Hayırlı olsun canım sağlıkla artsınKızlar sonucum 107 cıktı kötü mü sizce bana düşük gibi geldi deneyimleyen var mı hiç

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım sağlıkla artsınKızlar sonucum 107 cıktı kötü mü sizce bana düşük gibi geldi deneyimleyen var mı hiç
Canım ilk verdiğinife yaz istersen ve şimdikini tarihlerle yaz daha net yorumlanırKızlar sonucum 107 cıktı kötü mü sizce bana düşük gibi geldi deneyimleyen var mı hiç
Hayırlı olsun canım sağlıkla artsınmis gibi pozitif burada insanlar 20-30 lar ile başlayıp sağlıklı doğum yapanlar var
7.gün vermiştim ben 51.4 cıkmıstıda ondan bir telaşa düştüöHayırlı olsun canım sağlıkla artsınmis gibi pozitif burada insanlar 20-30 lar ile başlayıp sağlıklı doğum yapanlar var
Canm bildiğim kadarı ile 2 güne iki kata yakın ve üzer artması gerekiyor ozaman seninki güzel artmış oluyor canm sanırım doktorun ne dedi7.gün vermiştim ben 51.4 cıkmıstıda ondan bir telaşa düştüö
Sağlıklı gebelikte 48 saatte en az %60 yükselme beklenir drun yalancısiyim gayet normal duruyor değerin7.gün vermiştim ben 51.4 cıkmıstıda ondan bir telaşa düştüö
7.gün vermiştim ben 51.4 cıkmıstıda ondan bir telaşa düştüö
Yani arada bir kasık ağrım oluyor ama bilemiyorum regl yaklaştığı içinde olabilir. Israrla test alıp bakmıyorum eğer negatif çıkarsa kendimi çok daha kötü hissederim cumartesiyi bekleyene kdr. O yüzden direkt kan vericem ctsi günüBende bugün transferi olucam canım belirtin var mı
Bir şey diyim mi pişmanım 7.gün kanda baktıgıma ondan bu kadar kuruntu yapıyorum suan sen en dogrusunu yapıyorsun canım sabretBana doktor 12. Gün dedi, o yüzden sen 10. Günde vermişsin kendini şuan strese sokma. 12. Güninde tekrar ver bakalım. Artış oluyorsa bi sorun yoktur bence ki doktorunda bi sorun olmuş olsaydı söylerdi canım hayırlı olsun inşallah çok sevindim senin adına![]()
Teşekkür ederim canım inşallah güzel yükselir ikimizinkideBana doktor 12. Gün dedi, o yüzden sen 10. Günde vermişsin kendini şuan strese sokma. 12. Güninde tekrar ver bakalım. Artış oluyorsa bi sorun yoktur bence ki doktorunda bi sorun olmuş olsaydı söylerdi canım hayırlı olsun inşallah çok sevindim senin adına![]()
İnşallah stres yapma dua et olacak Allah'ın izniyleYani arada bir kasık ağrım oluyor ama bilemiyorum regl yaklaştığı içinde olabilir. Israrla test alıp bakmıyorum eğer negatif çıkarsa kendimi çok daha kötü hissederim cumartesiyi bekleyene kdr. O yüzden direkt kan vericem ctsi günü
İnşallah canımİnşallah stres yapma dua et olacak Allah'ın izniyle