Öncelikle şunu söyleyim. Severek evlenin, evlenmiş olmak için değil bu çok önemli. Onunla bir ömür yaşayacak olan sizsiniz, başkaları değil o yüzden başkaların ne dediğine bakmayın. Siz mutsuz bir evlilik yapacağınıza varsın evde kaldı desinler hiç aldırış etmeyin hem yaşınız da daha çok genç. Eğer seviyorsanız ve anlaşıyorsanız 8 yıl yaş farkı çok büyük değil. Daha önce de bir kere evlenmiş olması sorun olmaz diye düşünüyorum: Ben de ikinci evliliğini yapan biriyle evlendim. İkinci evliliği yapanlar bence daha deneyimli oluyor ve ikinci eşlerini daha dikkatli seçiyor, ilk evliliklerindeki hataları tekrarlamamaya çalışıyor, dolayısıyla ilk evlilikler yürümese de ikincileri genellikle yürür, yürümezse o zaman o kişi ile ilgili bir soru işareti belirir benim aklımda şahsen. Tek sorun olabilecek şey ilk evliliğinde bir çocuk varsa o çocuk daima eşinizin hayatında olacak ve sizin hayatınıza da girecek dolayısıyla buna hazırlıklı olmalısınız, ve eski eşe nafaka durumları varsa bunu da bilerek adım atmalısınız.