merhaba canim 2 kilo verdim :)Merhaba cranial. Bir ay olmuş kac kilo verdin canım
merhaba canim 2 kilo verdim :)
sen nasılsın neler yapiyosun?
cok geçmiş olsun canim benim. ben düşe kalka ilerliyorum işte inat ettim ya anladim ki istiyorum çok. insallah yapabiliriz artik :)Iyıym canım sagol. Dizlerim kotu diye sporu bırakınca yazdan sonra diyeti de bıraktım. Oyle bir kilo aldım ki sorma :)) Bir aksilik olmazsa pazartesi spora baslıyorum bakalım diyet de yapacagım bakalım. Iyı ya vermissin. Sen hep buralardasın pes etmedin pek :) Darısı basıma bakalım. Pazartesi tartılınca o moral bozukluğu 1 hafta kurtarır heralde
cok geçmiş olsun canim benim. ben düşe kalka ilerliyorum işte inat ettim ya anladim ki istiyorum çok. insallah yapabiliriz artik :)
helal olsun ya baya azimli çıktın kilo verebildin mi? sen de koy tabi ben koyabilecek miyim pek emin degilim düşe kalka ilerliyorum valla1.5 ay kaldı buraya beyaz pantolonlu fotograf koymana !♡
n'apsam ben de mi koysam. karatay diyetine devam ediyorum ben canım. bugün şeker ve hamurişi vs. (herşey) orucumun 35.günü. sende durumlar nasıl?