merhaba canim 2 kilo verdim :)Merhaba cranial. Bir ay olmuş kac kilo verdin canım
merhaba canim 2 kilo verdim :)
sen nasılsın neler yapiyosun?
cok geçmiş olsun canim benim. ben düşe kalka ilerliyorum işte inat ettim ya anladim ki istiyorum çok. insallah yapabiliriz artik :)Iyıym canım sagol. Dizlerim kotu diye sporu bırakınca yazdan sonra diyeti de bıraktım. Oyle bir kilo aldım ki sorma :)) Bir aksilik olmazsa pazartesi spora baslıyorum bakalım diyet de yapacagım bakalım. Iyı ya vermissin. Sen hep buralardasın pes etmedin pek :) Darısı basıma bakalım. Pazartesi tartılınca o moral bozukluğu 1 hafta kurtarır heralde
cok geçmiş olsun canim benim. ben düşe kalka ilerliyorum işte inat ettim ya anladim ki istiyorum çok. insallah yapabiliriz artik :)
helal olsun ya baya azimli çıktın kilo verebildin mi? sen de koy tabi ben koyabilecek miyim pek emin degilim düşe kalka ilerliyorum valla1.5 ay kaldı buraya beyaz pantolonlu fotograf koymana !♡
n'apsam ben de mi koysam. karatay diyetine devam ediyorum ben canım. bugün şeker ve hamurişi vs. (herşey) orucumun 35.günü. sende durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?