslenmeme devam ediyorum çiğ kuruyemişler kahvaltı ve salatalarda avokado zeytinyağlı yemekler ve kurubaklagillerle besleniyorum hep inşallah güzel sonuç alırız sadece çok sabırsızım geçen sefer iğne olmadığım için takip daha kolay olmuştu bu sefer iğne etkisi olduğu için daha sabırsızım
Amin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınBilmez miyim o günler geçmek bilmiyorum dualarımızs eninle hayırlısıyla pozitif al inşalalh
Sakın üzülmüyorsun aynı seyi yasadım ilk testi. 107 2. Testim 167 cıktı doktor kimyasal olabilir dedi sonradan 3. Testim 353 cıktı bugünde kan verdim 967 olmus yükselcek o inanıyorum üzülmüyorsun sakınKızlar test verdim 2 gün önce 121 çıktı doktorum 2 gğn sonra tekrar ver dedi 187 çıktı bu sefer doktorum beklediğimiz bir değer değil bu sayı dedi tekrardan 2 gğn sonra ver dedi bu durum kimyasal mı bilen varmı
Doktorum çok umutsuz konustuSakın üzülmüyorsun aynı seyi yasadım ilk testi. 107 2. Testim 167 cıktı doktor kimyasal olabilir dedi sonradan 3. Testim 353 cıktı bugünde kan verdim 967 olmus yükselcek o inanıyorum üzülmüyorsun sakın
Neden böyle konustuki %60 orandaki değer artısına cogu doktor tamam diyor ben inanıyorum yükselcek o sakın umutsuzluga kapılma bir durumda yok zaten üzülme lütfenDoktorum çok umutsuz konustu
Dua edin lütfen bana kimin duası kabul olunur bilinmezNeden böyle konustuki %60 orandaki değer artısına cogu doktor tamam diyor ben inanıyorum yükselcek o sakın umutsuzluga kapılma bir durumda yok zaten üzülme lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?