• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 kere evlilik yapmış benden 8 yaş büyük bir adamla konuşulur mu? akıla ihtiyacım var...

20 yaşında okumuyorsa ne yapacak evlenecek hedef evlenmek yani evlenip mutluda olabilir sonradan aah keşke şunları şunları yapsaydım da diyebilir. ama hangi adımı atarsa atsın asla geriye bakmamalı
Okumayan 20 yaşli kizlarin hedefi evlenmek mi olmali?

Herkese merhaba ben 20 yaşımdayım annem ve babam her zaman bizim köyden olan bi adamla evlenememi ister bende öyle isterim yalan yok şu zamanlarda bizim köyden olan 28 yaşında 1 kere evlenip boşanan bir adam var ve onunla bakışıyoruz her ortama girdiğimizde gayet yakışıklı takipleşiyoruz ve attığım fotoğraflara hep yanıt veriyor bu konuyu anneme ve teyzemlere açtım ve bana kaçırma dediler ama aklımda bir konu var adamın daha önce 1 evlilik yapmış olması... Sizce bunu takmalı mıyım? Yaşı pek sorun etmiyorum 8 yaş var açıkçası ama diğer evlilik canını sıkıyor. Ön yargı ile yaklaşıyorum kesinlikle ama içimde bir sıkıntı olmuyor değil. Sizce ne yapmalıyım hanımlar ablalar? 😔
Benim esimle aramla 7 yas var ve cokda mutluyum Allah basimdan eksik etmesin

Erken evliliğe karşı değilim, yaş farkı da çok aşırı sayılmaz. Ama yine de boşanan birine temkinli yaklaşın derim.

Eşi hırsızlık yapmış o yüzden bırakmış kadını
Gözünüzle gördünüzmü?boşanma olunca çirkefleşir ve iftira atabilir ler? Hiç bir kadın mutlu huzurlu olduğu adamı bırakıp gitmez. Kimsede Etim kokmuş demez :) Yaşın 20 Daha çok kücüksün benden sana abla Tavsiyesi Evlenmek için acele etmemelisin evlilik dışarıdan gözüktüğü kadar kolay değil. Kendini Geliştirmek için cabala- arkadaşlarınla Gezip Eğlenmeye bak, Yaş ilerledikçe fikirler değişiyor Dilerim hep mutlu olursun....

Zaten bu boşanan erkekler kadına pok atar,kadınlarda adamlara.
Sen gerçekte neden boşandıklarını araştır.
Ayrıca acele etme sakın.
Daha kimleer kimler çıkaracak hayat karşına.
Bide annen de çok garipmiş, boşanmış adama neden 20yaşındaki kızını vermek ister valla tuhaf

İstanbula yaşıyorum ben yalnız doğru okursan sevinirim
İstanbulda okuyorsun yalnızsın 20 yasındasın, köydeki senden buyuk cocuklu adamla evlenmek istiyorsun gerekirse iki yıl bekleyeceksin?
Köyde ailesiyle duruyor aılesı etkılemıs belli ki demistim konuyu ilk okuduğumda. Oyle olsa daha bi anlasılır olurdu bu konu ki gene de ben anlamıyorum. Bir de okuyorsun istanbuldasın...

Urperdım suan. Allah akıl versin.

Herkese merhaba ben 20 yaşımdayım annem ve babam her zaman bizim köyden olan bi adamla evlenememi ister bende öyle isterim yalan yok şu zamanlarda bizim köyden olan 28 yaşında 1 kere evlenip boşanan bir adam var ve onunla bakışıyoruz her ortama girdiğimizde gayet yakışıklı takipleşiyoruz ve attığım fotoğraflara hep yanıt veriyor bu konuyu anneme ve teyzemlere açtım ve bana kaçırma dediler ama aklımda bir konu var adamın daha önce 1 evlilik yapmış olması... Sizce bunu takmalı mıyım? Yaşı pek sorun etmiyorum 8 yaş var açıkçası ama diğer evlilik canını sıkıyor. Ön yargı ile yaklaşıyorum kesinlikle ama içimde bir sıkıntı olmuyor değil. Sizce ne yapmalıyım hanımlar ablalar? 😔
27 yaşındayım.3 yıllık evliyim.Evlilik kötü değil ama iyi tarafıda kızımın olması.Yalnız eskiye dönüp hazır şuan çalısıyorken doya doya gezip yeni yerler keşfetmek kariyerim için bir şeyler yapmak isterdim.Bende çevremde bekar istediği yere gidebilen birilerini görünce özeniyorum.Evli ve çocuklu olunca biraz zor oluyor

Daha 20 yasindasin bence yanlış yoldasın git okulunu oku kızım evlenip ne yapacksin genc yasta dert edineceksin kendine diger kadinla asil ayrilik nedeni hirsizlik olduguna ne kadar eminsin. Bence sorun olur sana ilerde uzak dur derim daha yakisikli genc bekar erkekler var onlara bak bence

20 yaşında neden yani neden, hayatınıza kastınız mı var. Bakışmak vs bunlardan sebep evlenilir mi? Bir adam boşanmışsa milyon kere düşünmek lazım. İyi biri olsa karısı ayrılmazdı.

Teyzelerim dedi durumu iyi olduğu ve çok iyi bi insan olduğu için tamda aileme göre de bir ailesi olduğu için zaten uzaktan akrabayız
Durumu iyiyse eski karısı neden hırsızlık yapıyor?
Karısını (çalmaya muhtaç edecek kadar) ihtiyaçlarını karşılamıyor mu?
Çalma hastalığı varda ondan yapıyorsa, hasta olduğu için mi boşanmış?

Back