• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MART AYI TRANSFER OLACAKLAR !! (Bu grup bol pozitifli olsun inşallah :) )

Kızlar merhaba test yapacaklara bol pozitif ; pozitif görenlere de sağlıklı ilerleyişler diliyorum :)

Bizde sebepsiz infertilite var 2-2,5 yıldır deniyoruz eylülden beri özel bir hastanede bilfiil Klomen/femara+gonal f/Menopur+ Ovitrelle tedavisi görüyorduk ama hiç gebelik oluşmadı. Bende bulunduğum ilde 2023 yılında infertilite ve tüp bebek merkezi açılmış şehir hastanesinde 6 martta şehir hastanesinde gittim. Amh ve diğer kan testleri istedi ve 2 yıl önce 1.71 olan Amh'ım 0,57 çıktı doktoruma yazdım ve aşılama sartı ortadan kalkıyor direk tüp bebek yapıcaz dedi ve reglimin 2. günü gideceğim. Sizin Tüp bebek süreciniz döngünüzün ne zamanı başlamıştı bilgi verebilir misiniz acaba?
Çok teşekkürler iyi dileklerin için,
İnstadan takip et Amh değerinin yükselmesi ve yumurta kalitesi için benim uyguladıklarımı uygulamanı çooook tavsiye ederim :) hesabım mandalinaliboyoz

Mutlaka postlarımı iyi oku orada bir sürü önemli nokta var.

Merhabalar,

3 Mart'ta transferim var. Duygularım ve bedenim karmakarışık :) Ben istiyorum ki bu grupta bu ay transfer olacak herkes için bir dua ve enerji zinciri başlatalım :)

Bugün progestan fitille bismillah dedim güne. Biraz önce duphaston içtim. Bakalım önümüzdeki 4-5 gün neler olacak bu ilaçlarla.

Sizde durumlar nasıl kızlar? Hangi gün transferleriniz?
Merhaba bende dün transfer oldum kızlar inşallah isteyen herkesinki tutar 🌸

Back
X