Att canmm inşallahh pozitifdir bebişin seninledirrYarın erken gebelik testiyle yapacam buraya da atarım sonucu
Yarın erken gebelik testiyle yapacam buraya da atarım sonucuCanm kasette çıkmaz normalde ama senin burda bile belirgin çizgi gördüm benn sabah tekrarla istersennn inşallah doğruu görüyoruzdure
Yaaa canimm aminnn inşallahAtt canmm inşallahh pozitifdir bebişin seninledirr
Günaydın kızlar bu da sabahki teslimYarın erken gebelik testiyle yapacam buraya da atarım sonucu
Yaaa canimm aminnn inşallah
Canmm günaydınn ben görüyoeum çizgiyii kaçıncı dk çıktıGünaydın kızlar bu da sabahki teslim
Hemen oluştu canim 5 dk içindeCanmm günaydınn ben görüyoeum çizgiyii kaçıncı dk çıktı
Canm ben görüyorum eminim çıplak gözle daha belirlidirr canm inşallaj pozitifsinn çok gevinmiyorum ama vu testlere içinii rahat tutt gözüküyor çizgiHemen oluştu canim 5 dk içinde
Aynen canım çıplak gözle daha belirgin dediğin gibi camların önünde çektim hahahaCanm ben görüyorum eminim çıplak gözle daha belirlidirr canm inşallaj pozitifsinn çok gevinmiyorum ama vu testlere içinii rahat tutt gözüküyor çizgi
İnşallahhh canımmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhAynen canım çıplak gözle daha belirgin dediğin gibi camların önünde çektim hahahainşallah öyledir ve buradaki sonuç bekleyen herkesin de öyle olur insallahh şu mübarek ayda
Ya inşallah inşallah hala tedirginim kan verene kadar sanırım ilkinde test yapmistim hiç böyle çıkmamıştıCanım pozitif hayırlısı olsun
Son 48 saat kan testimizeYa inşallah inşallah hala tedirginim kan verene kadar sanırım ilkinde test yapmistim hiç böyle çıkmamıştıo da tutmadı zaten
Henüz yapmadık 8 gün daha bugün siz yaptınız mıKızlar Günaydın nasılsınız ne durumdasınız testler yapıldı idrar testleri :))
Ya böbrek ağrısı yaşayan varmı acaba bu gebelik belirtisi olabilrimi benimde test verme günüm ayın 13üBel ağrım beni korkuttu ama artık akışa bıraktım stres yapsam boşuna üzülsem boşuna mecbur beklecem test gününü 13 marta kadar
Böbrek ağrısı belirtimi acabaBenimde 1 mart herşeyin hayırlsı
Benimde bugün bel ağrım başladı 8. GünümKızlar Günaydın nasılsınız ne durumdasınız testler yapıldı idrar testleri :))
Belki böbrek değilde bel sırt ağrısıdır canm bunlr bazı kişilerde belirti olaniliyorBöbrek ağrısı belirtimi acaba
Bilmyrm sık idrarda cıkıyrmBelki böbrek değilde bel sırt ağrısıdır canm bunlr bazı kişilerde belirti olaniliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?