• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 Şubat 2025 transfer olanlar sürecimizi ve sonuçlarımızı paylaşalım

Çok stres yapma kendine bebeğinde etkilenmesin ben burda çok okudum düşük değerler öğrenip birden yükselen herkesin farklı oluyor gelişimi sakince çarşamba gününü bekle dilerim Rabbim yüzüne baksın inşallah Rabbim oldurmayanı oldursun inşallah 🤲❤️
Amin teşekkür ederim inşallah Allahim sonuna kadar sevindirsin 🙏🥹

Amin teşekkür ederim inşallah Allahim sonuna kadar sevindirsin 🙏🥹
Amin amin inşallah bol bol dua 📿 et dilerim Rabbim seni sevindirsin inşallah sağlıklı hayırlı güzel bir gebelik 🤰 geçirirsin Allah’ın izniyle ama sakin kalman çok önemli düşünüp üzme kendini gün ola harman ola demişler Allahtan ümit kesilmez eğer bir sonuç alırsan beni etiketle canım 🫶🏻🤲

Amin amin inşallah bol bol dua 📿 et dilerim Rabbim seni sevindirsin inşallah sağlıklı hayırlı güzel bir gebelik 🤰 geçirirsin Allah’ın izniyle ama sakin kalman çok önemli düşünüp üzme kendini gün ola harman ola demişler Allahtan ümit kesilmez eğer bir sonuç alırsan beni etiketle canım 🫶🏻🤲
Allah razı olsun ediyorum dua ve Meryem Yusuf suresi çok dinliyorum tabi ki Allahtan umit kesilmez sonuç alirsam tabi kide haber veririm sizede çok teşekkür ederim dilekleriniz için 🌸❤️🙏

Back
X