1 mart 2025 transfer olanlar

Kızlar benmde transfeR hariç 8. Günüm hiç bi belirtim olmadı 2 gün bi sok kasık ağrısı oldu.. dün ve bıgün yine sol kasığımda atma gibi bi ağrı var korkuyorum yaşayan varmı bi bakıyorum hiç ykk givi gidiyor bi bakıyorum sol tarafımda bişey yürüyo sankii

Test mi yaptınız nereden biliyorsunuz umutsuz olmayın

Canım silik çıktıysa pozitiflik var demek ki benim aynı senin gibi ağrılarım var bazen yoğunlaşıyor sakın kafanıza takmayın olumlu düşünün sonuçta adet olamiyoruz onunda ağrısı var

Ben 1 martta oldum dün gece bugün ağrım çok oldu şu an geçti çok şükür hayırlısı artık canım ama hepimiz için güzel olsun inşallah

Bel ağrım beni korkuttu ama artık akışa bıraktım stres yapsam boşuna üzülsem boşuna mecbur beklecem test gününü 13 marta kadar

1.transferde kimyasal gebelik olduğu zaman çok yoğun bel ağrım oldu ondan korktum inşallah hayırlısı artık

Arkadaşlar merhaba 1 mart'ta transfer olan arkadaşlar varmı . Varsa bir belirtiniz varmı
Merhaba bende 1 martta transfer oldum bugün normal kaset test yaptım akşam 9 da bi bakar mısınız 2. Denemem benim de 5. Gün embriyosu

Eklentiler

• 20250307_221908.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…